• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: tohle schovani nic neresi.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CRS1138: díky :) jeste me ted napadlo zkusit podporu active24. ale todle skovani rozhodne pomuze díky !'
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: pro zacatek si dej na live serveru do wp-config.php nasledujici radku:

define( 'WP_DEBUG', false );

To sice nevyresi tvuj problem, ale skryje tenhle warning pred zakaznikama. A ziskas tak cas se podivat na to, co to zpusobuje na dev serveru. Predne bych updatenul vsechno – jadro, pluginy, theme, aplikoval vsechny patche pro theme. Projit si forum developera, co vydal toto theme. Pripadne jim napsat ticket. To jen tak pro zacatek.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    na webu mi to hlasi chybu nevedel by nekdo jak ji fixnout ? http://www.patisserie-studio.com/ díky moc.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICKEY_MOUSE: jenze toho developera musis mit otevrenyho pred tim
    PULKA
    PULKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: Tak to asi jenom držím palce, ať ti to vyhodí nějakou chybu, se kterou se dá něco dělat.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PULKA: To nevím, jestli vůbec půjde, protože se můj web bez pluginů a aktuální šablony asi vůbec nerozjede. Navíc to komplikuje to, že se ta chyba projeví jen jednou za čas a vždy jen jednou. Jakmile jednou z článku, který nešel uložit vyskočím a vrátím se do něj, už vše zase funguje. Je to jakoby to potřebovalo jednou za čas prošťouchnout, a pak je nějakou dobu klid. A za čas zase prošťuch a tak pořád dokola. nejde to nasimulovat, předem odhadnout, nic. Takže i když bych dal tu default šablonu, nepoznám, jestli to pomohlo nebo ne. Uffff.
    V každém případě díky za snahu pomoct.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: ok, tak se zda, ze to nebude browser side JS. To, co ti pise PULKA jsi zkousel?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: KOCMOC: Tak jsem se opět dostal do situace, kdy tlačítka pro uložení/publikování/náhled článku nefungují. Otevřu developer konzoli, ve které je jediný řádek, ale žádný error to nehlásí. Takže tam asi řešení nenajdu.
    Jediné plus toho bugu je, že mi dovolí zkopírovat aktuální obsah článku do schránky. Takže to jde celé shodit, znovu otevřít, vložit aktuální obsah a uložit (pak už to uložit jde). Ale pruda to teda je.
    PULKA
    PULKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: xkus to otestovat s defaultni sablonou/pluginama, parkrat jsem videla bordel od sablony. Muzes zkusit zapnout script debug a treba z toho neco vypadne.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: Jakoze to de videt v XHR myslim? Nebo mam kocovinu?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: Ted si uplne nejsem jistej, jestli freeznutej request atp. hodi error v konzoli. :(
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    LUIS_: nezkousel, ale pokud to budes zkouset, rad uvitam nejaky vhled, pripadne tutorial :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: dost mozna, ale melo by to do konzole vyhodit error, pak se snad s diagnostikou problemu posuneme dal :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: Jestli to nebude nakej voser s autosave a admin-ajax... Ze se tam pri requestu neco sprajcne a je to haha
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Zkoušeli jste někdo provozovat Wordpress na AWS (Amazon Web Services)?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: takoveto bugy jsou nejhorsi
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Jojo, zatím to funguje, ať zkouším co zkouším. Jako by si to ze mě dělalo legraci. Když chci pracovat, přestane to fungovat. Když to testuju, jede to. :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: koukni do konzole kdyz to nebude fungovat
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak je to divné, teď zkouším nechat článek otevřený čtvrt, půl i tři čtvrtě hodiny, a pořád tlačítka fungují. Tak to bude ještě nějaké jiné kouzlo, proč to občas fungovat přestane.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    aha, už vím, co myslíš. Ctrl+Shift+J :)

jdu to zkusit, nebude to ale obratem, nevím jak dlouho bude trvat, než se ta tlačítka po otevření článku "zneschopní". Předpokládám, že ta potenciální chyba se tam ukáže až když ta tlačítka přestanou fungovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam