• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GALENIUS: inspirace i tady:

Automatické bezpečnostní aktualizace pluginů | Separatista
    http://www.separatista.net/wordpress/zajimavosti/automaticke-bezpecnostni-aktualizace-pluginu
    ENIFE
    ENIFE --- ---
    GALENIUS: Zkus plugin Disable updates manager, vyzkousen a funguje
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    GALENIUS: do functions.php v adresari sablony po upraveni na cestu k tvymu pluginu:

add_filter('site_transient_update_plugins', 'remove_update_nag');
    function remove_update_nag($value) {
    unset($value->response[ plugin_basename(__FILE__) ]);
    return $value;
    }

Function Reference/plugin basename « WordPress Codex
    https://codex.wordpress.org/Function_Reference/plugin_basename
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    GALENIUS: pokud na to nemá daný plugin nějaké vlastní řešení, tak bych to asi řešil tak, že bych vypnul styly, které vkládá plugin a vložil je sám odjinud, kde se nepřepisují. No a nebo neaktualizovat :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, měl bych dotaz.
    Existuje nějaký plugin nebo jiný způsob ve WordPressu, jak si zazálohovat určitý soubor a po aktualizaci pluginu si ho obnovit? Nebo u něj zakázat aktualizaci?
    Mám nainstalovaný plugin Google Calendar Events. Změnil jsem si vzhled kalendáře tak, aby odpovídal vzhledu stránek. Ale pokaždé aktualizaci pluginu se soubor se specifikací vzhledu přemaže defaultem a musím to obnovovat ručně ze zálohy.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CUCHULAIN: chacha ajo :D
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KOCMOC: super čas příspěvku. že Tys na to čekal? :-)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    LUIS_:
    Zkus zadat do google: how to filter bots spiders google analytics
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: aha. no tak moznosti bude urcite spousta :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CUCHULAIN: Právě, že úplně nová. Zřídil jsem ji před 2 měsíci a zatím o ní nikde nenapsal ani slovo.

KEPASO: Že by mě zajímalo, jak ty portvory spamerské zjistily, že mám cihelňu. ;)
    (A že na již běžících webech s vyšší návštěvností to může dělat hůře rozpoznatelný bordel.)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LUIS_: a doménu máš úplně novou, nebo už byla dřív používaná?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: co tim chces rict? :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Jen pro zajímavost…

Zatím nikde nepublikovaný web na wordpressu na nové (.uk) doméně. Když na to koukám, tak si říkám, že si s celým Google Analytics můžu leda tak vytřít zadek, protože budou všechny statistiky nepoužitelné. (Uvedené údaje jsou za jeden den, přičemž očekávaná návštěvnost je nižší.)

Počítám, že s tím můžu dělat leda kulový.

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    VERONIKA22: Yoast SEO je jeden z nejlepsich, co jsem zatim potkal. Nevyuzil jsem zadnych placenych sluzeb. Jedine na co si dat bacha, aby v theme bylo pro title tag a meta description pouze
    <?php wp_title(''); ?>

a nic vic, jinak ma ten plugin problem s prepsanim teto informace.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VERONIKA22: urcite by ti nemel vynadat. plugin umi hodne veci, treba nastaveni zpusobu generovani titulku (pro prispevky, tagy, kategorie...), umi nastavovat meta description, generovani sitemapy, nastavovani indexace a prochazeni robotama, nastaveni pro socialni site, editace .httaccess, robots.txt... zkratka umi vsechno, co je predpokladem pro zvladnuti onpage faktoru.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    BLO_GROS: a můžu se zeptat co vše ten plugin umí? Neb klient si přeje nastavit SEO od profesionála, a tak v druhém kroku chceme tuto službu i od někoho nakoupit.
    Nevím tedy jestli instalovat zrovna toto aby mě pak ten seo člověk nezabil popř. ......že by mě pochválil ? :oD
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BLO_GROS: az ti to bude fungovat, tak tu if podminku vytahni ven, at se ta funkce nevola pokazde, ale jen pod tou podminkou.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Nadupaná verze pluginu Fakturace pro WordPress bude za plnou cenu už příští týden. Zatím je za 50%.
    Makám, až se od klávesnice práší a nové parádní funkce přibývají.. Tak berte, dokud dávám. Alespoň pokud jde o cenu. Vymakaný plugin bude i za týden, ale už za plnou cenu :-)

Plugin Fakturace PREMIUM - Jan Čejka
    http://jancejka.cz/plugin-fakturace-premium/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam