• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MADE: dozvis se v podminkach hostingu. ale mozna placam blbosti a pocet souboru se vztahuje na celej prostor, ne na slozku. ja mam treba limit 1,2 milionu souboru. ale to se asi neda prekrocit jen tak.
    MADE
    MADE --- ---
    KEPASO: Aha, jak se dá zjistit kapacita složky? Pomohlo by něco z té složky vymazat nebo se to musí dělat na vyšší úrovni?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MADE: si myslim, ze bude problem na strane hostingu. neprekrocila jsi nahodou maximalni pocet souboru pro slozku?
    MADE
    MADE --- ---
    KOCMOC:
    CRS1138: Ahoj, no je to divné - nahrávala jsem fotky a pak se to nějak seklo. Od té doby se mi ani žádný jiný typ souboru nepodařil nahrát, i když jsem z knihovny médií vymazala něco jiného. Koukala jsem teď na vlastnosti složky a nic zvláštního tam nastaveného neni.... Nenapadá vás ještě nějaké řešení? Nebo něco dělám špatně?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Díky, změnil jsem.

Nicméně dál žije dotaz, jak zajistit, aby to atribut 755 samo nastavovalo už při kopírování do té složky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: adresarum (a konec koncu i obrazkum) bych dal 755, protoze nechces, aby ti kdokoli do toho adresare, ci souboru obrazku neco psal.
    owner | group | world
       7        5       5
    read     read    read
    write
    exec     exec    exec

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Když tu už je zmínka o chmodu, zeptám se maličko OT: kopíruju na FTP obrázky z Plochy pomocí Total Commanderu. Pořád stejně, do stejné složky. A děje se mi, že někdy má obrázek po zkopírování atribut 777 a jindy 640. Ty s atributem 640 se pak nezobrazují, musím jim správný atribut nastavit ručně. Tušíte, co má vliv na to, jaký atribut bude mít obrázek po nahrátí na FTP? Složka i všechny obrázky v ní mají 777. Přesto to je po zkopírování jak kdy. Obrázky kreslím Photoshopem, uložím jako PNG na Plochu a odtud zkopíruji.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MADE: Souhlas s KOCMOC, osobne bych si tipnul na ten chmod.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MADE: Bud moc velkej soubor nebo chmod na slozce pro obrazky = nema pravo zapisu
    MADE
    MADE --- ---
    Máte někdo zkušenosti s touto hláškou - nejde jakkoliv nahrát žádný obrázek a ani soubor, hlásí - Nepodařilo se zapsat soubor na disk.

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PULKA: To je tak
    Rubber duck debugging - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_debugging
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: whisky zabrala, ohnula jsem nějaký plugin na registraci (na který mám už skoro rok licenci a úplně jsem na to zapomněla), zítra tam ještě přes nějaké hooky dostanu ty custom zápisy do DB a peču to, so far so good. Ale že mne to napadlo až ve chvíli, kdy napíšu sem. Díky!
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    To chce flasku vina
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: zvláštní, ale nic.
    KOC256: dík za typ, zkoušela jsem je odmazat a nic se nestalo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    jako strelba od boku ale ve starem moodlu jsem odmazaval ampersandy aby to fungovalo... Blize jsem to pak nezkoumal... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    co je v logu?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Není tu někdo, kdo dělá WP dlouho a věděl by, co se v tomhle 7 let starým kódu musí změnit, aby to fungovalo? Slouží k registraci uživatelů, nahrání profilové fotky a vytvoření ngg galerie. Problém je někde v ukládání údajů do DB, udělá se user, ale neuloží se usermeta.

Je to nějakej starej plugin, co někdo přepatlal na míru a je na něj navázáno spousta dalších věcí a potřebuju ho do konce víkendu zproznit a už nad tím sedím jakou dobu.

Odměna dohodou - mám toho totálně plný zuby, takže ráda zaplatím někomu, kdo to spraví. Info kdyžtak v poště, mám demo stránku, kopec dalších starejchkriptů, který snad už fungujou a bolavou hlavu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: s tim bych ho uz nezatezoval :)
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    CRS1138: díky, podívám se na to
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BLO_GROS: ne tak docela… teda jako ze to jde i lepe

Adding Scripts and Styles to WordPress the Right Way With Enqueueing - WPMU DEV
    https://premium.wpmudev.org/blog/adding-scripts-and-styles-wordpress-enqueueing/
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Aha, díky, už to vidim :)
    Vyřešil jsem to přidáním script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.2/jquery.min.js" do hlavičky. Je to tak správně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam