• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PULKA: super článek sice kapku složitý pro mě ale dobrý něco sem si stoho vycucal.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    WOJTISHEK: aha tak ja koukal na něco jiného , ok
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: Oboji teda jedu free
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: No v ramci free jsou ty pluginy dobre, smush pouzivam dlouhodobe a jsem spokojen :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    WOJTISHEK: smush placenej ? ten free to snížil pořádně ale asi by to mělo jít ještě lepe. ten placenej umí ty WebP no. ewww optimizer hmm je to dobrý říkáš ? jak to funguje koukam 14dní free tj že to musíš platit aby to fungovalo ?

HARDCABB: mrknu
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: Smush nebo ewww optimizer
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Dle mych zkusenosti kvalitni free reseni neni

Ja osobne pouzivam ShortPixel a kupuju si k tomu kredity
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Hele co používáte (jestli teda používáte) na optimalizaci obrazku ? mam nejaky stary blogy a je to pomalí vypadá to že jsou tam hlavně zbytečně velky obrazky používal sem Autoptimize ale moc to nepomahá, tak sem zkusil imagify (convert WebP) to vypadá super ale slibovali free a ejhle prdlajs free je to jenom na 20mb a ja potřebuju tak giga :) nevíte nějaké řešení easy lama ať nemusím experimentovat ? díky.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CYBERWOLF: ono muze byt rozdil v? A? Php :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Hlavně MVEK tu psal, že to kontroloval přes phpinfo, tak nevím, co tu řešíte.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PULKA: hlavne v tom woocommerce je v menu polozka Stav
    PULKA
    PULKA --- ---
    RAINBOF: Teď už se to dá zobrazit ve Zdraví webu nebo jak se jmenuje ten nástroj ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MVEK: hint,

priste si na hosting nahraj soubor treba abcdef.php a do nej dej tento kod:

<?php
    phpinfo();
    >

uvidis hned jakou mas verzi. nektere hostingy jedou uz kontejnery a rekonfigurace proste chvili trva.
    MVEK
    MVEK --- ---
    MVEK: Odpovím si sám, WP to trvalo delší dobu, než to zaregistroval. CTRL+F5 nepomáhalo, prostě to chtělo počkat (řádově celkem tak 30 minut od změny).
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nějaký tip, proč mi Wordpress stále tvrdí, že mám starou verzi PHP, a proč nemůžu updatovat WooCommerce, protože tvrdí, že mám 5.3.2, když jsem upgradoval na 7.3 a i podle phpinfo() tuto verzi už na hostingu skutečně mám?

(Jde o webhosting Forpsi.)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    problem vyřešen chybne nastavení pluginy sakriš ja se stoho zblázním. díky za podporu.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: je tam vadny argument u foreach, muzes si vyjet promenny pred exekuci foreach pomoci vardump. taky si pro overeni muzes natvrdo nastavit ten argument onoho foreach na nejakou array aby se to zpracovalo cimz si potvrdis ze to failuje tam aby ses pak venoval tomu nechat si vyjet vardump a resil proc je ten argument vadny.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    RAINBOF: jak to myslís ? zeby ? tys na to koukal ? diky.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: popravde nevim jak jinak to delat kdyz na pulce hostingu strasi 5.4-5.6 a na druhy uz 7.0 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam