• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCOURMIKES: pluginy ti tam pobezi vsechny, ktere jsou dobre napsane :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ok dik to staci. zalozil jsem tady a dostal jsem na 14 dni gratis hosting stejny jako WP standard plan (jako trial, pak se to cely smaze). normalne to stoji 8 dolaru na mesic. pak vam reknu jestli tam bezi vsechny pluginy.

HostAwesome | Awesome WordPress Hosting
    http://www.hostawesome.com
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    The Best WordPress Hosting Companies Compared - December 2016
    https://www.wpsitecare.com/performance-of-7-top-wordpress-hosting-companies-compared/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Normalne kup wedos ten levnej hosting a budes v klidu... Asi 360 penez na rok
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCOURMIKES: to je velmi generalizovane… ja treba pouzivam Bluehost a jsem s nimi na 99% spokojen. Ocenuji mimojine to, ze i shared hosting umoznuje pouzivat wp-cli, at uz predinstalovanou verzi, nebo si muzes nainstalovat i svou vlastni (novejsi).
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: LUIS_: dik za informaci, rikate ze na placenym hostingu neni s WP a vsemi jeho pluginy nikdy problem jo, to jsem potreboval vedet.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KOCOURMIKES: V době, kdy stojí slušnej hosting 28 Kč měsíčně, to snad ani nemá smysl řešit… Případně si na něčem již existujícím udělej subdoménu + novou instalaci a testuj tam.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Placenej pouzivam
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: proste osvedcenej dobrej free webhosting, kde jde 100% delat WP vcetne vsech pluginu (woocomerce atd), zadne zvlastni pozadavky na parametry nejsou staci prumer, je to jen na testovani technologii. Kterej pouzivas Ty?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: a nejaky parametry?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    poradte pls dobrej, nejlepsi osvedcenej free webhosting (zahranicni pokud mozno) na Wordpress. Na tom dalsim mi nejede vnitrni FTP pro instalaci pluginu (pres totalcommandera to jelo v pohode), mozna nejde ani vubec zapis do souboru z webu pres admina, na support jsem psal, potrebuju osvedcenej free webhosting na Wordpress
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KEPASO: On je to italskej web, tam by to nefungovalo.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: koblihu.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    LOL, něco hledám a google mě hodí na web s připravenou instalací wordpressu. Co jim tam dáme? :)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    MRTVY_KENNY: díky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIDIZUB: tak to je kouknuti do logu na hostingu (error.log)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    MRTVY_KENNY: díky

vypadá to blbě: http://sub.domenawebu.cz/wp-admin/admin-ajax.php 500 (Internal Server Error)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    MRTVY_KENNY: díky.
    testoval jsem v Chrome, Firefoxu, Opeře, Exploreru a na Macu v Safari taky. Tak si myslím, že to bude zádrhel asi jinde než v prohlížeči. Nebo ti nerozumím.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIDIZUB: aha, i kdyz u pluginu by se to dit teda nemelo.. koukni na tu consoli no..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam