• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    hmm a co treba takovy feedy?
    fakt mate jistotu ze to nekde na webu v nejakym feedu nebude?

takze - pro amatery je na to plugin WP Hide Post

pro ostatni to je trosku komplexnejsi zalezitost kdy si clovek musi lepe promyslet pred kym a jak to ma byt schovany
    MVEK
    MVEK --- ---
    HARDCABB, LUIS_: Nepamatuji si přesně, čím jsem to nastavil, může to být dáno i šablonou (WooCommerce to asi nebude), ale nám se příspěvky nezobrazují nikde než v přiřazené kategorii, pokud jim nezaškrtnu, aby byly zvýrazněné. Zkrátka na hlavní stránce máme nastaveno, aby tam bylyl jen zvýrazněné.

Jinak samozřejmě taky lze mít soukromé příspěvky, ale ty uvidí jen přihlášení, kteří budou mít právo vidět soukromé, a tedy přístup i do redakčního systému byť omezený.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    LUIS_: vyuzij kategorie, ktery muzes priradit prispevkum. pri zobrazeni kategorie pak samozrejme uvidis jen prispevky, ktery do ni patri.

na tvoji defaultni posts page bys pak mel videt vsechny prispevky, nehlede na kategorii

skryvat prispevky ve vypisu defaultne nejde, zkus treba tento plugin: https://wordpress.org/plugins/unlist-posts/
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Mám poněkud žabařský dotaz. Pár webů jsem už udělal, ale vlastně jsem nikdy nepotřeboval blog. Nuže…

Jde to udělat tak, abych měl dvě stránky, přičemž na jedné se mi budou zobrazovat jen vybrané příspěvky a na jiné by se zobrazovaly ty ostatní, případně všechny? A pak, jde udělat, abych měl nějaké příspěvky přístupné jen přes odkaz, ale ve výpisu se nezobrazovaly?
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MICKEY_MOUSE:
    CRS1138:

Vyřešeno, bylo špatně nastavené minify ve w3
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: zkus vypnout lazy loading, jestli to pomuze…

vice info: https://github.com/szepeviktor/w3-total-cache-fixed/issues/14
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Ano.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: pouzivas W3 Total Cache plugin?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, dokázal bys mi někdo pomoct?
    Na mém webu www.martinvlach.cz se dnes začala objevovat chybová hláška nahoře na stránkách. Dokážete zjistit, co s tím a případně to i opravit? Nějaká chyba databáze na řádku xxx.

Testuji plugin WooEvents (vytváření akcí a prodej přes Woocommerce), tak mě napadlo, že to s s tím může nějak souviset. Ale jen konfiguruji plugin, žádné zásahy do kódu nedělám. A navíc když jej deaktivuji, ta chybová hláška se ukazuje dál. nenapadá mě, co by to mohlo způsobovat a jsem admin-uživatel, takže vůbec netuším, co dělat. Rád zaplatím.

Díky.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PULKA: hezky detailne vysvetlila a pritom nebyla tazana, moc hodna :))
    PULKA
    PULKA --- ---
    GALENIUS: Pokud se počítají i dámy tak uváděná hláška má dvě roviny:

a) Máš zastaralý PHP, patrně ještě nějaké 5.6 a možná starší. To je věc, co ti zadarmo udělá hosting. Obecně vzato, chceš nejnovější, co ti umí nabídnout. PHP 7+ je výrazně rychlejší. Taky starý PHP už nemá podporu, takže jsou v něm bezpečnostní díry, co jsou navíc známý.

b) Asi spojili info o tom, že si můžeš koupit prémiovou verzi MonsterInsights a podpořit je s touhle hláškou (moc se to nepovedlo). Imho zaktualizuješ PHP, klineš na dismiss a jsi good to go. Pokud chceš používat Google analytics a nechceš používat MonsterInsights, tak je asi tuna jinejch pluginů anebo můžeš dát kód rovnou do svýho child theme pomocí add_action do wp_head a kašlat na plugin.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    GALENIUS: staci deaktivovat, ale pak nebudete znat navstevnost, pokud ji nekdo sleduje v google analytics.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    OK. Takže když odinstaluju plugin MonsterInsights, měl by být klid 8-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    GALENIUS: MonsterInsights je plugin pro analyzu navstevnosti, hlaska ti vyskocila pravdepodobne proto, protoze potrebuje ke sve funkci vyssi verzi php, nez mate na serveru. aktualizace php se provadi na serveru/hostingu. predtim je ale potreba zjistit, jestli ti sablona a ostatni pluginy na vyssi verzi php pojedou.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Pánové, potřeboval bych trochu poradit.
    WP prakticky nedělám, jen se snažím udržovat stránku našeho klubu jakž takž naživu.
    Teď mi vyskočila informace o nutnosti aktualizace PHP s odkazem na MonsterInsights a cenou od 100 dolarů ročně.
    Je toto nutné? Existují nějaké alternativy, které by byly free?
    Moc díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: podivej se, jestli to neumi napojeni na iDoklad od Toret, cekala bych, ze jo.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, nepoužíváte někdo napojení Wordpressu (Woocommerce) na online účetnictví iDoklad? Zajímá mě, jestli je takto možné plně zautomatizovat proces, kdy zákazník online nakoupí, zaplatí, v bance se spáruje platba a v účetnctví se vystaví faktura, která se mně zavede do účetnictví a zákazníkovi přijde emailem. Díky.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CITRONAK: budu tam :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    SYNTAX_TERROR: Jo umí to v podstatě to, co to tvrdí, ale někdy je množství možností a nastavení fakt šílené (naposled jsem takle importovala posty z WPML a myslím, že mi přibyly další šedivý vlasy, protože se mi nějak splašily obrázky a místo 300 MB měly wp-uploads několik GB).
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Prosím Vás o radu. Mám problém s nastavením ceny dopravného. Používáme společnost Toptrans, takže přes jejich stránky sem si vypočítal že balík do 30 Kg do vzdálenosti 236 km bude stát 536 Kč s DPH, jenže Woocommerce mi vypočítal cenu přes 3500Kč! Jak mám správně nastatvit ceny? Zóna dopravy, Třída dopravy? Děkuji za rady. U jiného eshopu máme nastavenou fixní sazbu pro celou republiku, takže sem to doteď nemusel řešit, ale u tohoto webu se nám rozjíždí obchod a s první objednávkou hned zrada.

Tady mám screen, jak mám nastavenou paušální sazbu v zóně dopravy:
    https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/...prg2-1.fna&oh=3c8101c0be909fdafacfd121a2f8c893&oe=5D2122EE

Screen jak máme rozdělené zóny, dle PSč a oblasí v CZ:
    https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/...prg2-1.fna&oh=5def3057df6ff94d582505f1e24d7a9d&oe=5CDAEEEE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam