• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    HARDCABB: Vypada to ze to funguje i s vice pravidly aniz by se slevy scitaly. Diky moc za tip.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    HARDCABB: Diky uz na nej koukam, kdyztak pak poreferuji, kazdopadne sleva celeho kosiku nastavit lze, jde nastavit i od kolika ji to ma pocitat, co jeste netusim, je zda to nebude kombinovat slevy zpetne tzn, pokud je pravidlo od 10K 3% od 20K 4% od 30K 5% tak se vzdycky nastavuje subtotal > nez... tzn price 50K + splnuje podminky vsech tri slev. Uvidim, jak se s tim vyporada.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KALIF_WH: tendle plugin by to mel umet ve free verzi, zkus: https://wordpress.org/plugins/woo-discount-rules/
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Ahoj, nezna nekdo z vas zpusob, jak muze woocommerce uplatnovat slevu podle cenoveho objemu nakupu ? Nasel jsem nejake pluginy ale budto povoli jednu variantu a nebo mi prisly s natolik vagnim popisem, ze jsem nepochopil jestli to umi nebo ne. Potreboval bych mit cenove hladiny ve stylu nakup nad 10 000Kc 5% sleva, nakup nad 20 000 7% sleva atd.
    Dekuji za radu
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULKA: Ten mi prave vyhazoval ve verzi WP 5.4.1 nejakej PHP errory. Nakonec jsem skoncil u https://cs.wordpress.org/plugins/email-subscribers/ a zda se ze vse slape.
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUCIEN: Mailpoet?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Hledam klasicky optin subscribe plugin, ktery bude uzivatelum, kteri vlozi svuj email, rozesilat email pokud se na webu objevi novy post. Pouziti: delam nasemu SVJ web a rad bych, aby sousedum chodila emailova notifikace pokud je na webu neco noveho. Prekvapive jsem nenasel nic jednoducheho a funkcniho. Nekdo nejake vlastni tipy, prosim?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Zalezi jak ji implementujes
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    TRILOBYTE:
    MRTVY_KENNY:
    JUNIOR:

Tak kdyby někoho zajímalo tak to byla kolize prastaré themy, kterou někdo bastlil doceal odvážným způsobem Tak jsem se v tom prohrabal a už to fungovalo. Ale zvláštní je, že to nejelo ani když jsem je všechyn natvrtdo smazal na serveru
    PULKA
    PULKA --- ---
    CYBERWOLF: Už jsem něco podobného viděla, když si plugin myslel, že se jednalo o platbu přes bránu, zadavatel změnil platební možnost, ale někde tam zůstala naplánovaná akce - po X minutách smaž objednávku, pokud není označená jako zaplacená. Byla to ale jiná platební brána od jiného autora, ale museli jsme to tenkrát řešit custom codem - napsala bych na podporu.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PULKA: poznámky tam jsou, ale zajímavého tam není nic (jen "Selhalo"). Podařilo se mi vytrasovat že to dělá plugin na GoPay od platiti.cz, ale zatím nevím proč - ty objednávky ani nejsou placené přes GoPay.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CYBERWOLF: Nevidíš u těch objednávek v poznámkách něco zajímavého? třeba co změnilo stav z jakého na selhalo?
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MRTVY_KENNY: Paměť se zvyšovala. A nahrávat nové z distribuce jsem zkoušel... Ale po downgradu na php 5.4 alespoň běží wp-admin tak počkám až dostanu správné údaje a zkusím to tam po aktualizovat přes admin
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Nestalo se vám někdy, že by woocommerce měnil docela náhodně stavy objednávek na "selhalo" tak minutu potom, co se objednávka vytvoří?

Zjevně to nijak nesouvisí se zvolenou dopravou, způsobem platby (tj. není to tím, že by někdo dal platbu kartou a pak to neprošlo) a děje se to jenom někdy, přesto poměrně často.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: ale asi zkus stahnout stejnou verzi a normalne smazat vsechno krom wp-content slozky a nahrat tam nove z distribuce.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: blank page muze byt nedostatkem pameti pro php na hostingu
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    TRILOBYTE: Ani na lokálním hostu, ani na hostingu
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    TRILOBYTE: To jsem dělal. NIc
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    JUNIOR: WP vypina zobrazovani chyb, melo by pomoct v wp-config.php upravit:
    define('WP_DEBUG', true);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
    @ini_set('display_errors', 0);

JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Zdravim,
    dostal jsem se k dost zapeklité veci. Dostal jsem zalohu souboru z kolabovaneho hostingu vcetne databáze (rozdělené prapodivné na dve casti).

Je to starsi, neaktualizovany, zaspamovany web ktery byl jeste postaven na php 5.4. Zkousel jsem to u sebe na hostingu, kde jede php7 to se diky errorum v logu ukazalo jako pravdive, tak jsem zkusil u sebe udelat xampp server s php 5.4 a ukazuje to proste blank page ale bez zadnych erroru (v logu, debug modu). Databaze bez problemu naimportovat pres phpmyadmin sl.

Zkousel jsem povypinat (přejmenovat) pluginy i themy, jak jsem psal zadne errory to ani v logu nehazi, .htaccess by mel byt bez problemu, vycistena cach, do wp-adminu se nedostanu (stale bila blank page bez erroru)

Neumel by me tu nekdo prosim postouchnout co s tim ? Jestli ten web je vubec funkcni a jde zachranit (udajne fungoval pred zhroucenim hostingu). Uz googluju a zkousim dva dny a neco buďto delam hodne spatne nebo fakt neni chyba mezi klávesnicí a zidli

Diky moc za jakykoliv postřeh ci zkusenost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam