• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    Není tu někdo, kdo dělá WP dlouho a věděl by, co se v tomhle 7 let starým kódu musí změnit, aby to fungovalo? Slouží k registraci uživatelů, nahrání profilové fotky a vytvoření ngg galerie. Problém je někde v ukládání údajů do DB, udělá se user, ale neuloží se usermeta.

Je to nějakej starej plugin, co někdo přepatlal na míru a je na něj navázáno spousta dalších věcí a potřebuju ho do konce víkendu zproznit a už nad tím sedím jakou dobu.

Odměna dohodou - mám toho totálně plný zuby, takže ráda zaplatím někomu, kdo to spraví. Info kdyžtak v poště, mám demo stránku, kopec dalších starejchkriptů, který snad už fungujou a bolavou hlavu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: s tim bych ho uz nezatezoval :)
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    CRS1138: díky, podívám se na to
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BLO_GROS: ne tak docela… teda jako ze to jde i lepe

Adding Scripts and Styles to WordPress the Right Way With Enqueueing - WPMU DEV
    https://premium.wpmudev.org/blog/adding-scripts-and-styles-wordpress-enqueueing/
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Aha, díky, už to vidim :)
    Vyřešil jsem to přidáním script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.2/jquery.min.js" do hlavičky. Je to tak správně?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: mas ty chybu ► libreshot.com/:19 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: ajo, sorry :DDD
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: Funguje to skvěle, díky moc! je to např tady: http://libreshot.com/tag/city/

I když ty vynechané uvozovky u entry-title mi dali trochu zabrat :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS:
    pisu to z hlavy, takze dej vedet jak to dopadlo:
    <?php $tag_id = get_query_var('tag_id'); ?>
      <h2 class="entry-title>
         <a href="<?php echo get_tag_link($tag_id); ?>"  rel="bookmark"><?php single_tag_title(); ?></a>
      </h2>

single tag title funkci si muzes este rozsirit o text treba "prave si prohlizite obsah pro tag: " . . . nebo jakej chces, muzes ho napsat do prefixu, nebo to nechat prazdny, jako nahore
    <?php single_tag_title('Právě si prohlížíte obsah pro tag: '); ?>
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Ahoj, můžete mi prosím poradit, oblíbená metoda pokus omyl ne a ne fungovat :)

Potřebuji v nové šabloně vypsat název tagu single_tag_title uvnitř H2 a nevím jak ho tam mám dát. Jediné co se mi podařilo, je ho dát až za h2, což ale nechci. Nevíte někdo prosím jak na to?

Aktuální kód:

<?php the_title( '<h2 class="entry-title"><a href="' . esc_url( get_permalink() ) . '" rel="bookmark">', ' </a></h2>' ); ?><?php single_tag_title(' '); ?>
    <?php endif; ?>

Takhle bych rád, aby to fungovalo:

<?php the_title( '<h2 class="entry-title"><a href="' . esc_url( get_permalink() ) . '" rel="bookmark">', ' NÁZEV TAGU </a></h2>' ); ?>
    <?php endif; ?>

Díky moc za jakékoliv nasměrování.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, Wordpress mi donedávna fungoval tak, že v Příspěvcích na blogu automaticky převáděl uvzovky na české. Ve zdroji byly systémové, ale v článku české = na začátku dole, na konci nahoře. Jenže teď koukám, že to přestalo. netuším, jestli instalací nové verze Wordpressu nebo něčím jiným. Poradíte?
    BTW vidět to je třeba zde ve fialovém textu pod obrázkem (6. řádek): http://martinvlach.cz/tarot-pro-osobni-rozvoj-zamilovani/
    T_O_F_F
    T_O_F_F --- ---
    Ahoj, mel bych otazku, neresil nekdy nekdo, nebo nehledal moznost, jak vlozit do fromulare podpis pres STYLUS - jako vlastnorucni podpis? Diky
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: uzivatel omamnych a psychotropnich latek :D
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: a co diplomy, budou?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Ono proběhlo obojí ve stejnou chvíli, takže jsem nevěděl, co má na co vliv a nenapadlo mě, že by to byla věc šablony. Jsem uživatel, máte mě tu pro zábavu a abyste mi mohli pomáhat. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: takze aktualizace wp byla vskutocnosti aktualizace sablony, zejo? ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Aha, to bude teda novinka té zaktualizované šablony. Díky, zbytek zvládnu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: ne, to je od tvoji theme funkcionalita, nastav si to globalne na dont show, nekde v theme options
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Tyjo, máš pravdu, už to zmizelo. Moc díky. Já tu volbu přehlídl, a to jsem tím seznamem možností procházel snad desetkrát. To je nějaká novinka, ne?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: V sablone page mas toto,,, takze je to jasny
    			<?php
    			$thisPostId = get_the_id();
    			$hide_featured_image = get_post_meta($thisPostId, "hide_featured_image", true);
    			if (!$hide_featured_image) {
    				$hide_featured_image = get_theme_mod("hide_featured_image");
    			} else {
    				if ($hide_featured_image == 1) {
    					$hide_featured_image = false;
    				}
    			}
    			?>
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam