• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT: Samozřejmě sem si to googlil jinak bych o tom ani nevedel ze se to tam mrska automaticky, ale chtěl sem se zeptat ostatních a potvrdit co jsem se domníval.
    CYBERWOLF: seš trapnej evidetně máš nějaky mindrág
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    THEODORT: ZABIAS je profesionální tvůrce webů, googlení je pod jeho úroveň.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    btw doporucuju pouzit alespon cast mozkovych bunek a treba stravit minutku u strycka googla nez sem napiseme svuj dotaz, usetrime jinym trapeni nad pocitem marnosti dnesniho sveta
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: pokud ti to pridava do linku na tvy aff tak samozrejme ano, nezaregistruji.

rel=”noopener” attribute protects the new page to be accessed by the window.opener property and make sure it runs in a separate process.
    rel=”noreferrer” attribute has a similar quality, but it also prevents passing on the referrer information to the new page.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Zjistil jsem že na můj affilite web www.magazin-moda.cz mi WP přidáva *rel="noopener noreferrer"* nevíte jestli je to špatně vůči affilite poskytovatelům muze to znamenat že pak nezaregistrují že návštěvník přišel z mého odkazu ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    máte někdo ponětí, jak to je s propojením WordPressu s účetnictvím iDoklad? Jde mi o automatizaci procesu, kdy zákazník objedná, poté, co se připíše platba na účet se automaticky objednávka označí jako Dokončená, iDoklad vystaví fakturu a ta se odešle emailem zákazníkovi.

Existuje na to plugin, resp. pluginy dva. Woo iDoklad a Woo Fio, oba od stejného autora (pan Musílek, prý velký a známý guru přes WP). Oba pluginy jsem si koupil, nefungují ale, jak by měly a s autorem se vůbec nedá komunikovat. Buď neodpovídá vůbec, anebo napíše, že se na to podívá a tím to celé skončí. Rád bych to měl pořešeno pořádně, ale netuším, jestli existuje alternativní cesta.

Dokážete někdo poradit? Díky.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: tak to jo :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak si je tam přidej.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no tak to by možná stačilo ale nemám tam ani dm3 :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: nevím zda to tobě pomůže, ale litr je dm^3...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Víte někdo o pokladně do WooCommerce (point of sale), co funguje správně s Woocommerce Multilingual?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Máte někdo zkušenost potřeboval bych ve woocemmerce zmenit units na litry :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: no psal jsem mu na support foru, uvidime, zda-li se ozve.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: nektery pluginy jsou vyvíjený i pres github, kde se pul request dá, jinak můžeš posunout kod nekam a napsat autorovi pres forum, ale zalezi, jak je aktivní. Pokud je ten plugin mrtvý, musel bys ho prebrat (nejprve kontaktovat autora a pak pripadne pres plugins support).
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mate nekdo zkusenost s pull requesty pro pluginy na WP.org? Premyslim, ze bych upravil ten kod na Loginizer, neb to je fakt trivialnost, ale nechce se mi to delat jen tak pro sebe. Tvurci pluginu jsem psal, ale co jsem tak koukal, tak posledni dobou moc nereaguje…
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: nz a rádo se stalo, aspoň si to budeš pamatovat ;) aspoň jsem zjistila, že přes cmder jdou nativně na windows dělat i grepy bez všech cygwinů apod.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Ja teda jeste dodam, ze po tom, co jsem zjistil, jak je ten plugin spatne napsany a vysvetlil to klientovi. Ten se pak rozhodl, ze to necha byt, ze by to pravdepodobne bylo pri pristim upgradu prepsane. Takze to bylo spis takove cviceni regexu. Kazdopadne, diky Pulce za to ze si s tim tu praci dala a nasla to. A ja se timto omlouvam, ze jsem to, ze uz to neni treba, nenapsal drive. Snad to pomuze nekomu jinemu…
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: Takovy ten "doh!" moment, kdyz clovek bezne pouziva *(0 nebo vice vyskytu), nedavno si projede nejaky kurz regexu a nauci se rozdil oproti + (1 nebo vice vyskytu), jen aby ho grep kopnul do kotniku, kdyz to zkusi pouzit v praxi. Klasika s regexem :D

Jako nejsem na regexi, zadny odbornik, ale tak nejak je vetsinou dam dohromady. Tady me vyskolil ten -E parametr.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Vlastně nevím proč, * funguje i bez -E.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam