• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOCMOC: je to rozdělené, jako každý rok, na uživatele a vývojáře. Problém samozřejmě je, že se ne všem vývojářům dá zavděčit a že pak chybí lidé, kteří by chtěli přednášet zrovna na dané téma.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CITRONAK: Ten obsah vypada zatim zamerenej hodne uzivatelsky, jakoze pro sirsi lame verejnost. To je skoda
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    U WordCampu 2018 v Praze už je znám program (tedy většina z něj). Lístky jsou teď o 100 Kč levnější v rámci předprodeje. Více viz https://2018.prague.wordcamp.org/program/
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Nemáte někdo náhodou šablonu Borderland s aktivním supportem? Potřebuji jeden dotaz na support a $41 se mi za to dávat nechce :)

Případně kdybyste někdo věděli, jak v detailu portfolia dostat text NAD fotky, sem s tím! Díky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: zkouselas to?
    KEDYSEK
    KEDYSEK --- ---
    HNHN: Development je jen globální označení 4.9.x větve
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: nejsem si tim jisty, ale ta hlaska si stezuje na non-numeric value na 1753, kde se zvysuje counter ktery je predtim nastaven jako prazdny string… je mozne, ze tohle pred verzi 7.1 fungovalo a ted uz ne. Zkousel jsem to narychlo najit, ale zatim nic a nemam ted moc cas se s tim parat. Kazdopadne, dej vedet, jestli je to ono.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Schválně zítra zkusím. Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: a kdyz v tom pluginu quick-paypal-payments.php za radek 1706 pridas

$count = 0;

SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Developerovi jsem už psala před dvěma týdny, ale zatím se nenamáhal s odpovědí. Proto to řeším tady. :) No, zcela upřímně, vzhledem k tomu, že je to jednorázovka, tak jsem ráda, že to funguje.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: To neni idealni. Vidim dve moznosti – zkusit jestli vsechno chodi s PHP5.6 nebo zjistit jaky je rozdil ve specifikaci te funkce na /data/www/22316/pragueillusion_com/www/wp-content/plugins/quick-paypal-payments/quick-paypal-payments.php on line 1753 v PHP7.0 a v PHP7.1 a upravit ten plugin a napsat jeho developerum, aby to osetrili pro 7.1 v dalsim releasu – coz bude tak trochu oser si to pohlidat.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Mám na výběr 5.6 nebo 7.1.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: mas moznost zmenit php verzi na tom hostingu, kde to nefunguje? php.ini nebo tak neco?
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    SHADOWALKER: Ještě bych měla zmínit, že platby to přijímá v pohodě. A vypnula jsem v nastavení PHP display_errors. Ale stejně bych ráda věděla, co je za problém.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Tam kde funguje je php 7.0, kde nefunguje 7.1 a vypnuto PHP short_open_tag.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: porovnej verze php mezi temi weby
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Mám problém s vyskakující chybou na http://www.pragueillusion.com/
    Warning: A non-numeric value encountered in /data/www/22316/pragueillusion_com/www/wp-content/plugins/quick-paypal-payments/quick-paypal-payments.php on line 1753

Je to z pluginu quick paypal payments. Vůbec nevím, co se mu nelíbí a moc ocením pomoc. Na jiném webu mi to samé funguje úplně v pohodě. Je to jediný zapnutý plugin. I přes hlášku přijímá platby. Pokud byste se tomu někdo chtěl zavěnovat, tak klidně za honorář. Díky.
    HNHN
    HNHN --- ---
    KEDYSEK: to je zvlastni, 4.9 uz vysla jako stable a v tech prekladech je porad uvadena jako Development.
    4.8 ma frontu prekladu vycistenou, to myslim naposled, kdyz jsem se na to dival, nebylo.
    KEDYSEK
    KEDYSEK --- ---
    HNHN: na překladu jádra a adminu dělá Tomáš Hrdina, podle posledních informací chce dodělat prvně 4.8 a pak až 4.9 (moc se mi to nelíbí, ale nic s tím v dohledné době neudělám), tudíž se překlady bohužel neschvalují. Nicméně je spousta pluginů, které si taky zaslouží překlad
    HNHN
    HNHN --- ---
    PULKA: psal jsem tam, ale nejak to vysumelo...
    PULKA
    PULKA --- ---
    HNHN: Napiš na Slack (wpcz.slack.com), ale myslím, ze ted před Vánocemi toho mají všichni moc, pokud máš čas nejak víc pomoct, tak to napiš taky tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam