• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Já na to koukal zrovna včera a líbilo by se mi, aby admin bar sjel dolů jen když k hornímu okraji stránky najedu myší, jinak ať je schovanej. A zrovna tohle jsem v těch možnostech nenašel. :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    hodim takovej starsi clanek, kde je toho vic a prehledne na jednom miste co se tyka upravy menus v adminu etc...
    https://digwp.com/2011/04/admin-bar-tricks/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Skvělé, moc díky, tam by mě nenapadlo jít. Ještě jsem tam nikdy nezabrousil (nějak jsem to úplně přehlídl), tos mi otevřel nové obzory.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: kdyz rozkliknes nastaveni zobrazovanych informaci, muzes si nastavit pocet polozek na stranku. promitne se vsude. v galerii, u seznamu postu atp. http://i.imgur.com/Z45OW5w.jpg
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Prosím vás - jde nějak WordPress přemluvit, aby mi zobrazoval v administraci seznam všech stránek na jedné obrazovce? Je to šíleně otravné a nepřehledné, když musím přepínat sem tam. Zkoušel jsem prolízat nastavení, googlit plugin, a neúspěšně. Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CUCHULAIN: Díky, já čet asi dva roky staré názory uživatelů a dost mě to zarazilo, prý každou chvíli výpadky a podobné komplikace. Tak věřím, že to byly dětské nemoci a už v klidu jedou.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: já přes ně jedu něco přes rok a zatím v pohodě.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THOFT:
    zkus u galerie se spise divat na funkcnost nez na design...
    Videl jsem spoustu peknych ale nefunkcnich galerii...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Máte někdo aktuální osobní zkušenost s GoPAy platební bránou? Myslím tím, jestli vlastníte eshop nebo tak. Jde mi o to, jestli existuje nějaký reálný důvod proč s nimi nepodepsat smlouvu. Googlil jsem, názory byly všelijaké, ale taky třeba dva roky staré. Ceník mám, ten neřeším. Jde mi především o spolehlivost, funkčnost, podporu, prostě cokoli, co souvisí s bezproblémovým provozem. Díky.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    THOFT: Hele KOCMOC má recht, Flash je mrtvej. Je to neuvěřitelná sračka a nejede na mobilech. Takže bys měl hezkou galerii, kterou by si spousta lidí neprohlédla. Navíc dobře vypadající galerie jdou velmi snadno řešit X jinými způsoby.
    THOFT
    THOFT --- ---
    KOCMOC: pěkné, ale to je na mě už moc složitý.
    Potřebuji dát na web jisou galerii. A chtěl sem to vyřešit právě nějakou šablonou, protože je to asi nejjednodušší způsob. Na dělání HTML nemám čas a ni buňky :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: takovejch efektu najdes v cssku hele
    Creating a 3D Cube Image Gallery | CSS-Tricks
    https://css-tricks.com/creating-a-3d-cube-image-gallery/
    THOFT
    THOFT --- ---
    KOCMOC: Aha, to mě ser..
    flash vypadaj dobře.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: Flash Player is dead. Its time has passed. It's buggy. It crashes a lot. It requires constant security updates. It doesn't work on most mobile devices. It's a fossil, left over from the era of closed standards and unilateral corporate control of web technology. Websites that rely on Flash present a completely inconsistent (and often unusable) experience for fast-growing percentage of the users who don't use a desktop browser. It introduces some scary security and privacy issues by way of Flash cookies.

Flash makes the web less accessible. At this point, it's holding back the web.
    THOFT
    THOFT --- ---
    KOCMOC: sry za out, ale nic o webu nevim, tak plácám..
    Potřebuji web a chěl sem to mít flash.Nevim že wordpress nemuže bejt flash.
    Proč je flash na hovno?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: a jelikoz tahle je v kategorii Flash šablony, tak bych se na ni uplne vysral, ptz flash is dead

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: wp sablonu na tomhle webu poznas tak, ze bude v kategorii wordpress sablony :D
    THOFT
    THOFT --- ---
    Čau, poraďte pls. někdo jak poznám wordpress šablonu.
    Např. co je toto?
    Flash šablony #31192 pro www stránky zaměřené na Umění, Fotografie; Nejpopulárnější, HTML 5; - Web-Šablony.Com
    http://www.web-sablony.com/informace-o-www-sablone.aspx?id=31192
    Pujde mi to editovat ve wordpressu?
    dik
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: asi bude rychlejsi a min to tady zasirajici, kdyz mi posles ftp pristup do posty :) mam to za pet minut
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mno, myslím, že první krok jsem zvládl v pohodě, v nabídce šablon stránky se mi ukazuje ta nově vytvořená (dovolil jsem si ji nazvat page-nostickyheader.php).
    Druhý krok jsem asi taky zvládl - ten kód jsem vložil do header.php, hned na začátek za hlavičku.
    U třetího jsem zapojil mozek a Google a vyluštil, že headrem už naráz nejspíš nemyslíš soubor header.php, ale hlavičku v tom souboru. A asi chceš v kroku 4 naznačit, že kód, který uvádíš v kroku 3 je jen návod, který mám ignorovat a do hlavičky vložit kód z kroku 4.

Což jsem udělal, ale nefunguje to. :( Tak jsme buď něco blbě vyluštil, anebo je chybka někde jinde.
    To, co jsem dal do souboru header.php (těsně před konec hlavičky a pak hned za něj) je toto:

<!-- tohle asi má být definice, která zajistí zrušení sticky header -->
    <header class="h1 header-opacity-enabled <?php echo $my_class; ?> sticky-no-topbar menu-animation-enabled hover-delay-enabled sticky-collapse sticky-opacity-enabled with-search-box with-cart-box lr-mi-with-widget-visible" data-sticky-trigger-position="400" data-menu-slidedown-duration="500" data-menu-slideup-duration="500" data-menu-fadein-duration="300" data-menu-fadeout-duration="400">

</head>

<!-- výjimka pro šablony, které nebudou mít sticky header -->
    <?php if (!is_page_template( 'page-nostickyheader.php' )) {
    $my_class = 'sticky-enabled';
    }
    ?>
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam