• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOCMOC: vypni všechny ostatní pluginy a zkus, zda se to uloží či nikoliv... pokud ano, tak postupně zapínej a zkoušej...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CITRONAK: tak tak, das publikovat a po reloadu okna sou title a dalsi polozky opet prazdny :))) nasel sem toho dost po internetu viz: https://wordpress.org/support/topic/cant-change-seo-information-on-frontpage
    ale reseni zadny :D
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOCMOC: neukládá, jako že když přímo u té stránky v boxu se SEO vše nastavíš, tak se to neuloží?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Neresil nekdo z vas, ze YOAST SEO neuklada nastaveni (title, meta description) pro stranku, ktera je nastavena jako frontpage / homepage?
    Plugin: https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    KOC256: Updatnu slide znamená, že udělám změny a uložím je pomocí zeleného tlačítka a vyskočí na mně okénko "slide updated".

Cache už jsem několikrát čistil a nepomohlo to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHADOW__:
    Co znamená:
    "ale po tom co updatnu slide"?

- Pokud updatujes pélugin - tak ti ho to proste preplacne
    - Pokud zmenu nahravas na web tak asi zafunguje cache
    - Pokud to neni ani jedno tak ti nerozumim
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Zdravim, mám problém s Revolution sliderem. Kvůli bílýmu textu na bílym pozadí /fotce/ jsem přidal do stylu písma "text-shadow: 0.5px 0.5px 1px gray;", v náhledu je všechno ok, ale po tom co updatnu slide, tak se změna neprojeví na samotnym webu. Uložení změn údajně proběhne dobře.

Nějaký nápady?
    K_JA
    K_JA --- ---
    díky všem, již vyřešeno, klasicky to byl jeden z pluginu, konkrétně Revolution Slider...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    K_JA: A co rika konzole v browseru, neni tam nakej jquery konflikt nebo jiny zle?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    K_JA: vypnutím pluginů je určitě cesta, jak najít to, co by to mohlo způsobovat :) nejlépe zkoušet na vývojové verzi a ne na ostrém webu (stejně tak se měla provést nejdříve aktualizace, kde bys zjistil, že máš problém a nemusel jej řešit na ostrém webu).
    K_JA
    K_JA --- ---
    KOCMOC: tak ten tam zrovna nemám, myslíte, že pomůže vypnutí pluginů jako DesignThemes Core Features Plugin, Envato WordPress Toolkit, Revolution Slider, LayerSlider WP?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    K_JA: Pouzivas Advanced Custom Fields? zkus plugin vypnout a pak testni ukaladani postu.
    K_JA
    K_JA --- ---
    zdravím a prosím o radu.

po aktualizaci na WP 4.3 mi nejde aktualizovat (ulozit) stránka v editoru, jen v html. Mohlo by se jednat o nějaký konflikt se style.css? na předchozí verzi to běželo bez problému a teď když chci editovat stránku a něco tam napíšu, nikdy se to neaktualizuje a text prostě zmizí...

Díky.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI: Tak když to nastavuji ručně, tak mi to rovnou řekne, že moje šablona nepodporuje menu...
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI: Upřímně nevím. Předpokládám, že to před těmi pěti lety byl způsob, jak do šablony dát drop down menu. Otázka je, jestli to já zvládnu ručně. Uvidíme.

KOCMOC: Díky, podívám se na to.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    SHADOWALKER: pohraj si s timhle, kdyz nutne potrebujes neco na menu https://wordpress.org/plugins/megamenu/
    BULHI
    BULHI --- ---
    SHADOWALKER: no to nevim, takovouhle navigaci bych udelal normalne rucne pres css. Nechapu, proc je tam na to javascript.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI: Dík moc! Bohužel je aktuální nenapadá tě čím ho nahradit?
    BULHI
    BULHI --- ---
    SHADOWALKER: no jasny, ale aspon vis, cim to je :-) tak ho zkus aktualizovat
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI: Ten Multi-level Navigation Plugin zrovna dost potřebuji. Dělá tam hlavní menu. :) Ale koukám, že když ho vypnu, tak vše krásně funguje... Kruciš!
    BULHI
    BULHI --- ---
    Je tam error v javascriptu, ale lightbox vypada ok, ten kod je z jinyho pluginu, nebo je tam rucne pridanej v theme. Je tam nejakej plugin, co se jmenuje nejak jako "Multi-level Navigation Plugin", kterej by se dal vypnout? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam