• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    NOISEGATE: odkaz ? Přesně zajebana korona :( . Nejlepe by byla brana co by mohla bejt hned aktivní. zkousel sem STRIPE ale nejak nefunguje :( hází mi to error.

No such customer: cus_GxlNtaVOv6rvPH; a similar object exists in test mode, but a live mode key was used to make this request.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    ZABIAS: nejlevněji v CR asi comgate, ale necetl jsem prilis chvaly na jejich customer support.
    My pouzivame uz par let thepay, vse bez problemu, zakaznicky servis na jednicku, teď v době korona krize dokonce nabídli bránu zdarma na par mesicu.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Platby kartou woocommerce jak rešíte (ne paypall) něco zdarma (plugin easy set up) samozřejmě pak za platby poplatek.
    TBC
    TBC --- ---
    Nemate tip nekdo na nejaky aktualni thema, kde tvorej mainpage, prispevky, resp, hlavne jejich fotografie a jen trochu textu z clanku a ten je az po rozkliknuti?

Neco jako bylo Autofocus, Autofocus+ (neplest s AutoFocus pro auta :o) ..
    Autofocus WordPress Theme | Lovely Templates
    http://www.lovelytemplates.com/wordpress-theme/autofocus

Vyuzivam situace a prevadim nejaky stary wordpressy na novej server a aktualizuju.. ale tohle tema jelo naposled na nejaky WP 4.4ce...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: ne, nevim co uklada "panels_data", kazdopad kdybych to nesmazl z db naprimo, tak se toho asi nezbavim. muze s tim pracovat i sablona (generatepress), tezko rict. kazdopad vyreseno.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MRTVY_KENNY: Nějaký cache/optimalizační plugin ?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    muze nekomu pomoct.. ted jsem resil podivnost, wp + SiteOrigin Page Builder.
    a jedna stranka se ne a ne zaktualizovat, resp. v editoru dobry, v nahledu dobry, ale vysledek stara verze.
    az jsem dohledal, ze to ma v postmeta navazany zaznam "panels_data", kde byl obsah, ktery vypisuje, misto toho, aby vypisovala, co je v posts.post_content..

nevim, jak jsem k tomu prisel.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    FONTAN: Super, šlape to. Díky.
    MRTVY_KENNY: Tohle by teoreticky šlo taky, akorát bych tím ochránil jen homepage. Dávat to všude by byl nesmysl.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    LUIS_: myslim, ze jsem jednou docela v pohode pouzival tohle https://wordpress.org/plugins/password-protected/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LUIS_: a neni na to nastaveni hesla na strance?
    How to Password Protect Single Pages in WordPress (Step by Step)
    https://www.seedprod.com/password-protect-page-wordpress/
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Víte o nějakém coming-soon pluginu, který by po zadání hesla umožnil přístup k webu? Chci ale, aby člověk mohl na ten web koukat jako nepřihlášený. Zatím všechny, které jsem zkusil, fungují jen na bázi přihlášení se, což mé potřebě nevyhovuje. Díky.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PULKA: super článek sice kapku složitý pro mě ale dobrý něco sem si stoho vycucal.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    WOJTISHEK: aha tak ja koukal na něco jiného , ok
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: Oboji teda jedu free
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: No v ramci free jsou ty pluginy dobre, smush pouzivam dlouhodobe a jsem spokojen :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    WOJTISHEK: smush placenej ? ten free to snížil pořádně ale asi by to mělo jít ještě lepe. ten placenej umí ty WebP no. ewww optimizer hmm je to dobrý říkáš ? jak to funguje koukam 14dní free tj že to musíš platit aby to fungovalo ?

HARDCABB: mrknu
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: Smush nebo ewww optimizer
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Dle mych zkusenosti kvalitni free reseni neni

Ja osobne pouzivam ShortPixel a kupuju si k tomu kredity
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Hele co používáte (jestli teda používáte) na optimalizaci obrazku ? mam nejaky stary blogy a je to pomalí vypadá to že jsou tam hlavně zbytečně velky obrazky používal sem Autoptimize ale moc to nepomahá, tak sem zkusil imagify (convert WebP) to vypadá super ale slibovali free a ejhle prdlajs free je to jenom na 20mb a ja potřebuju tak giga :) nevíte nějaké řešení easy lama ať nemusím experimentovat ? díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam