• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: http://toret.cz/ a https://musilda.cz/ víc než půlka "komerčních" českých woo pluginů jsou od něj
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: kdo je Musilek?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Třeba všechny Musílkovy pluginy nejsou kompatibilní a je to jeden vekej průšvih.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jj CLI se mi libi, CRUD neznam… kouknu na to
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: Me zajmal akorat CRUD a CLI, az si to vsechno sedne, tak to bude dobry
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: Dneska prisel email od Rodolfo Melogli (pokud nekdo nezna, ma dobre tutorialy ohledne Woo)

Today's email is a little different from the previous ones. No snippets, no #BloomerArmada, no videos... just a HUGE warning!

And it comes with perfect timing.

Yesterday, WooCommerce 3.0 was released (read all the official dev notes here). It's been almost 24 hours, and I really hope you haven't clicked that "Update Automatically" button yet.

--> If you did it already, I'm 99% sure something in your site is now broken. Immediately "downgrade" your WooCommerce by removing the plugin entirely and download and upload the older (2.6) version. Then, read below.

--> If you didn't do it yet, great - wait a little longer! Your theme and plugin developers need to see if everything is compatible with Woo 3.0 first... and very likely they will release an update in the next few days. Or at least, TEST the new Woo 3.0 on a dev/clone/staging install, so that your live site is not affected by this huge change.

Also, they completely remodeled the product gallery (better UX), improved the performance/speed, and released other edits - you can find out more via the official link above.

It's almost guaranteed you'll see a WooCommerce 3.0.1 very soon (note that last ".1"), to fix the first reported bugs. So, follow my suggestion and WAIT until 3.0.1 or 3.0.2 even, so at least the major bugs would have been fixed by then.

Finally, if you test Woo 3.0 and you notice any of my snippets aren't working anymore - let me know (I'm not able to retest them all, so your feedback is very welcome).

Cheers, and happy Woo 3.0!

Rodolfo
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: no a stoji to za stahnuti? nebo mam pockat, poslednich par mesicu WooTeam nemluvil o nicem jinem
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: sem to sosnul na local ze jo .) chtel sem videt tu paradu :D
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: s live verzmi vzdy pockat alespon na x.1 release ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Tak wcmrc 3.0 toho vic rozmrdalo nez prineslo, du zpatky na 2.6.14 :DDD
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Woocommerce 3.0 vygeneroval chybu jquery cookie - koho to potka, zde je reseni:

jQuery.cookie.js/jQuery.cookie.min.js scripts fail to load - WooCommerce Docs
    https://docs.woocommerce.com/document/jquery-cookie-fails-to-load/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    nezkousel ste nekdo primo tenhle plugin?

[Plugin] Remove Detached Images - EasyCPMods
    https://www.easycpmods.com/downloads/plugin-remove-detached-images/
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ZATAMOKO: co vyměnit admina? :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZATAMOKO: co statistiky a logovani?
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    THEODORT: to máš možná pravdu, ale s tím toho já moc nenadělám .)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZATAMOKO: moje vestecka koule mi rika ze mas asi rozbityho server admina, funkcni server admin totiz vi kde a jak si to zjistit i kdyby to bezelo misto na WP na bastlu od anonymniho kodera.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    KOCMOC: plugin super, jenom mi prijde, ze ten obsah to do page contentu nacita nejak divne, normalne mi v mobilovym zobrazeni pres to preleze footer, uz si s tim chvili hraju a zatim sem jeste neprisel na to jak tomu zamezit.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Řešíme se server adminem nadměrné množství konstantních zápisů (cpu iowait time). AVG je kolem 1.08%
    Na VPS máme jeden projekt (5-25 tisíc unikátů denně, cca 7000 stránek) a WP nám kotlí 2x víc než na jiném VPS, kde jsou stovky menších webů.
    Po vypnutí W3 Total cache pluginu zátež výrazně poklesla (z 2,63% na 1,08%), ale i tak je to moc. Byl zapnutý preload a ping do google/bing.
    Navíc bez cache jsme ve špičkách celkem v řiti :)

Netušíte, co ve wp může kotlit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam