• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    vymen hosting :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: to ten trouba na podpoře slíbil, ale nezvedl ani na vyzkoušenou a šel domů, fakt nechápu, ale zato mi napsal, že je za zvednutí příplatk 50 Kč měsíčně
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    zvednout memory limit? :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: tak, nakonec zákazník zvedl telefon a omluvil se mi, že fakturu ani neotevřel, že myslel, "že má standardní dvouměsíční splatnost" (wtf? to fakt někdo dává dva měsíce?), takže to dobře dopadlo.

Potřebovala bych radu z jiného soudku, přestěhovala jsem klientovi web z hostingu a na hosting na ttp://arachne.cz/ (fakt špatnej a předraženej hosting), přehrála databázi, nastavila všechny odkazy, načte se mi první stránka, jakákoliv jiná hodí error 500, v logu nic není, na podpoře se mi chvíli snažili vysvětlit, že to nemám spojený s databází, pak přišli, že mají možná nízkej memory limit (a pak už nic), do admina se nemůžu přihlásit, nenapadá někoho, co s tím?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    OMNISLASH: hlavně zjednodušuje nasazení webu s hotovým CMS :-)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: zase to rozviji ale logicky mysleni haha
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    tohle se mi na wp hrozne libi, ze umoznuje delat raketovou vedu z neceho, co by v custom ne wp reseni problem vubec nebyl :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    jo to sem nenapsal, ze dalsi bombonek je v tom, ze ty termy potrebuju jako menu dynamicky, protoze pribejvaj :D, takze zetim tenhle workaround no
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: zatim jenom workaround, kdyz to mam jako menu item pres IF podle post type, tak k linku z get term links si hodim parametr do URL, pak to na strance spolecny taxonomie odchytnu pres strpos uri, a kdyz je tam parametr books, spusti se query pro books a post type related posts
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: teda hlavne nad tim aby se mi nevypisovali zaroven knihy a movies. Jediny na co jsem prisel je mit dalsi taxonomy, ktera rozlisuje jestli book ci movie a pak to resit prunikem s product category
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: pochlub se, ja nad tim stale jeste dumam
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: tvl tak sem to vyresil celkem srandovne
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: neco na tenhle zpusob

KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA: Bych do te skolky zavolal. Stalo se mi to same. Po zavolani do firmy ktere web byl platba prisla temer okamzite. Casto muze jejich vztah byt i nejen obchodni. Mi treba borec neplatil protoze byl bussy tech par tisic pro neho nebylo prioritou...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: hmm, to zni zajimave. Takze ta taxonomie neni 'hierarchical'?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CITRONAK: aha zkusím to tedy najít. Díky za tip
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22: občas je u koupených šablon nutné v nastavení šablony "zapnout" responsive.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Mam pro vás WP čelenč:
    - dva custom post types s n postama
    - jedna společná taxonomie
    - n společnách termů

Jak parametrizovat URL, abych se dostal zvlášť na šablonu, do který se bude pomocí query renderovat seznam posts z taxonomie pro term, ale jen ta část co je vázaná na post type.

URL totiž vypadá pro oba views identicky takto: domain/taxonomy/term

Čili není problém spustit konkrétní query, problém je, jak výsledek nalinkovat do menu :D

Nechci to dělat přes rewrite filtry etc
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Měla bych opět jeden začátečnický dotaz - nainstalovala jsem tuto šablonu https://wordpress.org/themes/terrifico
    V popisku uvádějí, že je plně responsivní ale v reálu tomu tak není.
    Avšak o žádném doplňkovém pluginu není nikde ani řeč.

Chtěla bych se tedy zeptat zda mají jen v textu občas nepřesnosti či zda je chyba na mé straně a responsivita se nastavuje v administraci? či nějakým pluginem?

Předem moc děkuji za nápovědu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZATAMOKO: pripadne jeste mqtranslate (melo by stacit co domena, to instalace), ale s WMPL to bude asi jednodussi na spravu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: taky bych doporucil WPML
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam