• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PULKA: mam tu vychozi twenty fifteen
    PULKA
    PULKA --- ---
    RAINBOF: To záleží, jak to máš v šabloně. Otestuj a uvidíš. U starých šablon se ještě používalo rozdělení pomocí vložení read_more značky (najdeš jí někde v classickém editoru k vložení v nabídce, jak to funguje v gutenbergu teď z hlavy nevím).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KEPASO: Ale nezmeni se mi pak vsechny ?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ahoj,
    nevite jak bych mohl na svem blogu ve wordpressu udelat to aby se mi nezobrazovaly clanky cele ale jen 1 nadpis případně nějaký perex. Občas na web dávám návody věcí co se mi nechce pořád lidem opakovat dokola.
    PULKA
    PULKA --- ---
    PEETIK: Neprohlížela jsem to do konce, ale něco takového by nepomohlo? https://docs.woocommerce.com/document/flat-rate-box-shipping/ Pokud plugin nespolupracuje s třídama, tak bych zkusila kontaktovat autora.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    HARDCABB: jako marži máme dobrou, takže doteď si s tím vystačíme, a jen málo lidí koupilo víc zboží. Nicméně máme placený plugin WooDoprava od Toret, tam sem si nastavil podle váhy zboží ta ta ta doprava, cena atd...

Další věc, co mě štve, že mi nejde cena dopravy nejde nastavit přímo v produktu, to by moc pomohlo, takhle je to dělané centrálně. A i když mám placený plugin na dopravu, tak mi to nějak nespolpracuje s třídami. Máme na jiným webu většinu rpoduktů taky za nějakou symbolickou částku, ale na slovensko máme u 3 produktů jinou cenu. A momentálně nám to bere bud za strašný prachy, nebo nesmyslný částky. Takže sem to zrušil a nechal normální cenu. (Naštěstí slováci nekupují tolik tyto produkty :-)) )
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PEETIK: to zni jako docela orisek, kterej mi prijde z programatorskyho hlediska dost slozitej. nebylo by lepsi vybodnout se na plosnou dopravu za kilo a nenastavit vic shipping classes, s tim ze u malych vecich si muzes nechat plosne kilo, ale u rozmernych pritlacit na cenu bud podle vahy nebo za kus? https://docs.woocommerce.com/document/per-product-shipping/
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Věděli byste někdo jak ve Woocommerce rozdělit obejdnavku s více zbožím do více balíčku? Jde nám o to, že naše zboží je vcelku rozměrné a proto je jeden produkt jako jeden balík, ale kdyby náhodou někdo objednal třeba dva, tři kusy, tak to pořád počítá do té jedné ceny dopravy. Máme symbolickou cenu 100 kč na balíček, v ceně zboží je to prd, ale Toptrans je drahý. Někdy by šlo to na skaldě zabalit do jednoho, ale to zase rozměrné balíky sou zase dražší... takže je někdy lepší rozdělit to na dva balíky. A tím pádem by to chtělo i v košíku/objednávce uvést že za zboží se platí za jeden balík tolik a za druhý tolik atd...?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CYBERWOLF: asi nikdo, jenom zabiaz se pustil do neceho, o cem si asi nic nezjistil.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Mimochodem, kdo vlastně používá affiliate založený na refereru? Normální řešení je, že odkaz obsahuje parametry a referer nikoho nezajímá. Referer má upravenej každej jouda, protože chce vidět obrázky a ne anti-hotlink placeholdery a tak.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: 5 hodin? jeto otazka 5 minut. tvuj problem je bud v tom, ze proste nechces, nebo nejsi schopnej zadat do googlu noopener wordpress. u starych clanku si to odstranis pomoci nejakyho search and replace pluginu, nebo primo v databazi nahrazenim.
    ZABIAS: nerozumim otazce.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: funguje, škoda že to neudělá i u članku zpětně no snad pomůže ten plugin
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: no ale zase se neví že na ně odkazuju ne ?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: Ty jsi mi pomohl již mnohokrát vážím si toho jako odměnu by sis představoval ? ;) jistě si ji zasloužíš !

Když mám problém s webem tak ho vyřeším kor pro klienta, ale opravdu výroba webů není moje gro dělám weby maximalně pro kámoše co na to nemaj čas se učit to co umim ja, ale spíš pro sebe.

Muj dotaz ohledně této funkce doza jisté může pomoci jiným kteří o tom třeba ani nevědí o tom snad tadle skupina je .

Ano mohl jsem to hledat 5hodin (pokus, omyl, filtr do google me nenapadl), ale tak sem zeptal tady kde to pro nekoho může bít otazka minuty.

Asi jako bych nikdy nikomu neřekl jen tak jak funguje clona a čas, nebo jak ce dělaj křivky v PS. Taky by to našli

Děkuji, zkusím ten kód.

KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: a davej vsem affil odkazum, bez toho kazis odkazovej profil inzerentum.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: jsem taky affilak, takze to mam osetreny, funkcema, ktery bych ti sem mohl nasazet, ale schvalne jsem zkusil:

hledani na googlu s filtrem „posledni rok“ https://www.google.com/...bs=qdr:y&sa=X&ved=0ahUKEwiRit74qpPkAhUT4KYKHVXnCuEQpwUIKA&biw=1920&bih=947 , vyzkouseni nekolika reseni, ktery nefungovaly. asi pod 6. odkazem z githubu jsem konecne nasel funkcni, v podstate to samo, co mam https://gist.github.com/Log1x/972ec0a4a079ff6b5b5d746b172b5385

jak se odmenis, kdyz jsem ti (jako konkurenci dokonce ze stejnyho oboru) pomohl? ;)

citronak te tady jebe opravnene, protoze nejsi schopnej pomoct sam sobe, natoz lidem, kterym weby delas. coz je smutny v dnesni dobe, kdyz tyhle jednoduchy veci vygooglis a metodou pokus/omyl dosahnes kyzenyho vysledku.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KEPASO: díky, no pročítal standard tuna jak na to ale moc mi to nefunguvalo nakonec sem teda pořešil pluginem *Remove noreferrer* - ale nejsem si tím jistý v editoru html se to ukazuje i pri rucním smazání a uložení je to tam zase (coz by pry byt nemelo) ale v kodu stránky se to nezobrazuje tak snad je to tak ok.

No dočetl jsem se že se to dá mazat nějak v databázy ale z té mám kapku strach a navod sem hledal letmo a nenašel.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MRTVY_KENNY: pokud cache nefunguje správně, můžeš dostávat 404. Hlavně u dynamicky generovaných stránek. A když jsi přihlášený jako admin, může všechno šlapat jak má, protože většinou se obsah pro adminy necachuje.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    WOJTISHEK: no problem je, ze ted musim pockat az to zase zmizi :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam