• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    VINC
    VINC --- ---
    PULKA: Nejlépe abych vytvořil galerii a nějak rozumě se to vložilo do příspěvku jako thumbnail po rozkliknutí velká fotka, případně fotogalerie s posouváním na další fotku. Něco jsem používal, ale pak se mi povedlo rozvrtat wordpress, tak musím vytvořit všechny galerie znova.
    PULKA
    PULKA --- ---
    VINC: A co od toho chceš?
    VINC
    VINC --- ---
    Ahoj, sháním nějaký plugin galerie nejlépe zadarmo :) Nějaké jsem zkoušel, ale většinou je práce s nimi naprd. Ty placené mají zase funkce, které nepotřebuji.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Je to WP, woocommerce a woocommerce zásilkovna.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Mám dotaz, na stránce http://kamerydoplnky.cz/checkout/ se mi při výběru Zásilkovny nezobrazuje menu pro výběr pobočky. Resp. zobrazí se až když se stránka jakoby refreshne třeba tím, že zadám špatně adresu. Nemohl by mi s tím někdo poradit?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KEPASO: parada. dalsi :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MRTVY_KENNY, RAINBOF: vyreseno, nakonec to bylo v tech pravech, ja totiz nezacal u wp-content ale u uploads.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RAINBOF: jo, ale i ten ma konfiguraci.
    KEPASO: napis na support.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY: neni nahodou ImageMagick v php jen bind na systemovy knihovny ? To pak nevim jak by chteli (pokud to nejsou kontejnery) diktovat kolik si maj vzit pameti...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KEPASO: na to, kde se ten skript nachazi. budes tam videt absolutni cestu napriklad. pak to zda ftp a php bezi pod stejnou grupou. zkus pro tento moment dat slozce 777
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BLO_GROS: k tomu jen takova poznamka.. komprimovat ti nepomuze, protoze pri nejake manipulaci s obrazkem se nacita do pameti a zalezi na jeho rozliseni rsp. poctu pixelu. nejake knihovny (ImageMagick) maji na to nejakou optimalizaci, kazdopad jestli je obrazek zkomprimovany nebo ne v tomto nehraje roli (opet kdyztak me opravte)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RAINBOF: a na co se mam zamerit konkretne? :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KEPASO: mrkni na vypis phpinfa :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KEPASO: jo protoze home nebude /
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, vzdavam se, instaluju wp na me neznamym hostingu, nemuzu nahravat soubory pres admin, instalace ani nevytvorila slozku uploads, kdyz ji vytvorim rucne a nastavim 755 prava pro slozky a 644 pro soubory, problem to nevyresi. i jsem si v databazi doplnil absolutni cestu pro upload. taky nepomohlo. napada vas pricina?

logo.png” has failed to upload.
    Unable to create directory wp-content/uploads/2018/09. Is its parent directory writable by the server?
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    RAINBOF: jj, přesně tak
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BLO_GROS: takze prpblem s vykonem.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Tak problém s nahráváním obrázků zdáse vyřešen. Nevím co přesně pomohlo ale udělal jsem následujcí:

- odinstalace několika ne nezbytných pluginů
    - dokoupení trochu cpu a paměti na hostingu
    - aktualizace php z 5.6 na 7

Díky!
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    ZABIAS: to by melo jit uplne snadno nahradit, zkus si najit wc-template-functions.php a tam u funkce woocommerce_template_loop_product_title zmenit uroven nadpisu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nenašel by se někdo kdo by mi udělal ten filtr na e-shopu aby nazvy produktu ve vypisu nebyli h2 ale h3 ? :)
    díky za pomoc případne nabídku za co.

www.naramky-damske.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam