• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: ten neznam, delala jsem neco v understrapu, ale to to bwzwlo jeste na b3, takze nemuzu posoudit
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PULKA: prave mezi understrapem a timhle https://afterimagedesigns.com/wp-bootstrap-starter/ se rozhoduju, ale nemas se v tom moc vrtat a koukat, jak je to napsany a svizny :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Wordpress plugin je ale stejna technologie, PHP/Javaskript, WP jednoduss.

THEODORT:

Hello,

We represent Shopware in Czech Republic and are currently working on an e-shop redesign project with Shopware.

While the shop is being redesigned from it's current system to Shopware, we are looking for a developer who can create interfaces between Czech third party systems and Shopware. The result we are looking for is a turn-key solution that will connect Shopware directly with these systems.

The solution should be developed in a way that it can be adapted to Shopware Updates. This means that once Shopware releases a new update, there should be a way to adapt the interface so that it also works with the new version. Therefore, we prefer a plugin solution or similar. The final solution has to be in Czech.

Special offer:
    Since Shopware is a new system in Czech Republic, we offer to provide you with a visit to the Shopware academy in Germany for free in order to gain knowledge of the system. This will open doors for you to work on further Shopware projects with us or independently in Czech Republic and in Germany (Shopware is the market leader in Germany).

Here is a list of Czech systems that have to be connected to Shopware:
    Attached you will find an excel-sheet with further details about the interfaces and documentation.

Inventory control:
    - Mediox (Apatyka Systems)
    - Pharmdata Database - All products are downloaded from here

Logistics:
    - Zasilkovna
    - Ceska Posta

Payment:
    - Go Pay

Customer communication
    - Mailkit
    - Profi SMS

Product export to search engines
    - Mergado

Shop personalization & data analysis
    - Persoo
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    THEODORT: Beru zpet, nebyl to WP ale Shopware

Creation of interfaces/plugins between Shopware and Czech third party systems
    $9,000.00, Budget

We represent Shopware in Czech Republic and are currently working on an e-shop redesign project with Shopware.

While the shop is being redesigned from it's current system to Shopware, we are looking for a developer who can create interfaces between Czech third party systems and Shopware. The result we are looking for is a turn-key solution that will connect Shopware directly with these systems.
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: https://understrap.com/ ? Běží to dokonce na B4.

THEODORT: Ook ;) Budu se těšit.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    THEODORT: 6000 usd jen odmena vykoristovanemu php programatorovi za praci, firma co plugin mela dodavat mela za to vic, 20.000+ usd treba
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KOCOURMIKES: jestli implementujou zpravy pro pojistovny, tak ta cena sedi.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PULKA: tak to sorry :), ted se uvidi, trosku bojuju s nekompetentnim clovekem ve vedeni, ale az to pojede, ozvu se
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Btw dobra prace:

Display a select list of all countries in your language.

Country names are available in every language (see available list). By default, country names are localized in your current WordPress language.

GitHub - nlemoine/acf-country: ACF Country field - Display a select field of all countries, in any language.
    https://github.com/nlemoine/acf-country
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Muzete mi nekdo doporucit blank theme na bootstrapu? Hodne sviznou a lightweight, diky
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PULKA: napsal jsem jenom " ID PULKA ", doporucil na plugin.

Plugin ale muze stat i 6 000 usd jenom za praci na 2-3 mesice, kdyz je to treba pro eshop nejaka integrace. Takze je rozdil mezi malym pluginem a pluginem. Dostal jsem jednu specifikaci plugin pro sit lekaren v CR. Usetri na WP a pak to poresi pluginem.
    PULKA
    PULKA --- ---
    THEODORT: nevidela jsem prispevek predtim, nez ho Kocourmikes smazal, ale byl to web nejaky pani, co mne kvuli tomu malwaru poptala a normalne jsme se toho zbavily (a i programátoři muzou hledat efektivni cesty u kolegu), kdyztak napis do posty
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KOCOURMIKES: no po poslednich storkach o sanaci WP od viru bych radsi nekoho jinyho
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    kde poptat vyrobu pluginu na miru? (nekde na webu, ne na nyxu)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    PULKA: Zajímavé, teď se to změnilo na přihlášení (všude jsem to psal vna můj učet) a v anonymním okně je tam napsáno přihlášení. A ještě nevím proč se tam zjevil baner s názvem "Toto je ukázkový obchod pro testovací účely. Objednávky nebudou vyžízeny. Skrýt" Zase nějaký ty fýčury pro snažší život :D

Zkusím u sebe vymazat cookies a cache
    PULKA
    PULKA --- ---
    JUNIOR: Nemáš to někde v cache? zkus se podívat v anonymním okně.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    PULKA: Dík .) No právě že jsem tam dal vyhledat všechny "my account", přepsal jsem je do CZ, sesynchronizoval a stejně nic. Samozřejmě i v šablonách a ve všech pluginech co to šlo. (i ty u kterých nepředpokládám, že by to s tím mělo něco společného)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    No sranda je, ze i nektery pluginy z worspress.com sou cryptojackery
    PULKA
    PULKA --- ---
    JUNIOR: gratuluju, 2) zkus loco translate a podivat se na preklad sablony, pripadne nejakeho pluhinu, co ti tuhle funkcnost zajistuje
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    PULKA: Děkuju

1) nakonec jsem to našel hluboko v advance nastavení, kam mě nenapadlo lézt, když je to jenom pro profi

2) Nahoře u loga vedle blog/shop a mezi nákupním cart. Přiznám se, že neívm kde by se to dalo nastavit Všechno nastavení jsem prošel ve WP. ten loco jsem nainstaloval, všude jsme to přepsal a také nic. Nevím co mohu dělat špatně ?

3) Díky, na ten yoast se chystám dnes tak uvidím

LAHVI
    LAHVI --- ---
    PULKA: ten search and replace muzu taky doporucit, zrovna nedavno jsem to pouzil pri presunu webu, primy link kdyztak zde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam