• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOCMOC: je to rozdělené, jako každý rok, na uživatele a vývojáře. Problém samozřejmě je, že se ne všem vývojářům dá zavděčit a že pak chybí lidé, kteří by chtěli přednášet zrovna na dané téma.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CITRONAK: Ten obsah vypada zatim zamerenej hodne uzivatelsky, jakoze pro sirsi lame verejnost. To je skoda
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    U WordCampu 2018 v Praze už je znám program (tedy většina z něj). Lístky jsou teď o 100 Kč levnější v rámci předprodeje. Více viz https://2018.prague.wordcamp.org/program/
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Nemáte někdo náhodou šablonu Borderland s aktivním supportem? Potřebuji jeden dotaz na support a $41 se mi za to dávat nechce :)

Případně kdybyste někdo věděli, jak v detailu portfolia dostat text NAD fotky, sem s tím! Díky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: zkouselas to?
    KEDYSEK
    KEDYSEK --- ---
    HNHN: Development je jen globální označení 4.9.x větve
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: nejsem si tim jisty, ale ta hlaska si stezuje na non-numeric value na 1753, kde se zvysuje counter ktery je predtim nastaven jako prazdny string… je mozne, ze tohle pred verzi 7.1 fungovalo a ted uz ne. Zkousel jsem to narychlo najit, ale zatim nic a nemam ted moc cas se s tim parat. Kazdopadne, dej vedet, jestli je to ono.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Schválně zítra zkusím. Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: a kdyz v tom pluginu quick-paypal-payments.php za radek 1706 pridas

$count = 0;

SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Developerovi jsem už psala před dvěma týdny, ale zatím se nenamáhal s odpovědí. Proto to řeším tady. :) No, zcela upřímně, vzhledem k tomu, že je to jednorázovka, tak jsem ráda, že to funguje.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: To neni idealni. Vidim dve moznosti – zkusit jestli vsechno chodi s PHP5.6 nebo zjistit jaky je rozdil ve specifikaci te funkce na /data/www/22316/pragueillusion_com/www/wp-content/plugins/quick-paypal-payments/quick-paypal-payments.php on line 1753 v PHP7.0 a v PHP7.1 a upravit ten plugin a napsat jeho developerum, aby to osetrili pro 7.1 v dalsim releasu – coz bude tak trochu oser si to pohlidat.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Mám na výběr 5.6 nebo 7.1.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: mas moznost zmenit php verzi na tom hostingu, kde to nefunguje? php.ini nebo tak neco?
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    SHADOWALKER: Ještě bych měla zmínit, že platby to přijímá v pohodě. A vypnula jsem v nastavení PHP display_errors. Ale stejně bych ráda věděla, co je za problém.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Tam kde funguje je php 7.0, kde nefunguje 7.1 a vypnuto PHP short_open_tag.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: porovnej verze php mezi temi weby
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Mám problém s vyskakující chybou na http://www.pragueillusion.com/
    Warning: A non-numeric value encountered in /data/www/22316/pragueillusion_com/www/wp-content/plugins/quick-paypal-payments/quick-paypal-payments.php on line 1753

Je to z pluginu quick paypal payments. Vůbec nevím, co se mu nelíbí a moc ocením pomoc. Na jiném webu mi to samé funguje úplně v pohodě. Je to jediný zapnutý plugin. I přes hlášku přijímá platby. Pokud byste se tomu někdo chtěl zavěnovat, tak klidně za honorář. Díky.
    HNHN
    HNHN --- ---
    KEDYSEK: to je zvlastni, 4.9 uz vysla jako stable a v tech prekladech je porad uvadena jako Development.
    4.8 ma frontu prekladu vycistenou, to myslim naposled, kdyz jsem se na to dival, nebylo.
    KEDYSEK
    KEDYSEK --- ---
    HNHN: na překladu jádra a adminu dělá Tomáš Hrdina, podle posledních informací chce dodělat prvně 4.8 a pak až 4.9 (moc se mi to nelíbí, ale nic s tím v dohledné době neudělám), tudíž se překlady bohužel neschvalují. Nicméně je spousta pluginů, které si taky zaslouží překlad
    HNHN
    HNHN --- ---
    PULKA: psal jsem tam, ale nejak to vysumelo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam