Mno, myslím, že první krok jsem zvládl v pohodě, v nabídce šablon stránky se mi ukazuje ta nově vytvořená (dovolil jsem si ji nazvat page-nostickyheader.php).
Druhý krok jsem asi taky zvládl - ten kód jsem vložil do header.php, hned na začátek za hlavičku.
U třetího jsem zapojil mozek a Google a vyluštil, že headrem už naráz nejspíš nemyslíš soubor header.php, ale hlavičku v tom souboru. A asi chceš v kroku 4 naznačit, že kód, který uvádíš v kroku 3 je jen návod, který mám ignorovat a do hlavičky vložit kód z kroku 4.
Což jsem udělal, ale nefunguje to. :( Tak jsme buď něco blbě vyluštil, anebo je chybka někde jinde.
To, co jsem dal do souboru header.php (těsně před konec hlavičky a pak hned za něj) je toto:
<!-- tohle asi má být definice, která zajistí zrušení sticky header -->
<header class="h1 header-opacity-enabled <?php echo $my_class; ?> sticky-no-topbar menu-animation-enabled hover-delay-enabled sticky-collapse sticky-opacity-enabled with-search-box with-cart-box lr-mi-with-widget-visible" data-sticky-trigger-position="400" data-menu-slidedown-duration="500" data-menu-slideup-duration="500" data-menu-fadein-duration="300" data-menu-fadeout-duration="400">
</head>
<!-- výjimka pro šablony, které nebudou mít sticky header -->
<?php if (!is_page_template( 'page-nostickyheader.php' )) {
$my_class = 'sticky-enabled';
}
?>