• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: a nejaky parametry?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    poradte pls dobrej, nejlepsi osvedcenej free webhosting (zahranicni pokud mozno) na Wordpress. Na tom dalsim mi nejede vnitrni FTP pro instalaci pluginu (pres totalcommandera to jelo v pohode), mozna nejde ani vubec zapis do souboru z webu pres admina, na support jsem psal, potrebuju osvedcenej free webhosting na Wordpress
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KEPASO: On je to italskej web, tam by to nefungovalo.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: koblihu.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    LOL, něco hledám a google mě hodí na web s připravenou instalací wordpressu. Co jim tam dáme? :)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    MRTVY_KENNY: díky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIDIZUB: tak to je kouknuti do logu na hostingu (error.log)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    MRTVY_KENNY: díky

vypadá to blbě: http://sub.domenawebu.cz/wp-admin/admin-ajax.php 500 (Internal Server Error)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    MRTVY_KENNY: díky.
    testoval jsem v Chrome, Firefoxu, Opeře, Exploreru a na Macu v Safari taky. Tak si myslím, že to bude zádrhel asi jinde než v prohlížeči. Nebo ti nerozumím.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIDIZUB: aha, i kdyz u pluginu by se to dit teda nemelo.. koukni na tu consoli no..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIDIZUB: tohle se mi delo. a ted si jen vzpomenout proc.. :D
    podival bych se do chrome console, beztak tam bude nejaky error..

druha vec se podivat pres ftp co je mezi poslednima nahrane. jestli tam nejasou nejake blbe znaky v nazvech, nebo nestandardni format souboru.. neco takoveho, uz si nevzpomenu :(

mam za to, ze kdyz pouzijes vyhledavani, melo by to zobrazovat normalne, ze je to jen problem v te "aktualni" varce obrazku k zobrazeni..
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Zdravím vespolek. Potřeboval bych poradit, nebo nasměrovat. Je možné, že se to již řešilo, neb jsem to neobjevil, nebo nevim jak už se zeptat.

Na webu se mi přestaly zobrazovat náhledy obrázku v Knihovně médií. Respektive, když mám nastavený zobrazování v gridu. To se tam jen točí kolečko a nic se neděje. Ale když kliknu na řádkové zobrazení tak se náhledy načtou.
    S tím pak souvisí, že nemůžu vkládat obrázky do příspěvků. Protože se nenačtou.
    Zajímavý, že podobně se ten problém ukazuje i v pluginech. Když dám do vyhledávání jakýkoliv název, tak naskočí kolečko a nic se neděje.

Mám pocit, že WP bude nějak pošramocený. Mám poslední verzi wordpressu. Mám pár pluginů, nepotřebné jsou smazané. Mám vlastní šablonu. Zkusil jsem nastavit Twenty... a povypínat pluginy. Ale nesrovnalo se to. Už nevím co. Smazat web a znovu udělat instalaci se moc nechce, ale asi nebude vyhnutí.

Dnes jsem si všiml, že když chci něco smazat, tak u položky naskočí ...deleting ale nic se pak už nestane. Refresh musím udělat ručně.

Díky všem co poradí. Díky.

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: Vypinam to, kdyz odladim kod
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: a vypinas to? mi to prijde relativne nebezpecne co se zrani mista tyce, nektere sablony/pluginy tam chrli furt neco..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MIKROM: ja nevim, ja to mam pusteny natvrdo, logovani mam stejne zapnuty porad, nemam potrebu ho vypinat. kdyz to nebudu chtit, deaktivuju plugin a sem s tim vyrizenej :) pak ho zas zapnu, az nastane potreba
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KOCMOC: no to jsem dělal a nic.. zkoušel jsem i třeba
    include_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/www/wplv-config.php'
    nebo
    include_once 'wplv-config.php';
    zda to není v tom..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MIKROM: a ten zbytek?
    In your document root, create the following file: wplv-config.php
    Paste the following into wplv-config.php
    <?php if (!defined('ABSPATH')) { header('HTTP/1.0 403 Forbidden'); die; } define('WPLV_DEBUG', false);

In wp-config.php, add the following line. Add it before the line where you define WP_DEBUG.
    include_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/wplv-config.php';

In wp-config.php, replace the line where you define WP_DEBUG with the following
    define('WP_DEBUG', defined('WPLV_DEBUG') ? WPLV_DEBUG : false);

That's it. Refresh the page in the browser and you are ready to go.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KOCMOC: jo, to mám prakticky taky, ale nepodařilo se mirozchodit to abych to debugování mohl zapínat z toho pluginu a ne editací wp-config.php. z toho co jsem našel tak je to možná tím, že nemám wp na hostingu "v rootu", ale ve složce www (OneBit), takže možná nejde ten include..

define('WP_DEBUG', defined('WPLV_DEBUG') ? WPLV_DEBUG : false); // pro plugin WP Log Viewer //define('WP_DEBUG', false);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);       // Tell WordPress to log everything to /wp-content/debug.log
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);  // Turn off the display of error messages on your site
    //@ini_set('display_errors', 0);      // For good measure, you can also add the follow code, which will hide errors from being displayed on-screen
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MIKROM: mam ve wp-config.php toto:
    define('WP_DEBUG', true);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
    @ini_set('display_errors', 0);

javascript resim v konzoli zvlast
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam