• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MICKEY_MOUSE: zrejme bude nutny zasah do php v sablone
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, potřebuji něco změnit na svém webu, snad jednoduchého. Kdysi dávno mi jeden programátor přidal na stránku s archivem příspěvků možnost měnit jejich řazení od nejstarších anebo naopak od nejnovějších. A jako defaultní (tedy třeba po vymazání cache) je Od nejstarších, což bych potřeboval změnit na Od nejnovějších, protože tohle řazení se používá většinou. Je to taková zdánlivá drobnost, ale lidi jsou z toho vyjevení, že se jim to celé "samo změnilo":
    razeni.jpg

Jde zjistit a poradit, co kde potřebuji změnit? Je to zde: https://martinvlach.cz/sexyskola/
    Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: Diky! Spatne jsem si precetl definici. Nedoslo mi, ze je to sekvence ruznych volani. Bral jsem to jako, ze to moje, kdyz bude mit nizsi hodnotu, bude mit vyssi prioritu a prebije to ty ostatni.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: nevim, ale nekdy byvaji ne uplne prehledne problemy s tema prioritama (mas tam 4, vis proc rsp. ze je to korekt a nepreplacne ti to pak neco dalsiho zpet?)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Co delam spatne? Snazim se predelat to jakym zpusobem se zobrazuje WooCommerce 'my-account' stranka. Mam vlastni Class, ktera se prokazatelne inicializuje, pridam do constructoru 'add_acction' ale to co mam definovane v te funkci pro tento konstruktor uz se mi nezobrazi…

/**
     * @path functions.php
     */

// Modify Avada WooCommerce
    if ( class_exists( 'Woocommerce' ) ) {
      include_once 'include/planx-woocommerce.class.php';
      global $planx_woocommerce;
      $planx_woocommerce = new Planx_Woocommerce();
    }

<?php
    /**
     * Modifications for WooCommerce.
     *
     * @author     crs1138
     * @link       http://planxdesign.eu
     * @package    Avada-Child
     * @subpackage Avada
     * @path include/planx-woocommerce.class.php
     */

// Exit if accessed directly.
    if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) {
      die;
    }

/**
     * Class to apply woocommerce templates.
     *
     * @since 1.0.0
     */

class Planx_Woocommerce {

/**
       * Constructor
       *
       * @access public
       */
      public function __construct() {
        add_action( 'woocommerce_account_dashboard', array( $this, 'planx_account_dashboard' ), 4 );
      }

/**
       * Rewrite Acount Dashboard
       *
       * @access public
       */
      public function planx_account_dashboard() {
        echo "<h1>planXdesign Account Dashboard</h1>";
      }
    }

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: uff pořešeno pluginem : Permalink Manager Lite
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Zdarec, mam takovou prekerku :( koupil sem šablonu: http://roam.mikado-themes.com/
    libi se mi vse ok ale zjistil sem ze na ní nejde zmenit url napr: pro destination nebo tour . Nevědělibyste nějake řešení ? Případně jak náročné by bylo to přeprogramovat . moc díky za informace.

potřebuji nasadit sem: www.roadtrip.cz
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY: ten tarif je ted na zikum :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY: ja nevim zapadli.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RAINBOF: jak to vlastne funguje, to uz je nejaky zombie projekt? posledni post na fb maji z 2016...
    podle me sveho casu meli dobre naslapnuto, ten tarif zdarma, kde porad dochazel prostor, byl docela dobre lakadlo na potencialne platici klienty, ne?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    RAINBOF: pravda, není. Ani úrovní, jiný hosting mám na Wedosu a je to dost rozdíl.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    na okraj pipni neni moc bezpecny hosting.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUN_VU_KUNG: kontaktuj jejich zakaznickou podporu
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CRS1138: Je to u pipni.cz a co jsem našel v jejich FAQ tak SSH neumožňují, jen FTP.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUN_VU_KUNG: mas ssh pristup na server?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ahoj, mám opět trochu starosti s Wordpressem. Je aktualizovaný na poslední verzi, nicméně, všimnul jsem si, že mi v rootu přibyly divně pojmenované soubory *.php které nejsou obvyklé v klasické struktuře souborů wordpressu. Také tam přibyly tři adresáře, pojmenované jen čísly a písmeny - např. afds61287 atd. Takže mám podezření na hack. Přes FTP jsem všechny adresáře a divné soubory, které vznikly v jiném datu, než byla aktualizace, pomazal. Ale jeden adresář mi nejde smazat (to se mi ještě nestalo) a hlásí 550 Permission denied. Nejdou smazat ani jeho vnitřní soubory (opět sada PHP a txt souborů). V txt je kód a v něm odkazy na ruskou javu, a něco v azbuce. Složka má vlastníka nobody nobody. Jak bych mohl složce změnit vlastníka a smazat to?
    Dík moc za rady.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Perfektní, funguje. Děkuju.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak trochu dirty, but simple

.product .woocommerce-Tabs-panel--description > h2:first-child {
        display: none;
    }

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Ještě bych měl jednu prosbu: rád bych se zbavil napdisku Popis produktu, je tam nadbytečný. Dá se poradit, jak to konkrétně udělám? Zobrazuje se na stránce každého produktu, např. zde: https://martinvlach.cz/obchod/webinar-19-03-2018-20-00/
    popis-produktu.png
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Jo! Na konci style.css to funguje. A ano, používám child-theme. Moc děkuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam