• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUIS_: Stačí ti klasický WP->Nastavení->Obecné a dát si tam prefix, problém je v tom CPT portfolio. Když registruješ post type pomocí register_post_type(); tak jako jeden z argumentů může být:

$args['rewrite']=> array (
    			'slug'       => 'portfolio',
    			'with_front' => FALSE
    		),

Tím "with_front" => False říkáš, že se nemá před to psát "blog" nebo cokoliv co použiješ jako custom prefix. Pokud už máš CPT nějak zaregistrovaný a nemůžeš ho měnit (v custom šabloně), můžeš zkusit tohle:

function mujprefix_custom_post_type_args( $args, $post_type ) {
        if ( $post_type == "portfolio" ) {
            $args['rewrite'] = array(
                'slug' => 'portfolio',
                'with_front' => 'false'
            );
        }

return $args;
    }
    add_filter( 'register_post_type_args', 'mujprefix_custom_post_type_args', 20, 2 );

Za překlepy se omlouvám, psala jsem to rovnou tady.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Napadá vás plug-in či jiné řešení, kterým bych docílil úpravy adresy jen u blogových příspěvků a zbytek zůstal, jak je? Už jsem něco zkoušel, ale pak mi to nacpalo /blog/ i před portfolio, což není žádoucí.
    Pro jisotu názorně:

Co mám:
    domena.com/nazev-prispevku
    domena.com/portfolio/nazev-prispevku

Co to dělalo:
    domena.com/blog/portfolio/nazev-prispevku

Co chci:
    domena.com/blog/nazev-prispevku
    domena.com/portfolio/nazev-prispevku
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    JELYFISH: zjednodusene, to co chces je WooCommerce, cenovy ramec by mohl i tak nejak odpovidat, vse bude zalezet na tom, zda-li ti 'staci' upravena komercni sablona a jake presne budou tve pozadavky na upravy funkci. Kde v zahranici to bude? Jestli mas nejaky sepsany brief, posli mi ho do posty.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PULKA: ja bych to resil pres functions.php a
    add_action('woocommerce_add_to_cart', 'custome_add_to_cart');
    function custome_add_to_cart() { ... }

viz
    php - How to add filter or hook for "woocommerce_add_to_cart" - Stack Overflow
    https://stackoverflow.com/questions/28365050/how-to-add-filter-or-hook-for-woocommerce-add-to-cart

... btw. sypu si na hlavu popel za to ze mi ze zadani vypadlo "jak odpalit jquery.." - s vypnutym javascriptem je nesmysl to resit :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    THEODORT: mas nejaky ozkouseny reseni?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CITRONAK: diky, u toho jsem zkoncila, podrobujeme testum
    JELYFISH
    JELYFISH --- ---
    Tasím se s otázkou, která je asi příliš obecná ale potřebuju si začít dělat nějakou představu o tom, co mě čeká :) Chystám se otevřít eshop (v zahraničí), ráda bych aby fungoval na wp platformě, protože už se v ní trošku orientuju a základní údržbu a drobné změny si chci dělat sama. Je to start up, takže potřebuju rozumné řešení max. do 50 000, na druhou stranu ale nemůžu začít s něčím úplně základním, protože marketing bude postavený na designu, uživatelské přívětivosti, inovaci (oproti konkurenci na trhu). Potřebuju, aby bylo možné nastavit větší množství parametrů (třídění) u zboží a aby to byl systém, který se dá dobře ohýbat a doplňovat. Jo a pak budu potřebovat někoho, kdo mi to pomůže postavit :D čekám, že na tuhle otázkou odpovíte dalšíma otázkama ale o to mi tak trochu jde, potřebuju se trošku rozkoukat :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CITRONAK: jo. ještě je třeba ošetřit add_to_cart v případě že má někdo js/Ajax zakazanej..
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    PULKA: možná pozdě, ale tohle by mohlo pomoci https://github.com/...920eb551a643beaeb37cbc8bc5029854550d0f87/assets/js/frontend/add-to-cart.js#L63 - tedy
     $('body').on( 'added_to_cart', function(){ ... 
    by měl fungovat
    PULKA
    PULKA --- ---
    MRTVY_KENNY: jeste muzes zkusit to co doporuce Rodolfo: businessbloomer.com/woocommerce-how-to-bulk-edit-products/ a v komentech je jeste jeden, myslim
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls nejaky tip na manager produktu na woocommerce? mame produkty s hodne variantama a ten musilkuv product manager dela strasne peklo, tzn neco v tom stylu, ale co funguje :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    PULKA: Co si pamatuji, tak je tam nejaky event, ktery se trigne. Vim, asi jsem ted nepomohl, ale zkusim to zitra dohledat.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nemáte někdo nějaký list toho, co všechno musím zavolat, pokud chci odpálit co nejobecněji jQuery po addToCart ve WooCommerce? Procházím různý pluginy a přijde mi, že to a) nedává smysl b) každej to řeší jinde a neumím si vybrat, co z toho chci já. Díky za nakopnutí.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    WP Pivo dnes nakonec bez přednášky a na klasickém místě. Zrušili nám rezervaci na místnost s projektorem... :-/
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MIKROM: tak koukám, že spíš tady v pokračování https://www.mikrom.cz/novinky-na-webu/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MIKROM: Zapnutí komprese KDE? Se mnou se musí hodně opatrně, tedy naprosto konkrétně. :) Ale dostal jsem avízo, že je na mém webu www.martinvlach.cz něco vyloženě špatně, že to něco brzdí. Ale už jsem se nedozvěděl co a netuším, jestli to jde nějak jednoduše zjistit — třeba nějakým tím online měřicím webem. Abych tušil, kde se zpomalení generuje, jaký to třeba má na svědomí plugin atd. V každém případě jede fakt mizerně. A na mobilu snad ještě hůř.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak jako třeba zapnutí komprese dělá zázraky. Dostal jsem se s pár dalšíma optimalizacema na lepší skóre než s w3tc apd. A to ani nekešuju.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RAINBOF: Díky. Už jsem pochopil, že vps pro mě řešení není. Bude mi stačit zoptimalizovat web, je tam něco divného.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: alternativou by se mohly zdat managed vps coz jsou vps kde nemas admin pristup k serveru ale jen nejakou konzoli pripadne cas admina.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICKEY_MOUSE: ne.
    vps je hosting tvarici se jako fyzicky stroj. tedy potrebuje fyzickeho admina coz pokud nejsi schopen byt tak se prodrazi. tyhle sluzby poskytuje v nejake forme i vps hosting ale klasicky v hodinovce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam