• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: chyba neni na tvym prijimaci, ale asi myslis uzivatelsky jmeno, ktery zmenit nejde (vskutocnosti jde, pomoci pluginu nebo primyho prepisu v DB, ale to musi udelat admin), od nej se odviji prezdivka, kterou ale dodatecne zmenit jde. a jak urcite vidis, muze si uzivatel vybrat, co se bude verejne zobrazovat, jestli prezdivka, uzivatelsky jmeno, nebo jeden z dalsich inicialu, pokud jsou vyplneny.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Teď jsem zjistil, že nick mi to změnit nedovoluje (naštěstí tohle pro mě není podstatné), tak se jen zeptám - mám něco špatně nastaveno?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: no ale povidam, stacilo vytvorit si ucet navstevnika, pod nim se prihlasit a bylo by. musel jsem to sam zkusit, abych ti odpovedel, jinak bys na odpoved cekal dlouho :D.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Tím, že jsem tam admin, si nejsem jistý, jestli to, co vidím a můžu já, vidí a může i běžný user, proto se radši (zdánlivě líně) ptám.
    Díky!
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: muze si zmenit email, nick, heslo, vsechno. stacilo zkusit registraci na svym webu, hned bys vedel ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Může si zaregistrovaný uživatel změnit email i heslo? Nebo jedno z toho musí zůstat napořád?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: na picu to je, ale je to chyba tvurcu tech pluginu
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: souhlas... a wpgenerate to generuje na picu :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: post_type (string / array) – use post types. Retrieves posts by post types, default value is ‘post‘.
    WP_Query | Class | WordPress Developer Resources
    https://developer.wordpress.org/reference/classes/wp_query/

Je to malickost, ale nepise se tam, ze pokud pouzivas pouze jeden post_type, ze bys mel pouzit string. Jen bych spis vinil ty pluginy nez WP, protoze tohle by si mel tvurce pluginu osetrit.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: kde? jaka specifikace?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jestli je to ci neni nesmylsl je jina vec, dle specifikace je to validni zadani argumentu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jdi a vypravej to na generatewp.com, jsem si zas chtel jednou usetrit cas s psanim neceho rucne, ze? ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: ja se nedivim, protoze delat pole pro jednu hodnotu je logickej nesmysl
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: asi mas zakazanou moznost nakupu bez registrace v nastaveni woocommerce, ze? napada me opacnej zpusob reseni. tuto moznost povolit a podivat se po pluginu, kterej vynucuje nakup s registraci u vybranych produktu. placenej existuje urcite http://codecanyon.net/item/woocommerce-selective-registration/12437597
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tušíte někdo, jestli je možné v eshopu na woocommerce, kde vyžaduji při nákupu zalogování, nastavit vybranému produktu, aby šel koupit i bez registrace? Moc by mi to teď pomohlo.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: tak je to problem tinymce editoru. prevadi prazdny tagy na   nedoslo mi, ze to dela uz dlouho. nabizi se treba reseni vlozenim neviditelnyho znaku ­

https://core.trac.wordpress.org/ticket/26986
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Pokud na to nekdo narazite a budete si rvat vlasy jako ja (a ze uz mi jich moc nezbyva) :)

Pri pouziti pluginu Simple Custom Post Order, ci Intuitive Custom Post Order na prerovnavani poradi CPT, mejte na pameti, ze argumenty pro WP_Query musi byt definovany takto

$slides_args = array(
        'post_type'              => 'acp_slide',
        'nopaging'               => true
        );

// The Query
      $slides_query = new WP_Query($slides_args);

protoze, kdyz pouzijete jiny mozny a dle codexu spravny zapis, tak to bude rozbity. Jeste klika, ze nechci vypisovat vice druhu CPT v jedne query, to jsem zatim resit nemusel.

$slides_args = array(
        'post_type'              => array( 'acp_slide' ),
        'nopaging'               => true 
        );

// The Query
      $slides_query = new WP_Query($slides_args);

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: AHA! To jsem nevěděl, že v adminu, kde píšu článek, vidím uvozovky jinak než po vypublikování! Takže díky, problém vyřešen. Já se řídil tím, co vidím v editoru, vůbec mě nenapadlo, že se to pak ještě při zobrazení na web převádí. Tak odteď zase žiju jednodušeji. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: delam je klasicky pres ALT, ale ctu clanek http://www.separatista.net/wordpress/uvozovky-a-jejich-formatovani-ve-wordpressu .. zkousim, a ono to palce skutecne na cesky uvozovky prevadi. tobe ne? nebo myslis aby byly spravne v adminu? to asi nejde.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nevíte, jak přimět Wordpress, aby při psaní Příspěvků psal české uvozovky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam