• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MRTVY_KENNY: Paměť se zvyšovala. A nahrávat nové z distribuce jsem zkoušel... Ale po downgradu na php 5.4 alespoň běží wp-admin tak počkám až dostanu správné údaje a zkusím to tam po aktualizovat přes admin
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Nestalo se vám někdy, že by woocommerce měnil docela náhodně stavy objednávek na "selhalo" tak minutu potom, co se objednávka vytvoří?

Zjevně to nijak nesouvisí se zvolenou dopravou, způsobem platby (tj. není to tím, že by někdo dal platbu kartou a pak to neprošlo) a děje se to jenom někdy, přesto poměrně často.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: ale asi zkus stahnout stejnou verzi a normalne smazat vsechno krom wp-content slozky a nahrat tam nove z distribuce.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: blank page muze byt nedostatkem pameti pro php na hostingu
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    TRILOBYTE: Ani na lokálním hostu, ani na hostingu
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    TRILOBYTE: To jsem dělal. NIc
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    JUNIOR: WP vypina zobrazovani chyb, melo by pomoct v wp-config.php upravit:
    define('WP_DEBUG', true);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
    @ini_set('display_errors', 0);

JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Zdravim,
    dostal jsem se k dost zapeklité veci. Dostal jsem zalohu souboru z kolabovaneho hostingu vcetne databáze (rozdělené prapodivné na dve casti).

Je to starsi, neaktualizovany, zaspamovany web ktery byl jeste postaven na php 5.4. Zkousel jsem to u sebe na hostingu, kde jede php7 to se diky errorum v logu ukazalo jako pravdive, tak jsem zkusil u sebe udelat xampp server s php 5.4 a ukazuje to proste blank page ale bez zadnych erroru (v logu, debug modu). Databaze bez problemu naimportovat pres phpmyadmin sl.

Zkousel jsem povypinat (přejmenovat) pluginy i themy, jak jsem psal zadne errory to ani v logu nehazi, .htaccess by mel byt bez problemu, vycistena cach, do wp-adminu se nedostanu (stale bila blank page bez erroru)

Neumel by me tu nekdo prosim postouchnout co s tim ? Jestli ten web je vubec funkcni a jde zachranit (udajne fungoval pred zhroucenim hostingu). Uz googluju a zkousim dva dny a neco buďto delam hodne spatne nebo fakt neni chyba mezi klávesnicí a zidli

Diky moc za jakykoliv postřeh ci zkusenost
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PULKA: díky píšu zprávu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    HORST_FUCHS: zkus třeba tohle, má tu dobrý hodnocení https://cs.wordpress.org/plugins/fb-reviews-widget/

ZABIAS: Pro free plugin WooCommerce PDF faktury & dodací listy ti to ráda upravím, počítej tak hodinu práce á 1500 + DPH. Dostala bych se k tomu příští týden, kdyžtak pošta, ale pochopím, že to je možná off budget.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Nepomohl by mi nekdo:

Potřeboval bych aby mi eshop generoval faktury kde bude rozepsané DPH u jednotlivých zakoupených produktů. Všechny generátory co jsem našel ale rozepsané produkty nemají. Nejlépe free, případně kdyby někdo uměl upravit template faktur co ve woocommerci jiz jsou za kolik ?
    diky za inffo,
    PULKA
    PULKA --- ---
    HORST_FUCHS: Nejvíce záleží přeci na tom, co je v tvé branži běžné a kde ti budou nechávat klienti reference ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Na seznam.cz ve vyhledávání se mi zobrazuje místo favi logo WP nevíte co stím ?

Děkuji za info.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HARDCABB: tak po tomhle videu asi začnu taky stavět na Elementoru
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    HARDCABB: velmi děkuju
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PAN_ILFORD: Astra ti sice prinese nejaky veci hotovy, ale prijde mi tam zbytecna ta schizofrenie nektery nastaveni v Astre vs. nektery nastaveni v Elementoru.

Elementor Pro ma Theme Builder, coz je podle me jedna z jeho nejsilenejsich zbrani - stejne jako si designujes vlastni stranky, tak si nadesignujes vlastni header, footer, vychozi stranku, vypis clanku, detail clanku, vysledky vyhledavani, .. a pouzijes v jejich (prazdne) sablone Hello Elementor.

pokud do toho nechces nic investovat (i kdyz Elementor Pro za to 100% stoji), da se te Theme Builder castecne nahradit timto: https://wordpress.org/plugins/header-footer-elementor/

v nejnovejsi verzi pak Elementor prisel se Site Settings, coz znamena vychozi nastaveni cele typografie webu - barvy, fonty, velikosti, atd. takze si nadpis preddefinujes jednou a pak uz ho mas vsude stejnej: https://www.youtube.com/watch?v=GX4AKb2mYHw

kdybych to mel shrnout v bodech:
    - nainstalujes cisty WP, nainstalujes Hello Elementor sablonu, nainstalujes Elementor
    - vytvoris si obsah a menu
    - v Elementoru si vytvoris header a footer (kam jednoduse vlozis svoje vytvoreny menu)
    - a uz jedes stranky jednu po druhe

pridam video od stejnyho autora, dela super videa ze kterych se toho spoustu naucis

How To Use Elementor Theme Builder 2020 UPDATED Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=BaKSAn5E-kE
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    HARDCABB: takže pravíš, že je lepší z čistý instalace WP najet do Elementoru a jeho šablony? Je to víc po kupě? Když už to mám teď rozdělaný s Astrou (nejsem vůbec daleko), je lepší WP resetnout a začít od nuly (což je vlastně obecný dotaz)? Jak je to se změnou šablony, když už mám dejme tomu web hotovej? Nedělá se to? Ach, mám tolik otázek :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    THEODORT: troufam si rict ze s Elementorem Pro a dvouma nebo trema podpurnejma pluginama (pro lepsi praci s ACF a vlastni sablony/loops pro ACF/CPT) ted uz na prazdne Hello Elementor sablone postavis vazne vsechno bez kodovani vlastnich veci a zasahu do sablon/functions.

Todle je treba fajn ukazka:

Building A Car Dealership Website With Advanced Custom Fields & Elementor
    http://www.youtube.com/watch?v=8B9Pb8JZouM
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    HARDCABB: vidis do toho trochu vic? me castecne elementor pristup vyhovuje, castecne me kvuli tomu css balastu neskutecne sere.. a mam par veci astra+elementor, tak se ptam.. :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Vim ze je to nevyzadana rada, ale dneska uz bych se na Astru vykaslal presne kvuli tem problemum co popisujes a postavil web ciste na Elementoru (bud Pro verzi nebo Free spolecne s pluginem Elementor Header Footer) a sablone Hello Elementor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam