• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MRTVY_KENNY: jeste jsem vcera chvili googloval a objevil tohle reseni, jeste to nemam vyzkousene, dneska se do toho pustim https://stackoverflow.com/...490090/displaying-prices-without-tax-only-in-certain-product-categories
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KALIF_WH: ja bych to resil asi vypsanim obou cen, dal kategorie do classu body a v css bych jen schovaval co nema byt videt.

ale pak stejne prijdes na situaci, ze jsi v kosiku a tam musis ukazat oboji...
    PULKA
    PULKA --- ---
    KALIF_WH: neřešila jsem, ale myslím si, že to půjde jenom nějakým filtrem
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Mam dotaz neresili jste nekdo u woocommercu aby byl schopen zobrazovat cenu, nektere kategorie produktu s DPH a druhou bez DPH nejak nemuzu prijit na to, jak toho docilit, pokud to vubec jde.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: tak je jasne ze si clovek faktury musi ohlidat
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: a za 10 let kluci zjisti, ze fakturovali spatne, protoze jejich fakturacni ficura na webu nefakturovala dle plate legislavity. do techto kouzel bych se skutecne nepoustel.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: jde o to ze to jsou tri veci dohromady - sber dat, jejich zpracovani a jejich interpretace/vizualizace. na sber lze pouzit CF7, na zpracovani treba Google sheets (propojeni CF7 a Google sheets je i v pluginech WP), a na tisk faktur bud nejakej php skript na delani xls, anebo treba dalsi google sheet(list) co si prebira data z toho prvniho a drzi tiskove rozlozeni faktury.. anebo si to nastylovat v html a css, anebo.. anebo.. moc prace, moc slozite na vysvetlovani :))
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: FlexiBee můžeš mít jako klasickou aplikaci, nebo ve webovém prohlížeči. Má API, tedy můžeš propojit svůj web tak, aby ti to generovalo faktury ve FlexiBee.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: by se mi to hodilo na webu prave no :(

THEODORT: moc slozity ?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CITRONAK: hele klidně bych to coby jednoúčelovou záležitost zbastlil z CF7 a prolil třeba do google sheets kde.. lze udělat leccos, ale během vymýšlení jak to ZABIAS vysvětlit jsem se na to radši vys.....
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: osobně bych to na WP nikdy nedával. I kdyby něco takového bylo, bylo to zdarma a vypadalo to, že to funguje. Ať použije klasický účetní systém, třeba FlexiBee a bude to mít bez starostí...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    pro kamose grafika by se mi libilo kdybych mu na web (WP) mohl inplantovat pres nejakej plugin fakturace, ala ze by zadal kontaktni udaje klienta pak psal postupne dílčí prace ala letaky 200,- , za tyden bannery 500,- a když by chtel fkaturovat tak by kliknul faktura se uzavrela a dala ulozit, vytisknout atd .. doufam ze chapete co myslím nevedelibyste o necem ? díky.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Bude první wplg.cz - nechce se tu někdo přidat? Můžete psát rovnou mě tady v poště. Díky!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KALIF_WH: díky moc, podívám se na to
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    HONCKA: mas dve moznosti, bud mas nejakou sablonu co ti pouziva nejaky pagebuilder s moznosti ukladat si templaty a plnit je metodou klik a prepis a nebo si ten template normalne vytvoris v html a css vlozis ho do dane stranky a prepisujes data, novy pak resis kopirovanim puvodniho vzoru a prepsanim dat. Na zakladnim wp by sis musel template vytvorit vlastnim php souborem viz: https://developer.wordpress.org/themes/template-files-section/page-template-files/ kdyztak me nekdo opravte pokud se pletu, urcite jeste bude nejaky dalsi zpusob. Kazdopadne v tom co jsi poslal fakt nevidim nic natolik komplikovaneho, aby to vyzadovalo vlastni template spis jen zrucneho uzivatele.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MRTVY_KENNY: konkrétně něco jako
    Vosátkova, polyfunkční dům | Pirátská strana Praha 12
    https://praha12.pirati.cz/...ml?fbclid=IwAR2G3nrJv_Rjma74zS-LAHqSPDzUzZhgk3rzLLIACTmAPeAPk3kKXUAOlm4
    aby uživatel dal nový projekt, vygenerovalo by mu template, kam by akorát zadal údaje a pak by to editoval, když se na tom projektu něco změní
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HONCKA: moc tomu nerozumim, ale jak to popisujes, tak mas v podstate prispevek (projekt) a k nemu komentare, ne?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Možná lama dotaz, ale nevím odkud se odpíchnout, potřebuju udělat nějak šablonu na projekty, kde by byla tabulka s informacema, pod tím by byl progress bar a pod tím nějaký jednoduchý deník, prostě, aby uživatel naklikl nový projekt a pak už mohl cpát data. Myslel jsem, že to jde přes šablony stránky, ale nějak jsem nedosáhl toho, aby se něco objevilo v editoru, kam by uživatel mohl ty data zadat.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    zdarec, mate nejakou oblibenou sablonu, na ktere casto stavite? chci postavenou na bootstrapu a s wpbakery page builderem. hledani na themeforestu me uz ubiji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam