• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    JAVESEU: hele, pokud mas aktualizovanou verzi Jetpack tak pochybuju ze by v jejich kodu tahle funkce figurovala, tzn. bude nekde jinde. kdybys mel pristup k php logu tak by tam bylo videt v kterem souboru na kterem radku se ona funkce vola, a podle cesty je videt v kterem napr. pluginu figuruje (anebo typicky v nejakych dodatecnych vecech ve functions.php, v sablone atp.)

vesteckou kouli nevlastnim takze vice neporadim(a tusim ani nikdo jiny bez vetsiho insightu - tzn logy, anebo zajimava hodinova sazba a pristup k serveru)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    THEODORT: To jsem dohledal, ale už nevím kde a co změnit. :)

tohle vubec v configu nemám:

The most common reason for this is the presence of one line in wp-config.php:
    define('WP_USE_EXT_MYSQL', true);
    Removing that line will fix the issue.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    aka nekde se pouziva funkce ktera byla ve verzi 5.x znacena coby deprecated a od verze 7.x je odstranena
    PULKA
    PULKA --- ---
    JAVESEU: A máš poslední verzi Jetpacku? Třeba tady se to řešilo loni: https://wordpress.org/support/topic/i-cannot-see-any-of-my-buttons/
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, prosím o radu. Při povýšení PHP verze na 7.2.16 mi přstane fungovat statistika u pluginu jetpack, který je kompatibilní s verzemi až do 7.3. Zkoušel jsem i nižší verzi ale poslední funkční verze je 5.6.40. Co s tím mohu udělat? Díky moc za jakýkoliv tip :)

DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    MALKUS: Astra sablona a pluginy Astra. Elementor page builder https://elementor.com/

Astra Theme Quick Start Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=V4EXRQb14hA
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    DRZEEF: Co je myšleno tím Astra přesně?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AUJA: responzivní musí být téma vzhledu. Obsah (není-li totálně doprasený) se už do toho pak vejde. Tj. jde o to vyměnit nebo předělat šablonu.
    AUJA
    AUJA --- ---
    Existuje nějaký plugin, který překlopí obsah z wordpressu do responzivního designu?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Ja OceanWP + Elementor zatím vše free a také v pohodě. Jen náš programátor z toho roste, jak tyhle page buildery kurví celý kód :D Jenže co nadělat, si to většinou napozicuji sám, připravím sám grafiky atd... a jeho pak potřebuje převážn kvůli jiným technickým funkcím. Ale jinak cajk.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    WP + Astra + Elementor
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    resp. jedu na free a šablony si patlam sam
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    HARDCABB: ano, cca jak pises
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    pouzivate nekdo bezne Astra Pro + Elementor Pro? cim vic se do toho dostavam, tim vic jsem v soku z toho jak genialni to je. umi to naprosto vsechno, je to neuveritelne prijemny na ovladani, hromada preddefinovanych sablon/bloku, pritom to jak v backendu tak na frontu bezi jako blesk. troufam si rict ze WP + Astra + Elementor je konecne v roce 2019 finalni package pomoci kteryho clovek muze v kratkym case postavit krasnej web.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PULKA: mam tu vychozi twenty fifteen
    PULKA
    PULKA --- ---
    RAINBOF: To záleží, jak to máš v šabloně. Otestuj a uvidíš. U starých šablon se ještě používalo rozdělení pomocí vložení read_more značky (najdeš jí někde v classickém editoru k vložení v nabídce, jak to funguje v gutenbergu teď z hlavy nevím).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KEPASO: Ale nezmeni se mi pak vsechny ?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ahoj,
    nevite jak bych mohl na svem blogu ve wordpressu udelat to aby se mi nezobrazovaly clanky cele ale jen 1 nadpis případně nějaký perex. Občas na web dávám návody věcí co se mi nechce pořád lidem opakovat dokola.
    PULKA
    PULKA --- ---
    PEETIK: Neprohlížela jsem to do konce, ale něco takového by nepomohlo? https://docs.woocommerce.com/document/flat-rate-box-shipping/ Pokud plugin nespolupracuje s třídama, tak bych zkusila kontaktovat autora.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam