• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LUIS_: myslim ze to umi zaznamenavat onclick události
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CYBERWOLF: Jo jasně, budou to odkazy ven. Potřebuji sledovat efektivitu prezentací jednotlivých uživatelů kvůli budoucímu marketingu. A jelikož si profily budou zakládat a spravovat sami, nemohu využít ručně spravované affiliate linky.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jestli ty odkazy půjdou ven, tak ti piwik imho nepomůže, protože to je v zásadě jako google analytics, jenom lokálně.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    FONTAN: Aha! Já automaticky kouknul na pricing a přehlédl tu možnost si to hostovat sám. Díky. :)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    LUIS_: kdyz si to hostujes u sebe, tak je to zadarmo...
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    RAINBOF: Myslíš https://piwik.com, resp. https://matomo.org​​ ? Vypadá to jako šikovný, velmi komplexní nástroj a určitě je užitečný. Leč já potřebuji jen jednu jedinou funkcionalitu a kvůli tomu se mi vyhazovat $19 měsíčně zrovna nechce. :/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LUIS_: co do sablony prdnout piwik?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Potřebuji na jednom webu sledovat, kolikrát bylo kliknuto na různé odkazy napříč webem. Různé affiliate pluginy jsou bohužel mimo hru, protože u těch je potřeba ručně nastavit, že odkaz X se přesměruje na odkaz Y, přičemž v mém případě budou odkazy vkládat přímo uživatelé do svých profilů, takže je takové řešení nemyslitelné.

Dokonce jsem i našel plugin, který tohle řeší, ale jednak nemá nijak úžasné hodnocení a hlavně má poslední update před 7 lety. https://wordpress.org/plugins/wp-click-info/

Víte o něčem podobném, případně nějakém chytrém řešení, kdy uživatel na svůj profil vloží odkaz na libovolný web a já budu mít statistiky, kolikrát na takové odkazy bylo kliknuto? Díky.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    ZABIAS: Co je to za plugin?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Vážně, zeptá se takhle normální člověk?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Před lety sem koupil nějakej web, ted sem se k němu dohrabal že ho předělám a ejhle zjistím že má v sobě dost potřebnej pěkně drahej plugin :( jde ten plugin nějak vypreparovat a dat do nové instalace ?

díky za info.

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HARDCABB: tak zalezi, tohle umoznuje si to porad alespon z velke casti konfigurovat samostatne v adminu, pokud to nepotrebujou, tak je to asi zbytecne slozite.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MRTVY_KENNY: zajimavy reseni, v mym pripade to ale podle me neni schudna varianta. muj produkt je tisk desek (treba na diplomku) takze je tam milion ruznych variant, barev, vlastni text, vlastni obrazek, nahrany PDF a dalsi zverstva.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HARDCABB: se tezko soudit, ja mam v jednom shopu custom konfigurator a je to jen javascript nad produktem s variantami.. tze napr. nacenovani zustava normalne v adminu, ale tam se cena hybe jen vyberem materialu, takze to neni az takova hruza..

HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    JUNIOR: vsak ten samotnej konfigurator si sam napisu a budu mit funkci ktera mi na zaklade vybranejch inputu vybleje cenu - do tedle chvile to vubec nemusi mit s WP nic spolecnyho.

jenze to cely musi bejt samozrejme soucasti "eshopu" a nez implementovat Zasilkovnu, GoPay a kosik od podlahy, rekl bych ze nejjednodussi to bude takdle naroubovat na WC?
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    HARDCABB: Nebylo by jednodussi si ten konfigurátor napsat rovnou celej od podlahy? Zase tolik prace není...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    potrebuju postavit web, kde bude jeden hodne konfigurovatelnej/produkt, respektive sluzba. jednotlivy moznosti jsou tak komplexni, ze neni sance to poskladat jako regulerni WC variabilni produkt ani s pouzitim nejakych component pluginu.

nechce se mi ale opoustet koncept WC, protoze potrebuju user accounty, kosik, Zasilkovnu, GoPay a podobne.

tak si rikam co kdybych si vytvoril produkt s nazvem "Produkt" a dal mu cenu 1 Kc, vypnul produktovou stranku a udelal si vlastni konfigurator, jehoz vysledkem by bylo to, ze pridam tento produkt do kosiku, kde mu nastavim vlastni spocitanou cenu?

o spravu objednavek vubec nejde, bude se to posilat mailem a ve WP na to nikdo sahat nebude.

myslite ze je to blbost? napadaj vas nejaky uskali, na ktery jsem nemyslel?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ¯\_(ツ)_/¯
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    MRTVY_KENNY: jj konkrétně /docs/apps kde docs je url té parentí stránky a apps té childí.
    A jak už jsem psal - pokud stránce apps odnastavím docs jakožto parenta, tak url /apps už správně načítá přímo ten můj template soubor. Zvláštní.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SYNTAX_TERROR: a tu url mas teda korekt?
    web.cz/parent-stranka/child-stranka
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    MRTVY_KENNY: zkoušel. A souhlasim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam