• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: normalne ma funkční hosting všechno mi tam funguje az na todle. :(
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: ten formular je soucasti sablony ne? neni tam nejaky nastaveni emailu? klidne mi posli uadaje do posty.

jeste mam radu: vykasli se na hosting u kamose a porid si nejakej normalni funkcni hosting za par korun. ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: po registraci to proste neposle registracni email :(
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: hosting je prave od kamose. pllugin funguje pro to zapomenute heslo, ale bohuzel ne pro formulare :(

snazim se prave rozchodit formular na registraci : http://new.models-agency.cz/members-login/ no ten plugin na to nepomohl. kdyby mi stim nekdo pomohl byl bych moc rad trebabysme se mohli bavit i o nejake odmene. :(
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: proc by ten plugin nefungoval? a pak co to je vubec za hosting?
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    KOCMOC: jo, počká :) díky
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: obavam se ze plugin fungovat nebude :( skoda :) sem myslel ze to bude proste nejaky paste nekam :) ale asi se musi prepsat ten jejich kod na moje domeny a servry a pak nekam mrsknout no.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    TYCZKA: Pocka to do nedele vecer?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS: Jo ty ses az takhle v lese, to si stahni ten plugin, na osobniho asistenta nemam cas :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC:
    ZABIAS: to function je pres ftp a nebo v databazi ?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: ok diky uz to hledam ale zatim nemuzu ani najit function.php teda nasel se v sablone ale neni tam zadnej email :(
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Cus, nekdo mi hacknul blog. Mám to stažený ze serveru vč. funkční zálohy a databáze. Neměl byste někdo čas se na to podívat?

Na odměně se domluvíme.

Díky
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS: Ja este chrapu vis jak haha, je na to primo plugin na wordpress.org, ale ten filter do functions.php je samozrejme lepsi... Min kodu ze jo
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: jo to bude ono diky no snad tomu porozumim.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: asi jo. jak sem psal proste se kdyz bych do admina zapomel heslo a chtel ho poslat tak WP k odesilani pouziva nejakou default adresu wordpres@nejakadomena.cz (v mem pripade domena hsotingu) tendle email bych chtel zmenit na nejakej muj aby mi ho hosting dovolil odblokovat.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS: Btw ten dotaz asi nechapu. Co ti hosting nepovoli? Ci mail chces menit? Ten co chodi jako od wirdpressu?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: parada a nebyl by nejakej navod ? :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS: Da, v databazi
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    DUKON: Klidne, ale az pristi rok…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam