• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Best WP Super Cache Settings 2017 - Recommended Guide
    http://mygenesisthemes.com/best-wp-super-cache-settings/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    tvl query monitor mi nalozil, nejak se rozhadaly verze jquery na frontendu, kdyz sem byl lognutej (admin bar nahore) a nesly naky scripty, 15 minut sem byl zmatenej co se deje :D bacha na to
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: zajimave a navic podporuji Let's Encrypt
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: tak sem to vyresil, nastavil sem starsi verzi php ze 7 na 5.6 a prcam na to... tam mi nikdo neni schopnej rict, co se stalo, jestli delali nakej minor update php nebo co, ze se to z minuty na minutu zacalo zahlcovat bez jakyhokoliv zasahu do kodu etc. . .
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCOURMIKES & KOCMOC: já teď pořídil http://www.spolehlive-servery.cz/virtualni-servery/nabidka/ (SMART), tak jsem sam zvedavej, zatim vsechno bezi :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    tak sem to apgrejdnul ten tarif a voala, uz to lita... takle se dela upsell marketing hosi!
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    takle se dela forcing na vyssi tarif :D
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    NYCH prestal ukazovat linky? WTF?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: teda ja jsem nedavno upgradnul na Cloud Hosting, ale predtim leta na prime
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: prime, pokud potrebuji SSL, tak Go PRO
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: a kterej mas program? basic, plus nebo prime?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: umi, a pokud mi chces udelat radost, tak se prihlas skrze tento link

http://bluehost.com/track/planxdesign
    :) namaluji ti diplom
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: nikdy sem tam wp neresil, naposled sem mel co delat a24 asi 10 let dozadu
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: mi prijde fer active24, 5 domen hosting za 287 kc na 3 mesice + 1000 kc na google adwords darek, nadyl je to levnejsi, php limit na WP je tam cajk. Nebo byly nejaky vaznejsi problemy s active24?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    a tedy umi bluehost domenovy aliasy? jakoze mam x adresaru s domenama na jednom hostingu
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    tvl ja se poseru z toho wedosu, celou dobu weby jedou a dneska celej hosting haze error 503... ptam se proc, tak prej se stackujou scripty... rikam a predtim to frontu nedelalo? tak sem dostal odkaz na noličbejs... asi pudu do bluehostu tvl ja uz nemuzu :D
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCOURMIKES: no jeste bych doplnil, jak to delat pres shell za pomoci wp-cli

Toto predpoklada, ze db credential jsou stejne na obou serverech, pokud ne, tak je treba pred importem db na serveru B.com zmenit tyto ve wp-config.php. Cely system migrace celeho webu se da resit 6 radky v shellu.

Source = A.com
    Destination = B.com

Na serveru A.com user@A.com~/public_html$

wp db export my_db.sql
    tar -czf ../mywebsite.tar.gz ./
    scp ../mywebsite.tar.gz user@B.com:~/public_html/

The authenticity of host 'B.com (123.123.123.123)' can't be established.
    RSA key fingerprint is 49:3d:12:7b:d3:71:49:e5:d3:c4:59:46:ef:e8:43:fb.
    Are you sure you want to continue connecting (yes/no)? yes
    Warning: Permanently added 'B.com, 123.123.123.123' (RSA) to the list of known hosts.
    user@B.com password: <tvojeHesloNaServerB>

Na serveru B.com user@B.com~/public_html

tar -xzf mywebsite.tar.gz ./
    wp db import my_db.sql
    wp search-replace '//A.com' '//B.com' --all-tables

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam