• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Tak jsem u wedosu dojel na max_execution_time, který mi odmítají navýšit na 120. Nuže, doporučíte dobrý webhosting?
    BULHI
    BULHI --- ---
    MRTVY_KENNY: tak to moc nechapu.. mas jako treba clanky ve dvou jazycich a chces pro kazdej jazyk jinej template? kazdopadne primo v sablone muzes prepinat co chces podle zrovna aktivniho jazyka ne?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls jak se zachazi s tim polylangem, kdyz chcu mit custom template pro ruzne kategorie?
    kdyz si udelam treba category-11.php tak templatuju jen jeden jazyk. ten druhy ma jine id. napada me pro ten druhy udelat soubor s includem, nebo se to dela nejak korektnejc?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    TBC: Já používám oči, páč je to zodpovězeno o 3, resp. 4 příspěvky níže.
    TBC
    TBC --- ---
    ahoj, je nejake reseni (plug in?) jak na wordpresu jednoduse postavit dvou ci vice jazycny web? co na to pouzivate vy?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    FABIAN: Event Manager nabízí zadaní opakujících se událostí
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    Ahoj, znate nejaky pekny kalendarovy plugin, ktery v bezplatnem zakladu nabizi opakujici se eventy? Dik
    PULKA
    PULKA --- ---
    VIRUS31: BULHI: doporučuji novou a updatovanou verzi qTranslate - mqTranslate. Za zdarma hodně muziky. Když si projdeš manuál (případně funugují stejné triky jako v qTranslate), tak se s tím dá překládat všechno ;)
    WordPress › mqTranslate « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/mqtranslate/
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja mam dobry zkusenosti s Polylangem
    WordPress › Polylang « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/polylang/

dost se asi taky pouziva Qtranslate
    WordPress › qTranslate « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/qtranslate/

oba jsou zadarmo
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ahoj, potreboval bych pro wordpress doporucit funkcni a co nejlevnejsi plugin, ktery mne umozni mit web vicejazycny. Poradite prosim?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: dik, nejak jsem netusil kde zacit
    BULHI
    BULHI --- ---
    CRS1138: no normalne bych to obslehnul, ale asi se do toho budes muset trochu vic ponorit.. rychlej search:
    _WP_Editors::wp_link_dialog() - vypisuje ten dialog
    _WP_Editors::wp_link_query() - dotahuje tam ty stranky
    trida je v wp-includes/class-wp-editor.php

ale jak to je presne udelany s tim dialogem a ajaxem nevim
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PULKA: děkuju moc. Mrknu na to
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Po cem se mam koukat, kdyz chci nasledujici:
    V theme options mam input boxy pro CTA text a CTA URL a rad bych aby uzivatel, kdyz klikne na input box pro CTA URL dostal nabidku, tak jak je tomu v post/page editu, kdyz se pridava link. Tzn. ze pokud se jedna o link uvnitr webu, tak si muze vybrat primo ze stranek, ci postu a nebo muze zadat primo URL retezec.

Nejake napady?
    PULKA
    PULKA --- ---
    VERONIKA22: nevím, jestli tomu rozumím dobře, ale něco takového? Gallery share, nebo Social Gallery - lite, premium
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VERONIKA22:
    sorry že neporadím...

toto je přesně důvod proč tyto wordpressy a podobné systémy nemám rád. Protože pak ti klient bude vděčný jak krásně se to ovládá... protože se potřebuješ do něčeho vlézt... :(

No a tito nespokojení klienti pak končí u mě ;-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Chtěla bych se poradit. Klientka si přeje fotogalerii typu facebook. Tedy album s fotkama a když se jednotlivé fotky rozkliknou tak tam bude spousta místa pro odstavec/popisek té fotky.

Prozatím si nevím rady jakou fotogalerii zvolit. Jestli by to měly být např. příspěvky kde 1příspěvek=1fotka, 1album=1rubrika??? nebo jak to vyřešit :o/

Měl by pro mě někdo nějakou radu? Zatím jsem kromě příspěvků a nextGenGallery nic nepoužívala. Předem moc a moc děkuji!
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    ACID7: Dík. Měl jsem chybu v šabloně, že mi chyběl category.php. Archive.php nestačil.
    ACID7
    ACID7 --- ---
    KALISNIK: To bude chtit nejspis v category.php dat get_sidebar(), ale nemusi to byt v category.php, viz. http://codex.wordpress.org/images/9/96/wp-template-hierarchy.jpg
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    Hoj, snažím se donutit WP aby mi zobrazoval v Rubrice sidebar. Tzn. když mám v menu stránku vytvořenou z Category, tak abych tam mohl přilípnout widgety. Na posts a pages to jde v pohodě, ale ke category toho nemůžu nijak dosáhnout:-/
    Zkoušel jsem to přes is_category() v sidebar.php, ale nezafungovalo:-/ Nevíte někdo jak na to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam