• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: normalka, zkus si bud najit v kodu to, co hledas, nebo se treba podivej, jestli nemas upravu child/parent theme, myslim, ze ti nikdo jinej nepomuze ;) muzes taky krome konkrétního textu hledat nejaky blizky css selektor a dobrat se toho, jak se to tam vklada... proste detektivka a cim vetsi mas bordel v kodu, tim vetsi trapeni to bude
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PULKA: dobrý pointa, sem špatně :) kurnas jak ja to tam daval :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: get_footer() bych neodstraňovala - přes ten hook se ti vkládají skripty, wp-admin bar a spousta dalších věcí a kouká z toho fakt průser. Nevím, čeho se snažíš zbavit ve footer.php, ale nejdřív se ujisti, že to mažeš ze správného souboru - zkus si tam třeba něco dopsat. Pokud to neuvidíš, jsi špatně.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT: vycistit cache - sem udělal a prd :(
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    přemejšlim jestli mi to nezaseknul wordfence
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT:
    1/ php get_footer( je všude a z footer.php sem to právě odstranil. widget poici to nema
    2/ jojo asi to bude přes tu cache ale nikdy se mi to nestalo tak nevim jak na to no budu patrat.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    1)najit kde to je, obecne je par moznosti - footer.php, primo vkodu stranky page.php/category.php ci jak si to auto zbastlil, pripadne to ma widget pozici a lze to menit v administraci.

2)vycistit cache - idealne invalidovat na serveru pomoci libovolneho pluginu nebo jako fajnsmekr pres htaccess
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: chození na nyx borce nedělá
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: si borec ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: kdepak, já sem chodím ve svém volém čase a zas tolik se ti nevěnuju.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: ano si borec proto máš čas tady zevlit a řešit nooba jako sem ja ;) myslim že vůči své cenně si přišel o dobrých 200,-
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Musím uznat, že ti to jde pěkně od ruky. Já bych to určitě zkoumal dýl jak 8 minut.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HARDCABB: plugin nemam, nepřišel sem na to.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HARDCABB: právě to vtom footer.php sem to měl a smazal ale stejně to tam je .
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HARDCABB: šablona je:

Panorama Pro
    Verze: 1.0
    Autor: SKT Themes
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HARDCABB: Díky zkoumám
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: no vidíš jakej si profik ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: já nejsem chudák, jen ti říkám, že bys měl být schopen takové situace řešit, pokud se tomu chceš profesionálně věnovat. Protože to prostě budeš muset řešit.

Ale jestli chceš, můžeš to na mě outsourcovat - v takovém případě si účtuju 900 Kč na hodinu a mohl bych se k tomu dostat příští týden.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ZABIAS: hele fakt tezko rict. sablona je jaka? nebo to rves natvrdo primo do footer.php do kodu? pokud se zmeny neprojevily, pouzivas nejaky cache plugin?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: nebuď chudak, ty určitě víš všechno.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: to bys měl být jako profesionální tvůrce webů schopen vyřešit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam