• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    SYNTAX_TERROR: naklikat se to bez pluginu neda, ale pokud si sahnes do templatu tak tam by to melo v php jit upravit podivej se kdyztak sem https://code.tutsplus.com/...erce-categories-subcategories-and-products-in-separate-lists--cms-25479
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Dá se ve Woocommerce někde změnit defaultní hodnota tohoto: Když jsem na stránce kategorie, která má subkategorie, defaultně to v ní vypíše seznam podkategorií, ale nikoliv produkty. Chci globálně změnit, aby se tam místo těch subkategorií vypisovaly rovnou produkty (vím že to jde u každé ručně, ale někde by mělo jít změnit to defaultní chování?). Optimálně pokud by byla možnost někde zvolit, jestli se mají vypisovat jen produkty z dané (nad)kategorie (v které zrovna jsem), nebo i ze všech jejich podkategorií.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: nikdo nepouziva, zadny takovy plugin?
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Uz to mam naprgany, stejne to byl dost specificky pozadavek, ktery bych asi jinym resenim nepokryl. Ale diky.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    SYNTAX_TERROR: existuje na to nejaky shortcode https://implecode.com/docs/ecommerce-product-catalog/category-listing-shortcode/ a pak zalezi na sablone, spousta z nich to ma jako widget uz hotove
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    SYNTAX_TERROR: no nic, mam stejně docela specifický požadavky, takže už si na to programuju widget
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Neexistuje ve Woocommerce nějaká možnost automatického výpisu kategorií produktů přímo z kategorií? Nebo je to všechno potřeba dělat přes menu?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SPIC: aha, to jsem přehlédnul :)
    SPIC
    SPIC --- ---
    WOJTISHEK: jak jsem již psal, vyřešil jsem to. Pokud vás to ale zajímá, můžu kód poslat později.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SPIC: možná lepší ukázat kód, takhle můžeme jen hádat :)
    SPIC
    SPIC --- ---
    WOJTISHEK: přesně tak
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PULKA: Melo to zvlastni pattern, u kterych produktu to udelalo a u kterych ne. Vzdy u stejnych, a to i pres to, ze byly typove stejne. Nakonec to vyresila zmena hooku na save_post_product.
    PULKA
    PULKA --- ---
    WOJTISHEK: S WooCommerce jo, s WP All Import ne, u jiných pruktů ti to jde? Máš ji uloženou, nepřepíšeš si jí něčím nebo tak? Klidne sem postni kód.

Máte nějakdo tip na newsletterový plugin/řešení, který by poznalo jestli odešel ručně vytvořený newsletter a pokud neposlalo příspěvky v daný kategorií za poslední tejden? Potřebuju navíc, aby subscribeři mohli odebírat bud jen vybranou kategorii nebo vše. Moc se v tom neorientuju a nějak se mi nedaří nic rozumnýho najít. Klidně to může být i placené.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SPIC: Ani jedno?
    SPIC
    SPIC --- ---
    WOJTISHEK: to mi právě nefungovalo
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s Woocommerce, WP All Import a jejich hooky? Resim jednu funkci po importu a z nejakeho duvodu mi neni funkce u nekterych produktu schopna nacist kategorii.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mate nekdo ozkouseny a muzete doporucit content-freeze / WP maintenance plugin, ktery se da pouzit na WP multisite. Jde mi o to, abych mohl 'zmrazit' vsechny weby, az do te doby nez dokoncim praci (updates etc.)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Sháním někoho, kdo mi za honorář opraví ztracené admin rights u jednoho webu a někoho, kdo mi pomůže nastavit prodej lístků na druhém webu. Více info v poště. Díky.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    neresili jste nekdo implementaci dopravy DPD do WooCommerce? mam k dispozici jejich ceniky, coz znamena hromadu ruznejch zon jak v evrope tak po celym svete, navic s rozdilnyma cenama za hmotnost, plus u nejakych vybranych statu CLO - kdybych to musel klikat rucne tak bych se posral, ale nedokazu najit zadny hotovy reseni.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: kazdopadne pokud se ten stylopis neuplatnuje muzes se podivat jestli ho neco neprebji v inspectu, a nebo ho rovnou napsat s prioritou .wpcf7-form-control {
    float: left!important;
    }
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: klidne ti to udelam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam