• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KOCMOC: to moc nedoporucuju, funguje na bazi vkladani promennych. kdyz plugin pak vypnou, budou mit v postech, v menu, v meta polich a vubec uplne vsude naprosty nesmysly. polylang je dobrej v tom, ze ma jazykovy verze oddeleny, ale zase musis vsechno vytvaret dvakrat.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    LUIS_: ja se jeste rozhoduju mezi qtranslatex
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KOCMOC: Jestli to umí všechno z toho nevím, ale dobrej a free je polylang
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    hele du se voptat, nakej rok to nesleduju...

co je nejlepsi free plugin pro multilang verzi wp?
    melo by to umet klasicky veci jako:
    preklad menu
    preklad slugu
    vypadat pricetne
    a dalsi takovy ty zakladni veci
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: tak ono kdyz se kouknes do casopisu, na televizi a vlastne vsude tak 1and1.com ma reklamy snad vsude
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: taky vesmes co sem delal pro "zapadaci" tak skoro vsichni 1and1.com... to me uplne sralo .)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: lidi doporucuji sumo.me
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    LUIS_: no ja taky netvrdim, ze jsem nejaky fan 1&1 (spis naopak)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    zdrc doporučíte mi nějakej plugin pro newsletter.

Primárně nám jde jen o zbírání email adresy kterým občas zašlem nabídku.

zkoušim http://www.thenewsletterplugin.com/plugins/newsletter ale zda se mi moc složity :)

díky za info.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: fyi lidi tady resi ecommerce na WP, eshopy s woocomerce, ne blogy. Musi tam byt nastavena nejaka ta cache atd. aby kdyz je tam treba 5 lidi naraz se to nesekalo, WP je docela pomalej.
    CRS1138: dik.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURMIKES: pojedes na wordpressu gigabajty dat per hodinu, jo?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCOURMIKES: mam par klientu, kteri pouzivaji 1and1 v UK, ale ja sam jsem u Bluehostu, kteri maji cloud v Dublinu a tusim ze i ve Frankfurtu (s tim si nejsem uplne jist).
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: jasny, podle parametru trafficu, aby to rychle behalo, se musi samozrejme priplatit, jen se ptam kdo pouziva hosting v Nemecku, Francii, Britanii.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    to se neda takhle obecne rict, kazdej ma jiny pozadavky na hosting, respektive podle druhu projektu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURMIKES: i petra bostlova vi, ze nejlip je pouzivat wordpress.com
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Jeden z nejlepsich ceskych hostingu na WP je ONEBIT (2 mesice trial zdarma na zacatku). Mohli byste pls doporucit podobne dobry v Nemecku, Francii a Britanii? Dik.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Rád bych web, kde by se mohli uživatelé zaregistrovat, vkládat fotografie do společné galerie a tam si je vzájemně komentovat. Koukám po BuddyPress, ale zatím jsem nenašel šablonu ani plugin, kterým by se to dalo vyřešit. Víte o něčem nebo můžete mě nasměrovat? Díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZATAMOKO: Díky kouknu na to.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: no mohla by :D
    jinak ten Composite products umi prave i odkaz na samostatnej produkt, ale z praxe mi tak nejak vyslo, ze je lepsi si pro potreby toho konfigu udelat specialni radu produktu
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Taky si prave nejsem jistej, jak to kocka mysli:) Jestli maj bejt komponenty prodejny i zvlast nebo ne, jako treba u pc. Ta bota je takovej blbej priklad, protoze podrazka asi standalone produkt nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam