• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HARDCABB: ne nemuzu instalovat nic nemam k tomu vubec pristup. obsahu je asi 500-600 kusu s obrazkama a prilohama
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    RAINBOF: kolik tech Pages co potrebujes konvertovat na Post mas? opravdu nemuzes instalovat pluginy, jako treba tento? https://wordpress.org/plugins/post-type-switcher/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    jeste k tomu api, mam tu wp 3 haze mi to 404 na /wp-json u ty druhy (to je v5) to takhle "normalne" vyhodi json s odpovedi.

Znamena to ze na te starsi instanci mi zadne rest api nejde ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY:

Ten pristup nedostanu. Jde o blbou situaci na kterou se nemohu vykaslat. WP jsem nedelal mnoho let, takze si to vsechno moc nepamatuji.

1.) TADAA To menu nahore presne pomohlo skrylo to dulezite veci a ukazalo jen ty vypnute je to povypinany vsude takze diky za navedeni.
    2.) Koukam ze WP ma zaply restovy api nejsou na to nejaky osvedceny lokalni tooly ? (ptam se nez si zacnu neco bastlit)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RAINBOF:
    2/ bez pluginu nebo kusu skriptu nelze
    1/ pokud neco nevidis v Vzhled>Menu (ty kategorie), mrkni nahoru na ousko Nastaveni zobrazenych informaci, tam byvaji i povypinane komponenty. anebo edituj menu pres Vzhled > Prizpusobit

verze WP je vpravo dole, ale to je asi docela jedno jaka je..

obecne nemoct nic instalovat, tak se na to vykaslu, neco rozdrbes a shodis to cele, pokud nekdo neco chce, pozadal bych o normalni pristup.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Zapasim trosku s WP,

1. Kdyz vyrobim kategorii v articles tak zaboha nemuzu tuto kategorii dat do menu. Proste se mi tam pak nezobrazi.
    2. jde nejak konvertovat staticka stranka na Article ? potrebuju to misto zanoreni do sebe otagovat a zobrazovat pak pres kategorie. (do db samozrejme nemam pristup a instalovat taky nic nemuzu, ... verzi WP taky nevim)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    Ahoj, ve wordpressu se nevyznam a padnul na me ukol, ze by bylo potreba, aby na wordpress site se zobrazoval v menu jedna stranka navic pro lidi, kteri maji urcitou ip adresu. mohli byste mi pls poradit nejakou nejstandardnejsi cestu jak toho dosahnout? staci jen tak priblizne
    HIJACK
    HIJACK --- ---
    Ahoj, sháním prosím programátora/odborníka na nasazení pluginu do wordpress šablony a na "malé" úpravy webu https://magazin-legalizace.cz/. Děkuji za kontakt do pošty a omlouvám se, pokud tu nevhodně spamuji. Robert
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PULKA: ja vedel ze budes vedet, dik :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    btwm to vyply jQuery migrate je proc, jak?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    no standardne to wp neloguje, nicmene lze vytahnout z db cas upravy,dale lze dohledat login podle revizi stranek,prispevku, to sparovat s logem webserveru a tam si odlovit IP.
    no anebo mit jako spravnej clovek alespon nejakou bezpecnostni nadstavbu, lhostejno jestli ve WP anebo treba jen na serveru

koukam velice profesionalni pristup, lovit rady kdyz se neco posere :))
    PULKA
    PULKA --- ---
    PULKA: *nějaký user log
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: bez toho, aniž bys měl plugin (nějaký na úder log nebo některý bezpečnostní to dělají), to WP neloguje. Zpětné to nedohledas, pokud jsi to nesledoval.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: Do databaze imho zapisujes pod tim uzivatelem a heslem cos nastavit pri instalaci, tj z pohledu databaze vsichni pod stejnym uctem. Snad netrepu blbosti ale myslim ze to tak je.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KALIF_WH: jojo jde mi o default, pluginy sem videl když sem googloval. v nějake MYSQL to není ?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    ZABIAS: potrebujes monitoring user aktivity ? To wp podle me v defaultu nedela, musel bys to mit zapnute nejakym pluginem.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: děkuji za přípůadně uvedení do problematiky :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    hele dá se nějak z WP vycucnout loginy administrátorského učtu ? tj nejenom poslední login ale všechny + idealně IP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam