Ahoj, potřeboval bych asi profesionální (placenou) konzultaci ohledně používání ACF (nebo podobné funkcionality), geolokace dat ve WP, práce s nimi na mapách (rozšířené funkce jako body na mapách, tvoření tras s použitím bodů, tvoření čar s použitím bodů, filtrování pomocí tagů), rozšíření medií (obrázků) o pole textový význam (ocr výstup obrázku), možnosti práce s on-line OCR (není až tak nutností), nastavování workflow u těchto obrázků/OCR scanů (awaiting OCR, awaiting revision, 1st revision done, final revision done), přiřazování těchto obrázků/OCR k místům/postům.
Chtěl bych proto poprosit tedy, jestli někdo z vás má s alespoň 90% z tohoto (to OCR nemusíte) developerskou/administrátorskou zkušenost, prosím, ozvěte se mi do pošty.
Sejdeme se, představím vám požadavky (na vypisování do postu je to moc věcí), vyjasníme si kontext, vy mi k tomu řeknete co byste dělali třeba jinak a proč, dáme u toho třeba večeři nebo oběd a ještě dostanete zaplaceno za konzultaci. Je to sice non-profit projekt, ale záleží mi na tom, takže do toho chci i něco investovat. A to třeba i na straně WP.
Díky za pochopení.