• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS:
    pisu to z hlavy, takze dej vedet jak to dopadlo:
    <?php $tag_id = get_query_var('tag_id'); ?>
      <h2 class="entry-title>
         <a href="<?php echo get_tag_link($tag_id); ?>"  rel="bookmark"><?php single_tag_title(); ?></a>
      </h2>

single tag title funkci si muzes este rozsirit o text treba "prave si prohlizite obsah pro tag: " . . . nebo jakej chces, muzes ho napsat do prefixu, nebo to nechat prazdny, jako nahore
    <?php single_tag_title('Právě si prohlížíte obsah pro tag: '); ?>
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Ahoj, můžete mi prosím poradit, oblíbená metoda pokus omyl ne a ne fungovat :)

Potřebuji v nové šabloně vypsat název tagu single_tag_title uvnitř H2 a nevím jak ho tam mám dát. Jediné co se mi podařilo, je ho dát až za h2, což ale nechci. Nevíte někdo prosím jak na to?

Aktuální kód:

<?php the_title( '<h2 class="entry-title"><a href="' . esc_url( get_permalink() ) . '" rel="bookmark">', ' </a></h2>' ); ?><?php single_tag_title(' '); ?>
    <?php endif; ?>

Takhle bych rád, aby to fungovalo:

<?php the_title( '<h2 class="entry-title"><a href="' . esc_url( get_permalink() ) . '" rel="bookmark">', ' NÁZEV TAGU </a></h2>' ); ?>
    <?php endif; ?>

Díky moc za jakékoliv nasměrování.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, Wordpress mi donedávna fungoval tak, že v Příspěvcích na blogu automaticky převáděl uvzovky na české. Ve zdroji byly systémové, ale v článku české = na začátku dole, na konci nahoře. Jenže teď koukám, že to přestalo. netuším, jestli instalací nové verze Wordpressu nebo něčím jiným. Poradíte?
    BTW vidět to je třeba zde ve fialovém textu pod obrázkem (6. řádek): http://martinvlach.cz/tarot-pro-osobni-rozvoj-zamilovani/
    T_O_F_F
    T_O_F_F --- ---
    Ahoj, mel bych otazku, neresil nekdy nekdo, nebo nehledal moznost, jak vlozit do fromulare podpis pres STYLUS - jako vlastnorucni podpis? Diky
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: uzivatel omamnych a psychotropnich latek :D
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: a co diplomy, budou?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Ono proběhlo obojí ve stejnou chvíli, takže jsem nevěděl, co má na co vliv a nenapadlo mě, že by to byla věc šablony. Jsem uživatel, máte mě tu pro zábavu a abyste mi mohli pomáhat. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: takze aktualizace wp byla vskutocnosti aktualizace sablony, zejo? ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Aha, to bude teda novinka té zaktualizované šablony. Díky, zbytek zvládnu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: ne, to je od tvoji theme funkcionalita, nastav si to globalne na dont show, nekde v theme options
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Tyjo, máš pravdu, už to zmizelo. Moc díky. Já tu volbu přehlídl, a to jsem tím seznamem možností procházel snad desetkrát. To je nějaká novinka, ne?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: V sablone page mas toto,,, takze je to jasny
    			<?php
    			$thisPostId = get_the_id();
    			$hide_featured_image = get_post_meta($thisPostId, "hide_featured_image", true);
    			if (!$hide_featured_image) {
    				$hide_featured_image = get_theme_mod("hide_featured_image");
    			} else {
    				if ($hide_featured_image == 1) {
    					$hide_featured_image = false;
    				}
    			}
    			?>
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: zkus to zmenit a dej vedet, nechci se ti v tom hrabat
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: prosim te... asi to bude timhle u tebe v adminu :D "show featured image"

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Jasan, já to tam nechám, jak dlouho je potřeba, protože mě to trápí a chci to vyřešit. :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: Si byl nakej rychlej, ja sem na mobilu akorat ted, pul hodiny to tam nechas?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: Treba tvoje theme neni uplne koser pro posledni WP. Udelal bych rollback na predchozi WP verzi a pockal na update theme. Ten ale asi pravdedobne jen tak nebude :) Bez url sme vyrizeny. Bude to nejaka malickost v kodu. Treba misto get je nekde the :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Tady je link: http://martinvlach.cz/tarot
    Nechal jsem tam schválně ten Náhledový obrázek, jmenuje se tarot-produkt.png
    Ale potřeboval bych to brzo zase odstranit, choděj tam lidi. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: spis je potreba hodit primo link na konkretni stranku.
    KOCMOC: *kuci a holky. ty sem taky chodi ;D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Tady je screenshot. http://imgup.cz/images/2016/04/27/screenshot.gif
    Na prvním snímku je, jak to má vypadat - pod horním sliderem hned pokračuje stránka. Ale když té stránce nastavím Náhledový obrázek, zobrazuje se mezi tím sliderem a zbytkem stránky (na druhém snímku to je ten obrázek v červeném čárkovaném rámečku). Nemá tam co dělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam