• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: no prave a s tim zakladnim markupem mam prave problem, je zbytecne komplikovanej. Nic prepisu prototype, tak abych v nem pouzival GF markup
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: ale zakladni markup je asi danej pluginem napevno, jako jinde.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: pres hooky a vlastni funkce budes muset:
    Gravity Forms Hook Reference - Gravity Wiz
    http://gravitywiz.com/gravity-forms-hook-reference/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Pouzivate tu nekdo kdo si pisete vlastni theme Gravity Forms dohromady s Bootstrap 3? Jak resite nabobtnaly kod z GF? Jak se treba zbavit toho <ul></ul> wrapperu?
    Jako zvladnu si prefiltrovat
    gform_field_container, gform_field_content
    , ale dosahnout nejakyho jednodussiho formu jako treba toto?

<form action="" class="form-inline">
      <div class="form-group">
        <label for="name" class="sr-only">Your name</label>
        <input type="text" id="name" class="form-control input-lg" placeholder="Your name">
      </div>
      <div class="form-group">
        <label for="email" class="sr-only">Your email</label>
        <input type="email" placeholder="Your email" class="form-control input-lg" id="email">
      </div>
      <button type="submit" class="btn btn-default btn-lg allcaps"><i class="fa fa-send pull-left"></i>&nbsp;Sign up</button>
    </form>

Napr. nechci mit submit button v form footer divu, chci ho ve stejnym bloku jako zbytek fields?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    KEPASO: Je tam Theme Options, ale tam toto není možné nastavit. Jsou tam pouze různá zaškrtávátka a volby pro změnu rozměru.
    Ale díky za doporučení na galerii a úpravu css. To zkusím, to by mohlo fungovat. 8-)

Ale o FTP přístup jsem si už psal, otázka, jestli náš bývalý předseda vůbec bude vědět, co to FTP je 8-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    GALENIUS: no nektery sablony nasledujou doporuceni, aby bylo jeji nastaveni v tom nesmyslne malym customizeru, ale ne vsechny. takze hldal bych jest eneco jako theme options nebo neco obdobnyho http://i.imgur.com/iTrlEat.jpg v levym hlavnim menu. ale stejne pochybuju.

jestli porad nemas pristup k ftp (mel bys ho usilovne shanet) pak si proste nahraj do galerie spravnej header a v editoru http://i.imgur.com/LhEM8gE.jpg v souboru style.css si najdi 420. radek a zmen cestu k novymu obrazku z galerie background-image: url('images/header.png');

porusis sice dosavadni kulturu webu, ale co nadelat.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    KEPASO: Tak tady jsou 3 výřezy z té šablony. Nebral jsem obsah Menu a Widgetů. Ale totálně jednoduchá šablona bez možností nastavení.

KEPASO
    KEPASO --- ---
    GALENIUS: mozna to jde zmenit i v nastaveni sablony. ale ne vsechny sablony maji nejaky pokrocily nastaveni, zeano. nahod screen a uvidime.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ma někdo zkusenosti s mingle forum ? abych to nemusel hledat pripadne kde zmenim barvu , paticku ? :)

nebo nejakej lepsi plugin na forum ?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MICKEY_MOUSE: TC i FileZillu mám. S tím problém není. A už jsem mu i napsal. Otázka, jestli to vůbec má někde uložený.
    No, bude to ještě zábavné. 8-)
    Ale díky za nasměrování.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GALENIUS: FTP přístup musí být na každý web. Takže pak to bude chtít program Total Commander nebo FileZillu, kterými se dostaneš do složek toho webu a můžeš kopírovat soubory k sobě a na server. Po expředsedovi chtěj: adresu FTP serveru + přihlašovací jméno + heslo.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Aha... Tak jsem mezitím zjistil, že je tam přístup přes FTP rozhraní. Což znamená, že budu muset kontaktnout bývalého předsedu, ať zjistí postup a adresy pro FTP na naše stránky. A dál se uvidí.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Jinak, běžné HTML ovládám, nějaké stránky jsem dělal od založení souboru index.htm, jen prostě netuším, jak to je dělané u WP a jak se k čemu dostat. Ve webovém rozhraní jsem prolezl snad už úplně všechno 8-/
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MICKEY_MOUSE: Díky. A tam se dostanu jak? Lze se tam dostat přes webové rozhraní wordpressu nebo musím jinou cestou?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GALENIUS: ve složce images musí být soubor header.png. A to je on.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, potřeboval bych pomoct.
    Už nějakou dobu spravuju stránky našeho lukostřeleckého klubu ( http://www.kentaur-pce.cz/ ). Převzal jsem to po bývalém předsedovi, který počítačům nerozumí, a kterému ty stránky kdysi někdo dělal.
    Teď po mně chtějí, abych na úvodní stránce upravil horní obrázek, kde je telefonní číslo a e-mailová adresa (nejlépe je smazat). Chvilka práce v photoshopu, kdybych tedy věděl, kde ten obrázek je uložený, jak se k němu dostanu.
    Přes rozhraní WP jsem na to nepřišel, v Galerii jsem ho nenašel, v Šabloně taky ne...
    Nevíte někdo?
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: šlo o konzultaci :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CITRONAK: Hehe, naklikas jim to jo?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    PIDIZUB: Ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam