• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: :D :D.. Jinak jak jsem psal v poste, dodelavat to do sablon je casove neefektivni z duvodu toho ze musis ladit pozicovani pro vsechny mozny browsery.. zkus treba Customizr, jestli by nevyhovoval?

Theme Directory — Free WordPress Themes
    https://wordpress.org/themes/customizr/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT: plugin zdarma sem nasel jen co mi to mrskne dolu nebo na stranu :( sablona neposkytuje :( programovani nerozumim . no neva mam to dole no ;)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    CRS1138: tak dekuju, jenom s mailto to funguje, diky moc :-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    pres custom link jsem to zkousel jen mi to pred to vzdycky automaticky hodilo http a ve vysledku ten link miril na neexistujici domenu, kazdopadne to zkusim v tom formatu co pises, ja to psal i s href
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KALIF_WH: zkousels pridat 'Custom Link' a do toho napsat: 'mailto:jara@cimmrman.cz?subject=vynalezl jsem Jarovku'?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Ahoj, muzu mit dotaz ? nezna nekdo z vas zpusob jak dostat do wp hlavniho navigacniho menu direct link na email neco jako je v html mailto ?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MRTVY_KENNY: Ich möchte in Deutschland als Programmierer arbeiten
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIDIZUB: ten jejich FB.. "Prezentovali jsme jak efektivně tvořit weby a fakturovat i více jak 50.000 Kč/měs. Jak zvednout hodinovou sazbu k 1000 Kč."

kua 50.000 mesicne za weby, ktere delam stylem "5 minut z Wireframe k profesionální Website" pri sazbe 1000/h, to by me ta prezentace fakt zajimala. :))
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PIDIZUB: texty na webu, hodne dobra prace, asi delal nejakej robot. :D
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Ahoj vespolek. Znáte Golden-egg. Prej skvělá věc na tvorbu webu. Vyvíjej to prej Češi. Co vy na to? www.golden-egg.cz

Zkusil jsem to stáhnout a naistalovat. Tak b+žný hosting to horko-těžko rozchodí. Takže jsem s tím šel na můj VPS. A to je teda rychta. Skoro to nechodí. Instalace trvá skoro hodinu. Iportovat ty jejich styly je taky loterie. Tak nevím co to vyvinuli.
    Nicméně mne zajímá i názor někoho jiného, kdo zkusil. Jejich podpora nic moc.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MRTVY_KENNY: no mohl jsem tam dát otazník, no :) byl jsem k němu skeptickej, ale od té doby co jsem na WP (což je třeba půl roku), tak pustil možná jeden komentář
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Konkretne na komenty dobre zabiral plugin splogger nevo tak nejak. Pak je recaptcha plugin od BWS kterej resi komenty, login page atd
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MIKROM: to byl asi dotaz, ze? akismet mi taky staci..

MIKROM
    MIKROM --- ---
    GIZZZER: akismet nestačí, mě zatím chytil asi všechno
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    GIZZZER: wordpress ma v sobe hromadny upravy. fungujou u postu, stranek, komentaru, proste vsude. zalezi, co potrebujes. pracuje se s tim takto http://www.wplama.cz/hromadne-upravy-prispevku-ve-wordpressu/
    GIZZZER: na captchu to chce asi nakej plugin. google ma neprustrelnou recaptchu. je to sice dost big brother, ale funguje. tady je plugin od kohosi https://cs.wordpress.org/plugins/google-captcha/
    GIZZZER
    GIZZZER --- ---
    Druhý dotaz: Jak do wordpressových komentářů přidat captcha nebo kontrolní otázku, aby se eliminovali spamoví roboti?
    GIZZZER
    GIZZZER --- ---
    Zdravím, je možné nějak ve Wordpressu v administraci komentářů zobrazit a provést hromadné úpravy na více než 20 komentářů? Přišel mi na web spam přes 1000 komentářů. Díky za tipy.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: rekl bych, ze si kryji zada do boudoucna…
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jen teda nevim, proc na banneru maji jedno a v podminkach druhe... ale jasne, pokud to mas na hrani, tak no problem
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: S tim sem v pohode, zatim tam zadny ads nejsou a jak rikam na blbnuti je to super. Potreboval sem hosting s php 5.4 abych rozjel tu hruzu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam