• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Na jednom webu hosting poslal zpravu, ze se posila z web formulare spam. Pritom tam nic takoveho jako nejaky kontaktni formular neni. Jak tohle osetrir, je nejaky univerzalni postup? Je mozne ze tam utocnik nahral neco skodliveho
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Klient side je v tomhle ohledu obcas holt zlo, kdyz si navymysli do low budgetu spoustu hovadin a jeste chteji aby si to mohli spravovat sami :-) nejlepe osoba, co se umi s bidou prihlasit na mail, ktere to pak firma hodi na krk. Nejak jsem to uz vyresil, backend vypada, ze by ho mohl zvladnout i lehce pokrocily uzivatel. Jeste musim vyresit to skakani, ale na to uz dneska nemam moral
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KALIF_WH: Něco podobného jsem řešil přes color a position (pokud budou mít zvýrazněná místa specificky barevná). Otázka je jak to řeší ten plugin, který na to používáš... Podle mne to tam musí přidat minimálně nějaké ID apod.

Třeba: https://stackoverflow.com/questions/8505528/mapping-color-space-in-html
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KALIF_WH: hele co je to za plugin kterym si tam oznacujes ty objekty..?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: jn, tak netusim, jaky s tim ten clovek mel problem. uvidime. diky
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MRTVY_KENNY: Nedávno jsem to nasazoval a nebyl s tím nejmenší problém. Zásilkovna ti ukazuje cenu do každé země zvlášť kam si to nastavíš/povolíš a currency switcher ti tu částku převede na jakoukoiv měnu podle kurzu (nebo zdroje, který si vybereš). Máš pluginy kde si můžeš podle geoip vybrat jakou měnu to ukazuje bez ohledu na to jakou tam máš jazyk.mutaci, překlady atd.

KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Takhle to jede s tema zalozkama bez js
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Anchor tam dat jde jenom jsem uplne nerozklicoval, na jakem zaklade se uplatnuje. JS vubec neni moje parketa.
    PULKA
    PULKA --- ---
    KALIF_WH: Takze tam dát ten #anchor jde? Můžeš si pak udělat třeba akci na click malou funkci, která ti dá window.top 0, to nejde?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    pokud tam dam klasicky css tab bez js, tak mi to otevira pres link s hashtagem, ale tam to zase neprijemne skace na anchor.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    PULKA: diky, netusim za tohle pujde, ta mapa je nahozena pluginem, aby si tam klient mohl naklikavat data osobne. a co se editovatelnosti tyce tak body v zakladu zvladaji volat jen url.
    PULKA
    PULKA --- ---
    KALIF_WH: Nevím, jak to máš udělanou tu mapu (jestli je to custom code nebo jak), ale nějaký JS, který po kliknutí na to otevře tab s nějakým data-id (na objektech budeš mít třeba data-related-tab="ID" a na tabech data-id="ID" a přes JS prostě překlikneš)?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Potreboval bych poradit, peru se s tim uz celkem dlouho a porad to nemuzu rozlousknout, muzu v nasledujicim odkazu z mista na mape linkovat otevreni konkretni zalozky v tech tabs ?

POKUS – Pronájmy objektů v areálu Dolní žandov
    http://padz.cz.uvirt104.active24.cz/pokus/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mate nekdo zkusenost s woocommerce, kde je nejaky currency switcher a toret plugin pro zasilkovnu?
    pry je problem to nastavit(nevim), support mi rekl, ze to neumi. mi se nechce moc verit, ze to nikdo takto v shopu nema nastaveno..?

jinak nemluvim o wpml (tam tvrdi, ze kompatibilitu pripravujou, ale mi to jede ok). kvuli eurum pro slovaky se mi nechce tlacit klientovi molocha typu wpml..
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Existuje prosím nějaký způsob jak umožnit wordpressu čárky ve štítkách aniž by mi to rozdělil a bylo to jako jeden string ? Zkoušel jsem v meta.php změnit separator na něco jiného než čárku a zkoušel jsem i tento návod, ale bohužel ani jedno nefunguje a nic jiného kloudnéh ose mi nepovedlo vygooglovat.

Mockrát díky
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PULKA: logicky bych řekl, že by si to měl WC hlídat, ale upřímně nevím. WC už máme jenom jako "frontend", backend máme oddělen vlastním řešením, většina komunikace prozatím probíhala pomocí REST API, ale při 170k produktech to už není moc udržitelné, tak jsme museli přejít na vlastní API (shortinit).

Nakonec to celé asi vyřeším tak, že _sale_price hodnotě nastavím 0 tam, kde je z nějakého důvodu (převážně historického) stejná _sale_price hodnota, jako je hodnota _regular_price. A tím pádem mi bude stačit ověřovat pouze _sale_price.
    PULKA
    PULKA --- ---
    WOJTISHEK: otázka mimo, dá se vůbec sales price nastavit vyšší? mám takový pocit, že je tam per default check, když to ukládá (ale jsem na mobilu, tak nevím)
    PULKA
    PULKA --- ---
    MRTVY_KENNY: Od loňska to nevlastní Musilek ale WP lama. jinak mi to dává smysl to, co píšeš.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    THEODORT: díky, jdu hledat, jestli umí elasticpress převzít custom query :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam