• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    KEPASO: vyreseno uz, problem byl v .htaccess. díky ale .)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    TYCZKA: nemas nahodou nekter ypolozky vytvoreny rucne? ale klidne posli, jestli se jeste nikdo neprihlasil.
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Ahoj,

někdo prosím rychlo záchranu, hrála jsem si s přenastavením permalinku a menu mi hází 404ky. Neměl by někdo chvilku pls? Přístupy kdyžtak pošlu do pošty.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: díky škoda že kamoška co chce web na to ma čas mrknout až příští týden by uštřila.
    i ja mrknul za sebe hledam nějakej WP template pro modelingovou databazi. nenatrefili ste na neco ? Existuje neco takovyho ? nejde jen o desing ale aby to umelo delat registrace a pak kazdej registrovanej mel svoje info aportfolio verejne pripadne spojeny rovnou s facebookem a g+ jak uz je zvykem :) díky za info pripadne kdyby mi stim chtel nekdo pomoct muzem se bavit o nejakem partnerstvi (ala reklamy atd...)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Sleva 40% na template monster ► http://www.templatemonster.com/wordpress-themes.php
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Jinak pouzivam tuhle kombinaci, abych videl co se deje a moh s tim nejak nakladat. Co pouzivate vy?

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Na muj WP zkousej bruteforce loginy pres uzivatelsky ucty co tam mam :)))

JUDIY
    JUDIY --- ---
    Ahoj, mám eshop na woocommerce a potřebuju tam upravit pár věcí (moc tomu nerozumím), byl by někdo ochotný se mi na to mrknout prosím?
    Ráda předám i penízky.

jedná se o to:
    1.je tam někde ve vnitřnostech schovaná hlavní lišta s fotkama , který se mění, potřebuji ji zobrazit a naplnit produktama.
    2.mam asi neaktualizovanou vezrui, ale nemůžu najít kde u produktů, můžu přidávat, že budou doporučeny pod produktem související, na začátku sjem pár naplnila a bylo to tam, teď není
    3, potřebuju dodat pár věcí na hlvní stránku, info o dodání a o dárku
    Do pošty prosím..
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    MICKEY_MOUSE: Stačil tu složku.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    A ta chyba teda znamená, že se spolu tlučou dva pluginy? Jako že je jeden z nich špatně naprogramovaný a mění něco, co využívá jiný? Nebo proč se to vlastně stalo? byl to plugin, který nedělá nic jiného než přidá možnost definovat vlastní barvy v paletce.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: maximalne po nem neco zustane v db hnit
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MICKEY_MOUSE: staci ho zmazat na ftp, on uz sa "vypne" sam :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LUIS_: A tak stačí teda smazat jeho složku nebo je i někde jinde?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    MICKEY_MOUSE: Jo, tak to bude tím pluginem. Jeho smazáním z FTP se to vyřeší.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nebo se zeptám jinak - plugin odstraním tak, že smažu jeho složku z wp-content/plugins/ ? Tím je celý pryč, nezůstane po něm nic?
    Protože ta má chyba se objevila ihned poté, co jsem nainstaloval a nakonfiguroval jeden plugin.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Dal jsem to tam, ale chová se to stále stejně. Na webu i při pokusu o login vyskočí nějaké chybové hlásky a se administrace se nedostanu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: debugovat to asi nebudes, tak to muzes skrejt zatim, napis tohle do wp-config.php

ini_set('log_errors','On');
    ini_set('display_errors','Off');
    ini_set('error_reporting', E_ALL );
    define('WP_DEBUG', false);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Pomoc. Nainstaloval jsem plugin TnyMCE Custom Colors, abych mohl mít v nabídce vlastní barvy, které stále dokola všude používám. Jenže mi to pak začalo házet na webu (http://martinvlach.cz/) nějakou chybovou hlášku a to samé se děje kdž chci otevřít administraci, vůbec se do ní nedostanu.
    Poraďte, co s tím jako user můžu dělat. Někde něco změnit na ftpku nebo jak?
    Díky.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOHNY115: Vypni si ještě XML RPC služby, přes ty se dá taky lámat login, i když movneš default login form jinam.

WordPress › Disable XML-RPC « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/disable-xml-rpc/faq/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JOHNY115:
    to je nevyhoda krabicivych reseni. vyplati se je hackovat...

Zabezpečení WordPress administrace pomocí .htaccess | Jan Kocmánek - blog
    http://blog.jankocmanek.cz/zabezpeceni-wordpress-administrace-pomoci-htaccess/
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    KEPASO: do riti, uz me to zas hackli :( ... loginy mam jiny nez admin atd., zakazal jsem uz vsechno co slo, pluginy nejsou na seznamu zranitelnych atd. ... co ted budu delat nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam