• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    BULHI
    BULHI --- ---
    SHADOWALKER: no to nevim, takovouhle navigaci bych udelal normalne rucne pres css. Nechapu, proc je tam na to javascript.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI: Dík moc! Bohužel je aktuální nenapadá tě čím ho nahradit?
    BULHI
    BULHI --- ---
    SHADOWALKER: no jasny, ale aspon vis, cim to je :-) tak ho zkus aktualizovat
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI: Ten Multi-level Navigation Plugin zrovna dost potřebuji. Dělá tam hlavní menu. :) Ale koukám, že když ho vypnu, tak vše krásně funguje... Kruciš!
    BULHI
    BULHI --- ---
    Je tam error v javascriptu, ale lightbox vypada ok, ten kod je z jinyho pluginu, nebo je tam rucne pridanej v theme. Je tam nejakej plugin, co se jmenuje nejak jako "Multi-level Navigation Plugin", kterej by se dal vypnout? :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    url?
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Dobrý den, potřebovala bych pomoct se starší wordpress šablonou. Udělala jsem pro naší školu upgrade z wordpressu 3.0.5 na 4.2.4. Použila jsem increment updates po major releases a vše funguje jak má. Jediné co se mi nedaří nijak zprovoznit je lightbox. Nefunguje ani u samostatných fotek, ani u galerií přes nextgen gallery, prostě nic. Zkoušela jsem zapínat a vypínat pluginy, resetovala jsem next gen gallery, zkontrolovala jsem funkce wp_head a wp_footer... stále fotky otvírá na nové stránce.
    A já už prostě vůbec nevím co s tím. Byl by tu někdo, kdo mi s tím poradí/pomůže? Klidně i za nějakou drobnou úplatu (není to komerční zakázka). Děkuji!
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Kdyby to náhodou někdo řešil, třeba Hondzík
    WooCommerce 2.4. Aditional Rates, Add-on Rates, dodatečné zpoplatnění - nevidíte je v nastavení dopravy?Barnone.cz
    http://barnone.cz/...ional-rates-add-on-rates-dodatecne-zpoplatneni-nevidite-je-v-nastaveni-dopravy/
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    LUIS_:
    Problém byl na subdoméně. A na jiných to běželo v cajku. Takže hostitel bude asi v pohodě.
    Promazal jsem nějaké pluginy a párkrát změnil nastavení odkazů. A vypadá to dobře.
    Díky za dobrou radu.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    PIDIZUB: Tipnul bych problém s trvalými odkazy. Buď v nastavení nebo v .htaccess. Pokud malš vše v pořádku, zkus kontaktovat hosting, jestli v tomhle nedělali nějaké změny.
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Zdravim vespolek zkusene kolegy.
    Mam webik na wordpressu a nyni mi nastala komplikace. Mam celkem rozsahle menu - rubriky i stranky. No a na webu kdyz najedu na odkaz, tak v ukazuje, ze vede kam ma. Ale po kliknuti se objevi znova stranka novinek. Koukal jsem do administrace a vse zda byt v pohode.
    Nejak nevim co by mohlo byt za problem.

Diky vsem, kteri maji nejakou radu.
    P
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska poprvé mi začal selhávat AKISMET. Za X let mi nepřišel snad ani jeden neodhalený SPAM. Dneska již 4. Hmmm...
    PULKA
    PULKA --- ---
    SANTUS: pro menu není žádný "speciální soubor", bude to někde v hlavičce s tagem NAV, nejspíš to chceš vložit do tagu HEADER.
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Holahej, snažím se přijít na způsob jak dostat na web drobky do tématu, který je defaultně nepodporuje.

Web: http://www.pixelarium.cz/ a používám theme Invictus
    Snahou je pod menu dostat drobkovou navigaci (mezi horní menu a samotný post)

Kupříkladu zde: http://www.pixelarium.cz/foto/photosphere/
    Prdnout mezi menu a název separé oddíl, kde se zobrazí breadcrumbs

V PHP umím ale úplný prd, takže spíš se držím toho co řekne google a kodu co vyžaduje plugin Breadcrumb NavXT

v editoru se mi nedaří najít php file pro menu a v headru to nedělá to co by si santus přál.

Mohl by mě pls někdo popostrčit správným směrem? kuju ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MAREKI: napis jakej plugin, ze mame sajn :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MAREKI: neni zac
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    Smazal jsem jeden z instalovanych pluginu...a hura - spraveno. Díky moc.
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    CRS1138: Instaloval sjem plugin na pop-up okno.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: Pokud to pomuze, tak pak ty pluginy postupne zas prejmenovavej zpatky, at zjistis, ktery to dela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam