• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MRTVY_KENNY: no jestli ten redirect to nesmeruje na nejakou nesmyslnou stránku pomocí rewritu (ne redirectu)...co hlásí debug? Případně zkus Query monitor, umí říct spoustu věcí, snad ti i napoví, kde by mohl být zakopaný pes :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CYBERWOLF: mam. ale nevim, kam miris :) kdyz ten admin opoustim, je vse v poradku. jiny administrator tam neni a pak dostanu report, ze to nejede. tzn se to muze dit pri aktualizacich, nebo netusim. na 404 jsem si navesil mail, takze snad alespon casove to chytnu, kdy se to deje. :(

WOJTISHEK: redirection mam, kvuli odkazum z predchozi verze, ale taky nevim kam miris, ze by me to mohlo hazet misto stranky do 404 dokud nerefreshnu permalinky..?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MRTVY_KENNY: Pripadne neni tam nekde i nejaky redirection plugin nebo WAF, ktery zapisuje do htaccess?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MRTVY_KENNY: takhle je to dost věštění z koule, ale nemáš tam nějaké cachování?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mam takovou ducharinu...
    mam woocommerce, kde mi klient drive hlasival, ze nefunguje galerie..
    tzn na url stranky s galerii to vratilo wordpressovskou 404

stacilo vlezt do nastaveni a preulozit permalinky, ALE toto se deje opakovane a dneska upozornil, ze nejede kosik. tzn podle me vsechny klasicke stranky se casem rozhodnou, ze neexistuji a vraci 404 i kdyz v adminu jsou.
    takove ty woocommerce automaticke stranky - kategorie, produkty a HP funguji normalne vzdy.

nesetkal se s tim nekdo?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: kdyz pominu, ze na tuhle vec je zbytecny instalovat plugin, dival ses do jeho fora na wordpres.org? resi nekdo, ze nefunguje/funguje?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Ono teda vůbec když chceš nabízet nějakou službu, tak bys to měl nejdřív umět.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: Nepíšu "uč" ale "nauč". Jakože to máš nejdřív umět a pak se prohlašovat za profesionála. Že umíš počítat do deseti a poznáš, kde je levá, pravá, nahoře a dole a učíš se zacházet z kleštěma z tebe taky nedělá zubaře.

Prohlašuješ to na svém webu, cituji, "profesionální tvorba internetových stránek a prezentací": https://www.vyroba-webu.cz/

Jestli chceš říct, že na prezentaci se to napsat musí, protože svět chce být klamán, ztrácíš další bod.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: a se to neučím nebo co ? a kdo se prohlašuje za profesionála ? Hlásám tady jakej sem profík ? ano mám nějakou prezentaci kde to zminuji .... ale co darmo mluvit kdo chce chape kdo ma mindrák řeší.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    APIN: rozhodně to nemaž a do těch souborů nevrtej (při další aktualizaci by se ti to přepsalo). Vypiš si COOKIEPATH, PLUGINS_COOKIE_PATH, ADMIN_COOKIE_PATH ať vidíš, co tam je. Já bych to tipoval, že máš v configu nějak špatně uzavřenou závorku.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: já už ti to taky vysvětloval (CYBERWOLF) tak nevím, co vymejšlíš. Dokud se budeš prohlašovat za profesionála a chovat se jako amatér, budeš dostávat kropáč. Se s tím smiř. Buď si přestaň hrát na profesionála, nebo se to nauč.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: ale seš povinen tu nezahlcovat OT :P
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: Ne, protože nejsem nijak povinen odpovídat na tvé otázky :-)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: uz ho nech…
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Jak teda kdo řešíte *rel="noopener noreferrer"* ? Přijde mi že plugin co sem našel mi nějak nepremává.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: tak snad ti to pomohlo se tu svěřit .
    každopadně odpověd na otazku k tématu jsi nedodal :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: Já bych to neřešil, kdybych jednou za 2-3 měsíce neviděl nějakou práci od těchto profesionálů a k tomu klienty, kteří jsou o desítky tisíc chudší a mají za to prakticky jen další starosti a náklady... Tvé ujištění, že klienty nešidíš, pro mě prakticky nic neznamená. Všichni tvrdili, jak jsou jejich práce profesionální, kvalitní a skvělé a že za ty prachy je to vlastně levný.

WordPress weby může dělat každý (což je jen dobře), ale profesionální práci odvede jen zlomek.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    a když už sme u profesionalite wordpress to je fakt profesionální řešení webu :P
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    až vám zrušej digitály rad se budu zase jen věnovat focení a ne výrobou stránek taky si zpousty fotek uděláte sami na web a nejdete k profesionálovy a taky to tak vypada :P
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: a není to tady kapku OT ? je tu snad napsáno diskuze o tom kdo je jaky profesionál ? že mám někde na webu napsano profesionál z nějakého důvodu to je jakože fakt problém na zaplácávání diskuze o wordpressu ? Si radši zamette před svým prahem rozumnej clovek todle neřeší. A klienty nešidím se neboj už sem to tady psal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam