• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    BISCUIT: tak necha se urcite oboji, konkretne vzorove stranky nejsou wp, ale onepage reseni ma spousta themes, co jsem potkal tak se ale neskladalo z jednotlivych stranek ale nejakych "oddilu", jinak samozrejme taky jde u libovolne theme naflakat vsechno na homepage a pridat nejaky plugin na smooth scroll a kotvy do textu.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    Ahoj, potřeboval bych udělat takovou stránku, podobnou jako tuto https://tomas-kucera.cz/ a váhám jak na to. Jestli je to nějaký theme, který mi to poskládá z jednotlivých stránek, nebo to mám namastit do homepage, přiadat si kotvy a upravit si tak menu i růčo...? Poradíte?
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Dotaz ohledne Revolution slideru. Chapu vetsinu funkci a umim pracovat s timeline. Co mi ale nejde na rozum je v pripade animace kdy zvetsuji a zmensuji vrstvu se pri posunu slider po timeline dopredu (dejme tomu nastavim jezdce na cas 7 vterin) animace normalne zobrazuje, ale jakmile presunu kurzor mysi ze spodu z timeline do obrazu, vrati se jezdec na hodnotu 0, tj. na zacatek. Je to dost nasiraci a imbecilni chovani a tak me zajima, zda jsem v tom sam (neni to zalezitost browseru, zkouseno ve vice). Tak kdyby nahdou nekdo vedel, za radu platim pivem :]
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: Asi ti to nepomuze, ale proc? Kdyz jsi na pc, rovnou to pises do editoru, kdyz jsi na mobilu, tak je oficialni appka
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: Základní funkce WordPressu pro publikování pomocí emailu už podle manuálu není nadále vyvíjena a časem bude zcela odstraněna. Zatím je k nalezení v menu Nastavení – Publikování – Publikování prostřednictvím emailu. Nikdy jsem to osobně nezkoušel, ale mělo by to fungovat… Zkusil bych si vytvořit nějaký náhodný email např. na Seznam.cz a nastavit to, možná je problém s mailserverem u Wedosu, těžko říci…

Další možností je jedna z funkcí pluginu Jetpack (plugin je aktivně vyvíjen, takže tady bych předpokládal, že to bude fungovat skoro určitě).

A dalším pluginem je velmi dobře hodnocený Postie.

Pokud se nedaří, tak to můžeme z nějakého emailu na nějakém testovacím webu vyzkoušet, ale fungovat by to mělo…
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Zkouším publikování příspěvků do blogu přes email, ale samozřejmě nějak mi to nefunguje :( Nějaký rady na co si dát pozor ? zkoušel sem email jak regulerní neco@domena.cz tak seznamovskej rikam si jestli to není že WP nezvlada šifrovani . nebo v nastavení portu ?

DÍky za info.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Chtěl bych m,ít na webu forum nainstaloval sem BBpress ale nelíbí se mi design :) když sem koukal jak se upravuje tak uplná španělská vesnice nechce se mi moc do toho poustět. Plugin BBp style Pack mi nejak nefunguje a i tak je dost zmatečnej.

Nemáte někdo hotovej nějakej template že bych ho použil a nahral si ho ? Hledal sem na netu ale nic sem nenasel je divny ze by nikdo nemel k dispozici template, všude jsou jen za prachy a nebo cely themes.

díky za info
    PULKA
    PULKA --- ---
    JUNIOR: https://woocommerce.com/products/composite-products/ respektive https://hoicker.com/woocommerce-composite-product-plugins/

NOISEGATE: měla by mít někde poznámku, že je lokalizovatelná, nevím jak na themeforestu, ale na wordpress.org to musí být všechny.
    Jazykovou mutaci jednoduchého webu vyřešíš přes Polylang a překlady .po souborů třeba přes Loco translate zdarma, pokud jsou tam komplikované taxonomie apod. tak obvykle potřebuješ PRO verzi
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    Zeptám se možná úplně debilně ale s wordpressem začínám, tak mi snad bude odpuštěno.
    Chci udělat prezentační web firmy, cca. 50 produktů (ale zatím ne e-shop), dva jazyky. Doporučíte někdo nějakou ozkoušenou šablonu? Líbí se mi třeba toto: https://themeforest.net/item/ronneby-highperformance-wordpress-theme/11776839

Chápu správně že jazykovou mutaci pak lze pro jakoukoli šablonu řešit třeba pluginem Polylang?
    Díky.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JUNIOR: Prijde mi to jako neco co by se dalo vyresit nejakym form builderem. Ale konkretne jsem to neresil.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Ahoj,
    mám tu zadání vyřešit na wordpressu objednávkový formulář pro pizzerii. Něco ve smyslu, že se tam zaškrtají nějaké možnosti, jako přílohy na pizzu, malá/velká cola zdarma atd. Neřešil jste to prosím někdo, abych nevymýšlel kolo a nemusel to psát from scratch.

Díky
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: Stripe by měl být dostupný konečně v Čechách. Případně dřív fungoval slušně webpay - islandani, vlastní plugin pro WP.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REFLEX: nojo ale potrebuje plugin platiti.cz kterej zdarma uz neni ne ?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ZABIAS: https://www.thepay.cz/ je ted pres koronavir zadarmo
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tak vyřešeno stačilo smazat testovacího usera z databáze. :)

Takže STRIPE 6,50,- + 1,7% z trasnakce
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    NOISEGATE: odkaz ? Přesně zajebana korona :( . Nejlepe by byla brana co by mohla bejt hned aktivní. zkousel sem STRIPE ale nejak nefunguje :( hází mi to error.

No such customer: cus_GxlNtaVOv6rvPH; a similar object exists in test mode, but a live mode key was used to make this request.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    ZABIAS: nejlevněji v CR asi comgate, ale necetl jsem prilis chvaly na jejich customer support.
    My pouzivame uz par let thepay, vse bez problemu, zakaznicky servis na jednicku, teď v době korona krize dokonce nabídli bránu zdarma na par mesicu.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Platby kartou woocommerce jak rešíte (ne paypall) něco zdarma (plugin easy set up) samozřejmě pak za platby poplatek.
    TBC
    TBC --- ---
    Nemate tip nekdo na nejaky aktualni thema, kde tvorej mainpage, prispevky, resp, hlavne jejich fotografie a jen trochu textu z clanku a ten je az po rozkliknuti?

Neco jako bylo Autofocus, Autofocus+ (neplest s AutoFocus pro auta :o) ..
    Autofocus WordPress Theme | Lovely Templates
    http://www.lovelytemplates.com/wordpress-theme/autofocus

Vyuzivam situace a prevadim nejaky stary wordpressy na novej server a aktualizuju.. ale tohle tema jelo naposled na nejaky WP 4.4ce...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: ne, nevim co uklada "panels_data", kazdopad kdybych to nesmazl z db naprimo, tak se toho asi nezbavim. muze s tim pracovat i sablona (generatepress), tezko rict. kazdopad vyreseno.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MRTVY_KENNY: Nějaký cache/optimalizační plugin ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam