• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138:
    PULKA:
    presne tak, podkud nema vlastni repo, zadnej pull request nebude
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: o tom nevim, vetsina vyvojaru ma jeste github vedle ale neni to pravidlem
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: na to popravde nemam cas, myslel jsem jestli tam neni neco jako Githubovsky `pull request`
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: muzes ho zkusit kontaktovat sam, pokud se neozve nebo fakt nikde neni kontakt, tak napis ma plugins@wordpress.org a oni ho zkusi kontaktovat, jinak ti umozni plugin prevzit, pokud budes chtit (klidne jim to napis). Radsi predaji srtary plugin, nez ho nechat chcipnout
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Updatenul jsem kod na jednom prastarym pluginu (https://wordpress.org/plugins/chords-and-lyrics/#developers), protoze tam pouzivali deprecated funkci. Da se nejak na WP.org poslat pull request puvodnimu developerovi?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: me nejde ani tak o to platit, ale ze je to 2x az 4x tolik co srovnatelny pluginy pro zahranicni brany, jako treba PayGate. Musilka neznam, link?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PULKA: no aktualizaci wp odklikne, ale filtr by mel zabranit aktualizaci jazyka. to zkusim.
    PULKA
    PULKA --- ---
    SOS: klient aktualizoval ceny ve WooCommerce. Vidí správný, nový ceny. Já vidím asi na pěti různejch počítačích a v nejrůznějších prohlížečích taky nový ceny. Ale jsou tu lidi, co vidí ceny starý (a poslali printscreen). WTF.? Co se dívám, cachování tam žádný není, hostováno na wedosu.

KEPASO: nevím o řešení, už dlouho si říkám, že by to stálo o plugin - kterej by ti umožnil si nahrát vlastní překlad a nesrat se s tím. Ten filtr chápu tak, že by to mělo fungovat, ale furt ti to může asi user odkliknout.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    zdrc, mam vlastni preklad nekolika veci primo pro wp ve slozce /wp-content/languages/, nedoslo mi, ze po aktualizaci se mi soubory prepisou, da se tomu zabranit? ctu ze aktualizacim jazyka se da zabranit filtrem add_filter( 'auto_update_translation', '__return_false' ); ale ten se vztahuje urcite jen na sablony a pluginy, nebo jak to chapete? diks!

Configuring Automatic Background Updates « WordPress Codex
    https://codex.wordpress.org/Configuring_Automatic_Background_Updates#Translation_Updates_via_Filter
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: já sice většinou používám ten od Musílka, ale jo, platím, proč ne - furt se tam něco děje, mění se api, je něco potřeba řešit, mají za to zodpovědnost, aktualizují to, mně to přijde fér. Než něco takovýho naprogramuju já, tak to bude chvíli trvat. A licenci má navíc klient napsanou na sebe, když se rozejdeme, tak má všechno, co potřebuje.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Tak už vyřešeno přes podporu. Ale kdybyste někdo měli tip na levnější (nebo zdarma) verzi 3úrovňového menu, budu ráda.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Abysme si rozumněli, jak jste mi tu kdysi radili s neodkazováním v menu, tak to funguje skvěle, ale NE v mobilní verzi mojí šablony. Tak to chci vyřešit alternativou jen pro mobily.
    MARI
    MARI --- ---
    Poradili byste mi někdo plugin s 3stupňovým menu, který se zobrazí jen v konkrétním rozlišení (mobile friendly) a mezistupně (rozcestníky) nebudou odkazovat do nikam (viz můj web teď http://mojekris.net/ - nastavila jsem tam homepage, ale není to moc efektivní)? Menu pro větší rozlišení chci určitě zachovat (tzn. nahradit jen tu mobilní verzi).
    Líbí se mi tenhle, ale ta free verze umí jen 2úrovňové menu a 39,99 $ mi příjde dost. Nějakou levnější variantu tohohle neznáte někdo?

Můj další dotaz se týká toho, že když jsem tuhle free verzi zkoušela, tak se mi nepodařilo to originální mobilní menu vypnout. Takže tam byly dvě ty menu. Když jsem ho kdysi chtěla aktivovat, tak vím, že to někde bylo, ale zaboha fakt nevím kde a nedaří se mi to najít.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: tak maji tam payout period, kterou si muzes navolit v ramci par moznosti, ale zatim vzdy bez problemu.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: žádný, jen jsem slyšel občas nějaké špatné zkušenosti ze strany získávání peněz od nich - tedy pro mě ze strany klienta, nikoliv v rámci implementace. Díky za info :-)

Obecně jsem ještě neměl šanci to někde implementovat a čekám, jak to tu bude konečně fungovat.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: ok, dobry vedet

Stripe: nikdy zadny problem a to je fakt pouzivam vsude, dobry a hlavne dobre zdokumentovany API. Zkratka oproti Paypalu - parada. Jaky jsi mel problem ty?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: pokud se nepletu, tak EET u karet bylo Ústavním soudem zrušeno.

Jaké máš zkušenosti se Stripe? Jen pozitivní?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: Nebo kterou z tech moznosti pouzivas? Jo a vlastne, jak je to s tim EET? Opravdu jsou online platby v CR takovy minefield? :O
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jakoze platis 2600Kc ci 4600Kc za GoPay plugin?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: no ja jak v CR neziji a vetsina nasich klientu je mimo CR, tak jsem s velkym prekvapenim zjistil, ze uz asi 4 roky Stripe na Twitteru rika Cechum: "jiz brzy" :O
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KEPASO: Tak jsem si s tím poradil. Ještě jednou díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam