• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: Jestli ten membership skrejva jen "content", a ty akordy se serou mimo content, tak to budes muses prefiltrovat, aby to bylo soucasti contentu. To bude easy, jenom ses uz vyhorelej a zacyklovanej dneska :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: uz jsem unaven, baznecht znamena chordWP – link zde https://wordpress.org/plugins/chordwp/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jeste k WC Membership – pro non-members se mi spravne schovava 'content' postu, ci CPT postu, ALE mam takovy (baznecht) plugin, ktery umoznuje akordovy zapis a ten se v tom postu normalne vyskytuje. Jak WC vysvetlim, aby schoval i tuto cast?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Takze uz to bezi hadam bez notice?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: tam jsme prave nasel to __get() metodu, ale po tvem prispevku a blizsim podrobnejsim ohledani jsem objevil `Methods inherited from WC_Data` a tam vskutku je get_id(). Muj problem byl, ze jsem to hledal ve WC_Subscriptions tride primo v kodu (neb kompletni dokumentaci, jsem tak nejak nemohl najit).
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: z mobilu jsem si fakt jenom tipla, protoze WC ma od 3.0 novy gettery a settery ke vsemu, ale jsou docela logicky, jinak, tady to najdes priste taky : docs.woocommerce.com/wc-apidocs/class-WC_Abstract_Legacy_Order.html
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: Kdekoliv na front-end, kdyz je uzivatel nalogovany a ma aktivni subscription
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: to zabralo, diky. To sis tipla, nebo jsi nekde nasla dokumentaci vsech metod? Ja nasel nejakou universalni getter $obj->__get( $string ), kde $string muze byt i ID, ale to taky hazelo PHP Notice
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: V jaky destinaci se tu fci snazis rozjet?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: zkusila bych $sub->get_id()
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: rekl bych, ze problem je s primym pristup na
    $sub->ID
    , nevis jaky je pro to getter
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: tak nejak to funguje, ale hazi to PHP notice

Notice: Funkce ID nebyla použita správným způsobem. Order properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Avada/404.php'), get_header, locate_template, load_template, require_once('/themes/Avada/header.php'), avada_header_template, do_action('avada_header'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, planx_add_logged_in_user, planx_compile_user_info, planx_subscriptionDateList, WC_Subscription->__get, WC_Abstract_Legacy_Order->__get, wc_doing_it_wrong Další informace o testování programu a hledání chyb naleznete v manuálu na stránce Ladění ve WordPressu (anglicky). (Tato zpráva se nově zobrazuje od verze 3.0.) in /app/public/wp-includes/functions.php on line 4147
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    takže po vyskoušení asi 5ti pluginu (cemuzs sem se chtel vyhnout) mi fungoval a vypadal dobre tento: https://cs.wordpress.org/plugins/redirection/
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: jj, stejna jak minule :))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT: ok, to je odpoved :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: vyplivnem http error 404, stranka nenalezena, mame osetreno na celou domenu i neexistujici subdomeny - napise ti to "omlouvame se, pozadovanou stranku jsme nenasli blabla budete presmerovani na homepage za 4321 a hodi ti to html redirect
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    *budes (vis jak, neni tu edit)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Das dvojku hele a za hodinku bides googlit jak pan, pak tady muzes delat chytryho jak ja :D
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Praktika ohledne 404 je jenom jedna, ta spravna. O tom se nediskutuje. Bejval bys to byl vygooglil a nepadl by uplne zbytecnej skolackej dotaz. Fakt nechces ten workshop?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: ano to je google ptal sem se na vaše praktyky takže sio to docela slusne zabil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam