• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: jsou na to imho pluginy, pripadne je to integrovane v sablone.. Sablona ti hlavne musi poskytovat placeholder, pak tam muzes mit v podstate jen html kod s ikonkama..
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nemáte někdo zkušensot s nějakým "paid membership" pluginem?
    Resp. ve výsledku by se web měl chovat stejně jako třeba https://www.respekt.cz/tydenik/2017/3/bezdratova-micha
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: máš s tím reálné zkušenosti?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    potreboval bych na tendle web http://www.cukrarske-kurzy.cz/ mrsknout vpravo nahoru ikonky sociálních sítí. nemáte nejake easy resení ? Nejsem vubec programator takze nejlepe plugin nebo ja nevim :) diky za info.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    LUIS_: jj pres get option, akorat k tomu budu muset udelat nejaky gui a query, ktera vysype list pluginu, zaskrtas checkboxy co chces exportovat a na druhym webu naimportujes
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KOCMOC: plugin jsem nenašel, ale třeba ti pmůže tohle https://pippinsplugins.com/building-settings-import-export-feature/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: no prave, nektery... asi 2 ze 100 :) vypada to, ze to budu muset napsat sam
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: taky jsem to zatim neresil, nektery pluginy to maji (tusim, ze treba Yoast), kazdopadne dej vedet, jestli neco najdes
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: + mrkni tohle ((login je demo / demo) je to tam napsany )
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Co rikate na reseni extranet/intranet na WP? Bylo terno? :) delal nekdo v posledni dobe?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    mam takovou otazku, nikdy sem to neresil, je to spis pro zakaznika.
    da se nejak vyexportovat nejlip pluginem nastaveni jinyho pluginu a naimportovat do jinyho webu, kde bezi ten samej plugin?
    cilem je, aby se to nemusel nastavovat pokazdy rucne, ma vic podobnejch instalaci a zase nechce prelejvat celou db, coz je pochopitelny (jiny pages, posts, ostatni pluginy nastaveny jinak atd...)
    na rucni sql dump a update se necejti
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: qtranslate x byl v pohodě, ale platí to, co říkal KEPASO

CRS1138: Mám, akorát mi přijde extrémně neintuitivní a zákazníkům bohužel taky, takže trávím spoustu času hledáním toho, jak nastavit to a zase ono, ale když se to nastav, tak to šlape, jak má.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nema skoro nic, dohadovat se nebude jde o know how kdyz vis jak fungovat v reklame tak ti to funguje ;) , proste dostane navrh stim bude souhlasit ten se udela a tak , pak par drobnosti preupravi dejme tomu a hotovo. ale nerikam ze to tejden nezabere zalezi jak kdo umi ;) pan truhlar mi duveruje takze co mu reknu ze je zpravne tak tak bude. nikomu to nenutim samotnemu se mi do toho nechce protoze se bojim ze bych to nedal. tot vse chces nechces zbytek si nech pro sebe nebo do jineho klubu bych rekl ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCI kdyz nemas zajem proc to tu spamujes kdo zajem ma se mi ozve paklize ma dotazi napise mi a neresi to tu ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Pri sedmi dnech prace za 15 tisic je to cca 267 kc/h. Automechanik na maly vesnici ma plat 300 kc/h. Chci se zeptat, proc ma mit developer, programator, koder a seo specilista v jedny osobe mit min? A samozrejme to nebude trvat tejden, zname z praxe. Nechapu tuhle logiku uvazovani, zkus lidi z indie nebo moldavie za tyhle drobny. Spis tu moldavii teda asi.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: Nebo se bude jeste palit x hodin/dnu na dohadovani se co a jak vlastne ma bejt, vypadat, fungovat a pak se to pred predanim bude samozrejme vsechno menit 10x, protoze truhlar videl na seznamu jinej webik a chtel by ho taky tak?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS: Mate to pripraveny tak, aby se to dalo stihnout za tejden nebo min?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ZABIAS: 17 000 CZK za jeden WP eshop web minus provize 2000.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCOURMIKES: nene to je za ten prvni nejobsáhlejší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam