• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: tohle obvykle resim pres mailchimp… ale taky se pri registraci double-opt na mail list primo v mailchimpu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Nějakej plugin kterej rozesle email všem co jsou na ewebu registrovani ? :) dks za info
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Když se WP automaticky aktualizuje (dojde takový ten e-mail "Zdravíme! Web http://www.XYZ.cz byl automaticky aktualizován na WordPress 4.2.6."), tak to automaticky aktualizuje i ty defaultní WP šablony?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICHALFRIDRICH: 2x pak jsem presel na manualni update, predevsim proto, ze kdyz to delam "rucne" (rozumej infinitewp), tak si to pak zkouknu, jestli tam neni problem a kdyz je, tak okamzity rollback, nez si toho nekdo vsimne
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    CRS1138: mohu mít dotaz, čistě ze zajímavosti (starám se o 15+ wp)? Kolikrát se wp po update-u podělal při počtu tvých instalací. Stačí jen přibližné číslo.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GALENIUS: ja davam prednost manualnim updatum 1x mesicne, ale zase se staram o par desitek WP instalaci
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Díky. Budu tedy aktualizovat mnohem častěji.
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    GALENIUS: pokud se nepletu, tak kritické se aktualizují ať chceš nebo ne (pokud to nemáš vyloženě zakázané). od určité doby navíc česká lokalizace docela zaostává (aktuálně 4.3.1) a to vzhledem k nové politice, že se budou jak u wp, tak us pluginů a šablon při aktualizaci posílat lokalizace jen pokud jsou všechny stringy přeložené. Ale můžu se plést. Každopádně bych aktualizoval a aktualizoval, protože prevence. To co je nepřeložené jsou většinou jen nové stringy nebo upravené, takže to srozumitelnosti v zásadně nevadí.
    Navíc od 4.4 se všechny překlady řeší ještě trochu jinak než dřív, tak bych na českou verzi prostě nečekal.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Jak je to vlastně s aktualizací WP?
    Obvykle se mi nabízí verze xxx_en_US, aktuálně 4.4.1-en_US. Jelikož mám prostředí v češtině, obvykle se mi na ní nechce hned přecházet... Párkrát se mi objevila verze CZ, ale většinou mi to po nějaké době oznámí, že WP byl aktualizován (příjde e-mail) a v aktualizaci se objeví další verze.
    Akorát se mi nikdy nepodařilo zjistit, jestli se to aktualizuje v okamžiku, kdy tam je CZ verze nebo to aktualizuje na tu US.
    Nevíte někdo?
    Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICHALFRIDRICH: mimochodem to vypada na standardni PHP warning, ktere na ostrym webu obvykle skryvam (pozor, tim nemam na mysli, ze bych je neresil v dev verzi)
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    CRS1138: Jo. A mnoho dalšího. Mj. se ukázalo, že ten bug už tam byl hodně dlouho a vlastně to byla jen otázka času, kdy se projeví. Díky bohu. Mám pcoit, že 4.4 byla asi nejvíc bugy věc za těch deset let, co používám wp.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICHALFRIDRICH: Uz je venku 4.4.1 – ta by to mela resit, ne?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MICHALFRIDRICH: Ta to se mi naštěstí neděje, upgradoval jsem WP i všechny jeho pluginy a vše vypadá, že jede jak má. Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICHALFRIDRICH: a to i kdyz je na live server v wp-config.php nastaveno WP_DEBUG na false?
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    MICKEY_MOUSE: 4.4 dělá problémy u některých pluginů na správu vlastních taxonomií. je to v tracu a opraveno bude v 4.4.1. nic fatálního, jen to vypisuje na frontendu nad hlavičkou chybovou hlášku.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    JUDIY: tak treba WooCommerce, nebo WPEC, ale prijde na to, jake jsou dalsi podminky. Protoze obe reseni muzou byt celkem velke kanony na vrabce…

https://www.woothemes.com/woocommerce/

WP eCommerce | The original WordPress eCommerce plugin
    https://wpecommerce.org/
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Ahoj, hledám plugin pro Wordpress, který by měl následující funkcionalitu: Generuje slevové kódy pro jedno použití, tyto kódy zapisuje do databáze a následně umí ověřit jejich platnost.

Jeden kod pro x uživatelů platící třeba měsíc.

Nebo 1 kod pro jedno použití.

Znáte něco?

Díky:)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: pokud mas zalohu, smele do toho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam