• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    TILLIT: skicentrum celkem beha :-) pro porovnani tohle je postavene na kallyasu https://www.citroen-praha.cz/ urcite by se to dalo naoptimalizovat o dost lepe, ale byl to trochu lowcost
    TILLIT
    TILLIT --- ---
    KALIF_WH: mně vyhovuje z důvodu, že si mohu weby tvořit zcela od základu, jejich templaty používá každý. Když už, tak částečné layouty. Prostě autentický web už od začátku. Taky je potřeba ošéfovat kód, aby to nekurvilo plynulost webu. Na Divi jsou všichni nadšení, protože vypadá jednoduše, ale já bych ji laikovi nedoporučila.

Enfold je taky dost intuitivní, svižná šablona, pracuje se s ní dobře, má spoustu vychytávek. Stavěli jsme na ní třeba tuto sajtu:
    Domů - Skicentrumeden
    https://www.skicentrumeden.cz/
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    TILLIT: ale jak rikam jsem v tomhle asi divnej, mne celkem nebavi ani guttenberg :-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    TILLIT: ja chapu popularitu DIVI, ale trochu me rozrciluje kod ktery generuje a zpusob jakym se s ni musi pracovat, asi je to do jiste miry otazka zvyku (teda ten zpusob prace), ale kdyz to hodne zjednodusim tak za sebe bych byl rad za sablony ktere by se vic soustredily jen na grid a funkcni komponenty. chapu ze vybavit sablonu milionem templatu je pro klikaciho usera ideal nebot ma pocit, ze si za jednu cenou koupil spoustu moznosti. ale pokud ma sablona rozumny zaklad tak si tam clovek udela teplaty sam a po svem a daleko lip se zorientuje v tom, co kde a jak. coz se dost hodi pokud nastane nejaky problem.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    HARDCABB: Jinak DIVI je pro zkuseneho usera spis za trest, pracuje s css terminy prelozenymi do nejake pseudo uzivatelsky privetive reci, coz je pro cloveka co je zvykly pracovat na urovni css dost rozcilujici, ale co se uzivatelu tyce tak na to mam kladne odezvy, ono je to asi o tom na co to potrebujes a rychlost pak o tom s cim se naucis pracovat.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    HARDCABB: user easy asi divi, pomerne propracovana je kallyas (i je celkem snadno customizovatelna at uz pres css nebo naklikavanim)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    podelite se o svoji oblibenou sablonu, na ktere stavite weby?

potrebuju neco rychlyho, nejpopularnejsi Avada mi prijde bulky jako prase a tim padem zbytecne pomala (zvlast na mobilu). Evolve doporucovany tady mi prijde sileny vzhledove.

potreboval bych aby to nativne umelo WooCommerce sablony a melo nejakej (klidne minimalistickej) content builder. hledam uz druhej den a nemuzu najit zadny vhodny kandidaty.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MRTVY_KENNY: tohle nastesti resit nemusim, ty stranky funguji vicemene jako katalog se zobrazenim ceny, nakonec sem to udelal tim tvym zpusobem, mensi zasah do childtheme. Nicmene fungovalo mi oboji. Jak by se to chovalo v kosiku, to by me taky zajimalo.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KALIF_WH: zkus. jak rikam, otazka spis je, co to ma delat v kosiku/pokladne/objednavce kdyz tam mas mix..
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MRTVY_KENNY: jeste jsem vcera chvili googloval a objevil tohle reseni, jeste to nemam vyzkousene, dneska se do toho pustim https://stackoverflow.com/...490090/displaying-prices-without-tax-only-in-certain-product-categories
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KALIF_WH: ja bych to resil asi vypsanim obou cen, dal kategorie do classu body a v css bych jen schovaval co nema byt videt.

ale pak stejne prijdes na situaci, ze jsi v kosiku a tam musis ukazat oboji...
    PULKA
    PULKA --- ---
    KALIF_WH: neřešila jsem, ale myslím si, že to půjde jenom nějakým filtrem
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Mam dotaz neresili jste nekdo u woocommercu aby byl schopen zobrazovat cenu, nektere kategorie produktu s DPH a druhou bez DPH nejak nemuzu prijit na to, jak toho docilit, pokud to vubec jde.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: tak je jasne ze si clovek faktury musi ohlidat
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: a za 10 let kluci zjisti, ze fakturovali spatne, protoze jejich fakturacni ficura na webu nefakturovala dle plate legislavity. do techto kouzel bych se skutecne nepoustel.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: jde o to ze to jsou tri veci dohromady - sber dat, jejich zpracovani a jejich interpretace/vizualizace. na sber lze pouzit CF7, na zpracovani treba Google sheets (propojeni CF7 a Google sheets je i v pluginech WP), a na tisk faktur bud nejakej php skript na delani xls, anebo treba dalsi google sheet(list) co si prebira data z toho prvniho a drzi tiskove rozlozeni faktury.. anebo si to nastylovat v html a css, anebo.. anebo.. moc prace, moc slozite na vysvetlovani :))
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: FlexiBee můžeš mít jako klasickou aplikaci, nebo ve webovém prohlížeči. Má API, tedy můžeš propojit svůj web tak, aby ti to generovalo faktury ve FlexiBee.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: by se mi to hodilo na webu prave no :(

THEODORT: moc slozity ?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CITRONAK: hele klidně bych to coby jednoúčelovou záležitost zbastlil z CF7 a prolil třeba do google sheets kde.. lze udělat leccos, ale během vymýšlení jak to ZABIAS vysvětlit jsem se na to radši vys.....
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: osobně bych to na WP nikdy nedával. I kdyby něco takového bylo, bylo to zdarma a vypadalo to, že to funguje. Ať použije klasický účetní systém, třeba FlexiBee a bude to mít bez starostí...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    pro kamose grafika by se mi libilo kdybych mu na web (WP) mohl inplantovat pres nejakej plugin fakturace, ala ze by zadal kontaktni udaje klienta pak psal postupne dílčí prace ala letaky 200,- , za tyden bannery 500,- a když by chtel fkaturovat tak by kliknul faktura se uzavrela a dala ulozit, vytisknout atd .. doufam ze chapete co myslím nevedelibyste o necem ? díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam