• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: a ještě tohle

Remove or Add WooCommerce My Account Menu Items
    https://rudrastyh.com/woocommerce/my-account-menu.html
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Kosmos si odloží, práci s wcmrc endopointama

Change & Rename WooCommerce Endpoints in My Accounts Page
    https://wpbeaches.com/change-rename-woocommerce-endpoints-accounts-page/
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    MIKROM: To je mi taky jasný, ale nic jsem za poslední měsíc neupdatoval. Tak mě nenapadá souvislost. Navíc nemam takový znalosti abych to rozklíčoval :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    JAVESEU: a ještě bych nastavil, aby tyhle PHP hlášky nebyly na produkčním webu vidět, ale šli pouze do logu...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    JAVESEU: no minimálně něco nakopnutýho v tý šabloně Precisio, ne?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Ještě jedna: Warning: Creating default object from empty value in /home/javes.eu/javes.eu/wp-content/themes/precisio/functions/admin-hooks.php on line 160
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, dnes mi na webu vyskočila tato hláška:
    Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/javes.eu/javes.eu/wp-content/themes/precisio/functions/admin-interface.php on line 105

Poradíte mi prosím co s tím? Díky :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Funguje! Děkuju.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: a tohle ti taky nefunguje?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Píšu to v tom, co má záložku HTML. Čili tam, kde vidím kód,tagy atd., tedy to čemu nejspíš říkáš texťák.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: a pises to ve Visual editoru nebo Text editoru?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Nepomohlo. :) Rozebírají tam kde co, ale nemám pocit, že to řeší můj "problém". Já si už dřív všiml, že mi HTML editor sám "ladí" kód, například když do textu zadám pevnou mezeru přes nbsp, zmizí to (ale pevná mezera funguje. :) ). Jako by si to samo chtělo kód optimalizovat (vyhazuje nepotřebné), namísto aby jej nechávalo jaký je. Nebo prostě nevim.
    Zálohu mám, ale to mi právě přišlo nešikovné, proto jsme s eto snažil vyřešit tímhle, aby to mohlo být přímove stránce. Což se nepovedlo. :) Dokážu s tím žít.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: napriklad toto reseni by melo fungovat

<div style="display: none;">

...comment...

</div>
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: To je zvlastni, s tim jsem se zatim nesetkal, ale tak jeste ze mas revize :)
    A udelej si kopii postu/stranky, ktera nebude publikovana.

Jinak vice info snad naleznes na
    editor - Is It Possible to Comment Out HTML Code in a Wordpress Post? - Stack Overflow
    https://stackoverflow.com/...ons/3344270/is-it-possible-to-comment-out-html-code-in-a-wordpress-post
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Aha, tak výdrb! On mi Wordpress po uložení stránky všechen ten "deaktivovaný" obsah smazal. :) To je teda kámoš.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Super, to je ono! Moc děkuju, funguje.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: aaaaaha!!! To co jsem ti psal je standardni WP shortcode. To co ty chces by melo normalne fungovat pouzitim HTML comment tagu

<!-- whathever
    befblkfngweg
    gergej
    -->
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: To asi nebude ono. Aspoň to nepomohlo a čekal bych, že to bude mít závorky jako u HTML tagů, ne hranaté. Ale možná je chyba u mně.

Mám ve Woordpressu vytvořenou Stránku. V administraci ji můžu editovat buď pomocí Editoru nebo HTML. A já potřebuji dočasně část obsahu té stránky zneviditelnit. Nechci to ale smazat, protož ebrzo to tam zase budu potřebovat vrátit. Čili jen potřebuji nějak označit začátek a konec sekce, která bude ignorována.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: nevim jestli ti rozumim spravne, zkousel jsi nasledujici?
    [code]

[/code]
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, jsem bastlíř a potřebuji poradit úplně základní věc - v administraci při vytváření obsahu Stránky potřebuji v jejím HTML kódu "dočasně deaktivovat" část jejího obsahu. Čili aby tam zůstal, ale nezobrazoval se (nebyl aktivní). Je to dlouhé třeba padesát řádků, takže to nejde dělat tak, jako když se píše komentář. Musím nějak označit začátek a konec celé té "neaktivní" sekce. Nemůžu vygooglit, jak na to, poradíte? Díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Kdybyste někdo řešil zobrazování SVG souborů v media library, tak tohle funguje dobře:
    GitHub - press-bits/media-library-svg-display: A component to enable display of Scalable Vector Graphics (SVG) in the WordPress media library.
    https://github.com/press-bits/media-library-svg-display
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam